Останні статті і огляди
Новини
ASRock похвалилися новим рекордом розгону оперативної пам'яті: DDR5-12527
-
dead_rat
Member
Пропоную обговорити ASRock похвалилися новим рекордом розгону оперативної пам'яті: DDR5-12527
Вражаючі цифри, принаймні на горизонті вже зʼявляються технології щоб замінити мою ддр4-3000
Вражаючі цифри, принаймні на горизонті вже зʼявляються технології щоб замінити мою ддр4-3000
-
aaleksandrenko
Member
технологія називається рідкий азот, давно не новаdead_rat: ↑ 20.11.2024 12:42 Пропоную обговорити ASRock похвалилися новим рекордом розгону оперативної пам'яті: DDR5-12527
-
Tetronga
Member
DDR3 1866 хватіт всєм
-
big_bang
Member
ddr2-800 ?Tetronga: ↑ 20.11.2024 12:52 DDR3 1866 хватіт всєм
-
FastBullet
Member
Are you kidding me ))? коли є в яблука на тій же ддр5 і при 8000+, вже маємо 500 Гб/с+ швидкість)) а тут шо? було 100 Гб/с, стало 125 Гб/с))???dead_rat: ↑ 20.11.2024 12:42 Пропоную обговорити ASRock похвалилися новим рекордом розгону оперативної пам'яті: DDR5-12527
-
Мерзавчик
Member
Жду кАгда гнілобайт візьме 13к на якомусь мастері (насправді - пофіг, не жду)
-
MetalistForever
Member
Быстрее будет База на Луне , чем общедоступная DDR5-12527 в продаже . А такие частоты будут только в конце жизненного срока DDR6dead_rat: ↑ 20.11.2024 12:42 Пропоную обговорити ASRock похвалилися новим рекордом розгону оперативної пам'яті: DDR5-12527
-
dead_rat
Member
MetalistForever
Я не поспішаю, сподіваюся мій суперкомп на 10700+3060 ti протягне ще років пʼять, а тоді і на ддр6 можна пересісти
Я не поспішаю, сподіваюся мій суперкомп на 10700+3060 ti протягне ще років пʼять, а тоді і на ддр6 можна пересісти
-
Igoretc
Member
Тю, всі ці рекорди на топових материнках з оверцінником є хіба рекламою для простачків, які обирають не за ціна/якість, а за назвою бренду. От якби рекорди встановлювали на "народних" материнках - це вже був би справді корисний показник.
-
yurius_r
Member
CUDIMM скріш за все, інакше не поїхало б
-
Kashtan
Member
Тобто те що охолодження яке не використаєш постійно (азот) - вас не бентежить? Головне що матплата не бюджетна?Igoretc: ↑ 20.11.2024 15:20 Тю, всі ці рекорди на топових материнках з оверцінником є хіба рекламою для простачків, які обирають не за ціна/якість, а за назвою бренду. От якби рекорди встановлювали на "народних" материнках - це вже був би справді корисний показник.
Асрок - якраз марка яка ціна-якість, але вершинні зразки у неї теж є, і ця матплата серед них.
Відправлено через 2 хвилини 24 секунди:
Мені не вистачило, ддр3 2200-2600, а ддр2 - 1100 та 1200 довелось ставити.
-
daesz
Member
Igoretc
таких на народних ніколи не буде, відчуваєте різницю між словами "ігорь" та "ентузіаст"?
таких на народних ніколи не буде, відчуваєте різницю між словами "ігорь" та "ентузіаст"?
-
Igoretc
Member
А чому потрібно бентежитись азотом якщо тут мова про розгінний потенціал? Це ж як випробувальний стенд для стрестестів.Kashtan: ↑ 20.11.2024 22:46Тобто те що охолодження яке не використаєш постійно (азот) - вас не бентежить? Головне що матплата не бюджетна?
Мене як споживача більше б зацікавила реклама в якій якість всієї лінійки материнок свідчили про височезний розгінний потенціал, надійність/стабільність і все таке... - це була б чесна реклама.
Толку з того мені як середньостатистичному споживачу що тільки оверпрайснута топова продукція відповідає вимогам високої якості?Kashtan: ↑ 20.11.2024 22:46Асрок - якраз марка яка ціна-якість, але вершинні зразки у неї теж є, і ця матплата серед них.
Відправлено через 1 хвилину 2 секунди:
Так про це ж і моваdaesz: ↑ 20.11.2024 22:48таких на народних ніколи не буде
-
Alligator
Member
З точку зору маркетингу, "ігорь", "ентузіаст" та "оверклокер" - 0 різниці.daesz: ↑ 20.11.2024 22:48 Igoretc
-
denizen
Member
HBM наше все
-
Kashtan
Member
В мене є пара материнок асрок бюджетних - вони відповідають вимогам високої якості. Ніяких рекордів звісно на них не поставиш. Також в мене є 4 матплати ос формула ,всі вийшли з ладу, але все рівно, матплати класні.Igoretc: ↑ 21.11.2024 09:39А чому потрібно бентежитись азотом якщо тут мова про розгінний потенціал? Це ж як випробувальний стенд для стрестестів.Kashtan: ↑ 20.11.2024 22:46Тобто те що охолодження яке не використаєш постійно (азот) - вас не бентежить? Головне що матплата не бюджетна?
Мене як споживача більше б зацікавила реклама в якій якість всієї лінійки материнок свідчили про височезний розгінний потенціал, надійність/стабільність і все таке... - це була б чесна реклама.Толку з того мені як середньостатистичному споживачу що тільки оверпрайснута топова продукція відповідає вимогам високої якості?Kashtan: ↑ 20.11.2024 22:46Асрок - якраз марка яка ціна-якість, але вершинні зразки у неї теж є, і ця матплата серед них.
Відправлено через 1 хвилину 2 секунди:Так про це ж і моваdaesz: ↑ 20.11.2024 22:48таких на народних ніколи не буде
-
waryag
Member
Цікаво, що в рекордах практично непомітно модулей cudimm та lpcamm. Принаймні, тема особливо не педалюється.
-
daesz
Member
Ті хто купляють ПК для ігорів - зазвичай навіть профіль хмр не знають як виставитиAlligator: ↑ 21.11.2024 10:23З точку зору маркетингу, "ігорь", "ентузіаст" та "оверклокер" - 0 різниці.daesz: ↑ 20.11.2024 22:48 Igoretc