Де?Igor_1974: ↑ 20.11.2024 23:54Я собі забіндив всі клавіші - там ж є налаштування клавіаш. Що там не так?Donate: ↑ 20.11.2024 23:46 І ремап клавіш забули десь в нульових напевно
Останні статті і огляди
Новини
Відбувся реліз S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Donate
Member
-
miroslav_mm
Member
На старих корчах типу 4770 і GTX1660 хтось запускав?
-
MqM
Member
Невже? Порівняйте з тим же Метро 2010 року випуску.Prescott: ↑ 20.11.2024 21:07 Смотрю стрим, картинка и близко не равно тому, что она требует, текстуры бедненькие, нпс - куклы, лицевые анимации просто какой-то 2010 год, жесть
Так текстури явно оптимізовані під довбані консолі
-
deviconte
Junior
Насчёт производительности, игра вполне бодро бежит. Статтеров не наблюдается, очень плавно все.
150-170 кадров в 2к, dlss quality+fg. Epic set
120 кадров в 4к, dlss quality+fg. Epic set.
4090 + Ryzen 7900x
По самой игре пока непонятно.
150-170 кадров в 2к, dlss quality+fg. Epic set
120 кадров в 4к, dlss quality+fg. Epic set.
4090 + Ryzen 7900x
По самой игре пока непонятно.
-
XpertVision
Member
Пограв в 4k, все на епік, HDR, DLSS Якість. Графоній дуже дивний, шикарні моменти переплітаються з відвертим калом. Прям видно де модельку робили нещодавно, а де 5 років назад. Софтовий люмен це жах, тіні через вікно на стіні, як гіфка на 10 к/с накладена. Зі світлом біда місцями через це. Треба чекати патчу з норм трасуванням. Але світ заповнений гарно, це не колишні пустоші. Поки 6.5 з 10, може 7.
-
MqM
Member
Думав цілком свідомий тролінг, як тут деякі люблять. Бо дехто кожен раз в кожній темі порівнює моди з грою. Проте замість знайти відео у ютубі де прямо порівнюються по локаціям моди на тч зі Сталкер 2 приходять писати цю ахінею. Я навіть в одній з тем кидав таке порівняння. Погодьтесь думка має бути конструктивною, а не просто з фантазій складатися, а виглядало це як приниження роботи працівників студії.Дядя Діма: ↑ 20.11.2024 20:45Шановний, ми з Вами з однієї тарілки сало не їли й одним солоним огірком не закусували. Навіщо так образливо? Це моя особиста думка, і вона може не збігатися з Вашою. Не потрібно ображати людей через це. Навіщо?MqM: ↑ 20.11.2024 20:16 Тобі б казки писати, але і до окуліста б варто зайти. На твоєму Сталкер Апдейт графа хоч і краще за оригінал, але точно відчутно вбогіша ніж Сталкер 2, це очевидно.
Судячи по стрімам Сталкер 2 фотореалізмом не пахне в більшості випадків, і винне в цьому освітлення, та значна частина оптимізованих текстур.
Не треба було виходити на консолях.
Ці грі треба рейтресинг, та qhd texture pack
Справа не в текстурах і рей-трейсингу, а саме в UE.
Та не проклятий UE, треба просто вміти з ним працювати, он у китайців в Дельта Форс і картинка гарна, і не лагає.
Востаннє редагувалось 21.11.2024 00:13 користувачем MqM, всього редагувалось 3 разів.
-
AceDeLaeda
Member
Мобільна 4060 в 1080р без ФГ на високих 40 кадрів, DLSS якість, якщо ввімкнути ФГ стає комфортні 80+, гра дійсно як желатінова, спочатку подумав, що то ФГ але ні те саме і без нього. Графіка дійсно гарна, але як на мене прожерлива. Ноутбук має натівні 2к але грав на 1080р через монітор, боюсь що в 2к - 4060 буде важко. Якось так. П,С Озвучка українська - оху...на, реально кайф кайфовський. О і доречі жодного вильоту за годину гри. Я не знаю, хто на чому грає, але початкові шейдери були дуже довгі.
-
Artempo100
Member
Добре шо робив Перед замовлення мабуть рік назад за 700 гривень
-
7mindfields
Member
Ті хто не вірив у реліз і розповідав «інсайди» про чергові переноси вже відписали в треді?
-
Artempo100
Member
Підключив джойстик xbox до ноута , ото важко де треба стріляти.Навіть не уявляю як на консолях грати в такі шутери
-
stoned
Member
Artempo100
На бокс же орієнтована, хіба немає аім асісту в параметрах?
На бокс же орієнтована, хіба немає аім асісту в параметрах?
-
Artempo100
Member
Взагалі не заходив в налаштування джойстика,відразу після скачування підключив до телевізора і хвилин 40 грав,хоча по правді я в шутери на джойстику не граю,захотілось спробувати порелаксувати на подушці
-
MadONYX
Member
Пипец. Ждал 4 часа что-бы скачать.
Запускаю. На компиляции шейдеров в начале, зависает и пишет. Недостаточно видео памяти и зависает комп у меня 4090, что за фигня такая.
Запускаю. На компиляции шейдеров в начале, зависает и пишет. Недостаточно видео памяти и зависает комп у меня 4090, что за фигня такая.
-
stoned
Member
Радіо/БТ клавомиша мастхев.Artempo100: ↑ 21.11.2024 00:26захотілось спробувати порелаксувати на подушці
Відправлено через 2 хвилини 20 секунд:
MadONYX
Out of memory?
Я думав таке тільки в соніпомиях буває.
Своп 32ГБ втикни, якщо помилка все ж вивалюється - не реагуй а дочекайся закінчення компілу, далі перезапусти гру й має поїхати.
-
Donate
Member
Нічого там не змінював в вінді?MadONYX: ↑ 21.11.2024 00:36 Пипец. Ждал 4 часа что-бы скачать.
Через ріва тюнер спробуй 30 фпс лок поставити...
-
harito
Junior
Уже не надо ждать . Игра на всех торентах лежит.MadONYX: ↑ 21.11.2024 00:36 Пипец. Ждал 4 часа что-бы скачать.
-
Dremjke
Member
Всё ок на 3060 и райзен5 3600 с DLSS и AMD FG, текстуры ультра, всё остальное средне-высоко. К оптимизации вопросов нет.
Игра - что хотел, то и получил. Нравится, буду играть. Обзоры и отзывы со стороны буду читать после полного прохождения.
Игра - что хотел, то и получил. Нравится, буду играть. Обзоры и отзывы со стороны буду читать после полного прохождения.
-
Dreamy
Member
Чому бухтіли на озвучку? Прийнятно звучить
-
Nemo4k
Member
Як я і писав раніше щоб не забули завести оптимізацію в грі перед випуском її на ринок. Оптимізацію так і не завезли.
-
stoned
Member
3440x1440 @ Epic + FG, на профільному барахлі 130-140 кадрів в пролозі.
Очевидних статтерів в геймплеї не помітив, єдиний затик який кидається в очі увімкнення-вимкнення КПК.
Очевидних статтерів в геймплеї не помітив, єдиний затик який кидається в очі увімкнення-вимкнення КПК.