Відбувся реліз S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Donate
Member

Повідомлення

Igor_1974: 20.11.2024 23:54
Donate: 20.11.2024 23:46 І ремап клавіш забули десь в нульових напевно :rotate:
Я собі забіндив всі клавіші - там ж є налаштування клавіаш. Що там не так?
Де? :help:
miroslav_mm
Member

Повідомлення

На старих корчах типу 4770 і GTX1660 хтось запускав?
MqM
Member

Повідомлення

Prescott: 20.11.2024 21:07 Смотрю стрим, картинка и близко не равно тому, что она требует, текстуры бедненькие, нпс - куклы, лицевые анимации просто какой-то 2010 год, жесть :-/
Невже? Порівняйте з тим же Метро 2010 року випуску.
Так текстури явно оптимізовані під довбані консолі
deviconte
Junior

Повідомлення

Насчёт производительности, игра вполне бодро бежит. Статтеров не наблюдается, очень плавно все.
150-170 кадров в 2к, dlss quality+fg. Epic set
120 кадров в 4к, dlss quality+fg. Epic set.

4090 + Ryzen 7900x

По самой игре пока непонятно.
XpertVision
Member

Повідомлення

Пограв в 4k, все на епік, HDR, DLSS Якість. Графоній дуже дивний, шикарні моменти переплітаються з відвертим калом. Прям видно де модельку робили нещодавно, а де 5 років назад. Софтовий люмен це жах, тіні через вікно на стіні, як гіфка на 10 к/с накладена. Зі світлом біда місцями через це. Треба чекати патчу з норм трасуванням. Але світ заповнений гарно, це не колишні пустоші. Поки 6.5 з 10, може 7.
MqM
Member

Повідомлення

Дядя Діма: 20.11.2024 20:45
MqM: 20.11.2024 20:16 Тобі б казки писати, але і до окуліста б варто зайти. На твоєму Сталкер Апдейт графа хоч і краще за оригінал, але точно відчутно вбогіша ніж Сталкер 2, це очевидно.

Судячи по стрімам Сталкер 2 фотореалізмом не пахне в більшості випадків, і винне в цьому освітлення, та значна частина оптимізованих текстур.
Не треба було виходити на консолях.
Ці грі треба рейтресинг, та qhd texture pack
Шановний, ми з Вами з однієї тарілки сало не їли й одним солоним огірком не закусували. Навіщо так образливо? Це моя особиста думка, і вона може не збігатися з Вашою. Не потрібно ображати людей через це. Навіщо?
Справа не в текстурах і рей-трейсингу, а саме в UE.
Думав цілком свідомий тролінг, як тут деякі люблять. Бо дехто кожен раз в кожній темі порівнює моди з грою. Проте замість знайти відео у ютубі де прямо порівнюються по локаціям моди на тч зі Сталкер 2 приходять писати цю ахінею. Я навіть в одній з тем кидав таке порівняння. Погодьтесь думка має бути конструктивною, а не просто з фантазій складатися, а виглядало це як приниження роботи працівників студії.
Та не проклятий UE, треба просто вміти з ним працювати, он у китайців в Дельта Форс і картинка гарна, і не лагає.

Востаннє редагувалось 21.11.2024 00:13 користувачем MqM, всього редагувалось 3 разів.
AceDeLaeda
Member

Повідомлення

Мобільна 4060 в 1080р без ФГ на високих 40 кадрів, DLSS якість, якщо ввімкнути ФГ стає комфортні 80+, гра дійсно як желатінова, спочатку подумав, що то ФГ але ні те саме і без нього. Графіка дійсно гарна, але як на мене прожерлива. Ноутбук має натівні 2к але грав на 1080р через монітор, боюсь що в 2к - 4060 буде важко. Якось так. П,С Озвучка українська - оху...на, реально кайф кайфовський. О і доречі жодного вильоту за годину гри. Я не знаю, хто на чому грає, але початкові шейдери були дуже довгі.
Artempo100
Member

Повідомлення

Добре шо робив Перед замовлення мабуть рік назад за 700 гривень
7mindfields
Member

Повідомлення

Ті хто не вірив у реліз і розповідав «інсайди» про чергові переноси вже відписали в треді? :lol:
Artempo100
Member

Повідомлення

Підключив джойстик xbox до ноута , ото важко де треба стріляти.Навіть не уявляю як на консолях грати в такі шутери
stoned
Member

Повідомлення

Artempo100
На бокс же орієнтована, хіба немає аім асісту в параметрах?

Зображення
Artempo100
Member

Повідомлення

stoned: 21.11.2024 00:21 Artempo100
На бокс же орієнтована, хіба немає аім асісту в параметрах?

Зображення
Взагалі не заходив в налаштування джойстика,відразу після скачування підключив до телевізора і хвилин 40 грав,хоча по правді я в шутери на джойстику не граю,захотілось спробувати порелаксувати на подушці :D
MadONYX
Member

Повідомлення

Пипец. Ждал 4 часа что-бы скачать.
Запускаю. На компиляции шейдеров в начале, зависает и пишет. Недостаточно видео памяти и зависает комп :eek: у меня 4090, что за фигня такая.
stoned
Member

Повідомлення

Artempo100: 21.11.2024 00:26захотілось спробувати порелаксувати на подушці :D
Радіо/БТ клавомиша мастхев. ;)

Відправлено через 2 хвилини 20 секунд:
MadONYX
Out of memory?
Я думав таке тільки в соніпомиях буває. :insane:

Своп 32ГБ втикни, якщо помилка все ж вивалюється - не реагуй а дочекайся закінчення компілу, далі перезапусти гру й має поїхати.
Donate
Member

Повідомлення

MadONYX: 21.11.2024 00:36 Пипец. Ждал 4 часа что-бы скачать.
Запускаю. На компиляции шейдеров в начале, зависает и пишет. Недостаточно видео памяти и зависает комп :eek: у меня 4090, что за фигня такая.
Нічого там не змінював в вінді?

Через ріва тюнер спробуй 30 фпс лок поставити...
harito
Junior

Повідомлення

MadONYX: 21.11.2024 00:36 Пипец. Ждал 4 часа что-бы скачать.
Уже не надо ждать . Игра на всех торентах лежит.
Dremjke
Member

Повідомлення

Всё ок на 3060 и райзен5 3600 с DLSS и AMD FG, текстуры ультра, всё остальное средне-высоко. К оптимизации вопросов нет.
Игра - что хотел, то и получил. Нравится, буду играть. Обзоры и отзывы со стороны буду читать после полного прохождения.
Dreamy
Member

Повідомлення

Чому бухтіли на озвучку? Прийнятно звучить
Nemo4k
Member

Повідомлення

Як я і писав раніше щоб не забули завести оптимізацію в грі перед випуском її на ринок. Оптимізацію так і не завезли.
stoned
Member

Повідомлення

3440x1440 @ Epic + FG, на профільному барахлі 130-140 кадрів в пролозі.
Очевидних статтерів в геймплеї не помітив, єдиний затик який кидається в очі увімкнення-вимкнення КПК.
Відповісти