- спойлер
Останні статті і огляди
Новини
Странные вопросы и точные ответы
-
Борщ
Member
Таке питання, хтось знає як ця приблуда називається й де можна купити/замовити, бо я навіть толком запит в гугл не можу сформувати що я хочу і по фото нічого путнього не знаходить, всі спроби - туфту показує. Це такий пластмасовий гачок для зачинення шафи.
-
Filabatya
Member
Борщ
відкрутити понести в форнітурний(мебельний) магаз. тимчасово можна гачок від одягу присобачити, ручку від шуфляди круглу. немає нічого постійнішого ніж тимчасове рішення
відкрутити понести в форнітурний(мебельний) магаз. тимчасово можна гачок від одягу присобачити, ручку від шуфляди круглу. немає нічого постійнішого ніж тимчасове рішення
Востаннє редагувалось 20.11.2024 01:13 користувачем Filabatya, всього редагувалось 1 раз.
-
Борщ
Member
Filabatya
Та ото ж бо, поряд немає, а кудись пертись далеко я не маю бажання заради такої фігні) Це ж не сама ручка, а типу гачок зсередини шафи, за який зачіпляється механізм, який тримає двері закритими, типу схованого монтажу.
за ось таку фігню він чіпляється, але зламався вусик на самій тій приблуді і тепер двері не зачиняються)
Та ото ж бо, поряд немає, а кудись пертись далеко я не маю бажання заради такої фігні) Це ж не сама ручка, а типу гачок зсередини шафи, за який зачіпляється механізм, який тримає двері закритими, типу схованого монтажу.
за ось таку фігню він чіпляється, але зламався вусик на самій тій приблуді і тепер двері не зачиняються)
- спойлер
-
Борщ
Member
Filabatya
Таааа.....стільки років пройшло, я вже й не пам'ятаю хто робив) це взагалі дефолтний витратник походу, багато де такий механізм зустрічав, але б взнати як його загуглити...
Відправлено через 5 хвилин 5 секунд:
Знайшов що я хочу
Таааа.....стільки років пройшло, я вже й не пам'ятаю хто робив) це взагалі дефолтний витратник походу, багато де такий механізм зустрічав, але б взнати як його загуглити...
Знайшов що я хочу
- спойлер
-
Neuropunker
Member
https://rozetka.com.ua/347085273/p34708 ... iNEALw_wcBБорщ: ↑ 20.11.2024 01:24 Filabatya
Знайшов що я хочу
- спойлер
-
Борщ
Member
Neuropunker
О-о-о-о, дякую, а я сиджу шукаю
О-о-о-о, дякую, а я сиджу шукаю
-
_VlaD_
Member
Можно было выпилить и согнуть из куска металла или алюминия.