Останні статті і огляди
Новини
Elden Ring: Shadow of the Erdtree стала головним кандидатом на звання «Гра року» на The Game Awards
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить Elden Ring: Shadow of the Erdtree стала головним кандидатом на звання «Гра року» на The Game Awards
Black Myth: Waking - виправте.
-
Геральт
Member
Дожились. Вже DLC номінують. Ну, тоді вже й фанатські моди номінуйте. То ж також творча та технічна робота
-
maxud_b
Member
Згоден. Мільярди китайців не помиляються...yariksom: ↑ 19.11.2024 10:33 Предлагаю обсудить Elden Ring: Shadow of the Erdtree стала головним кандидатом на звання «Гра року» на The Game Awards
-
Conqistador
Member
нет в номинации СТАЛКЕР 2, игра этого года, дополнение к игре вообще кандидатурой на такое звание не считаю
-
stakanctl
Member
В прошлом году номинировали The Phantom Liberty.Геральт: ↑ 19.11.2024 10:40 Дожились. Вже DLC номінують. Ну, тоді вже й фанатські моди номінуйте. То ж також творча та технічна робота
-
Conqistador
Member
stakanctl
номинации были не на игру года, а «Лучшая роль» и «Лучшее повествование»
-
SmileKnight
Junior
Black Myth: Wukong, гарна гра! Чекаю на DLC
-
Earanak
Member
Ну коль уж на то пошло, то для меня игра года это DLC Space Age к Факторио
-
D_ad
Junior
Спочатку я подумав "Господи, за що..? Невже вони що, вдруге продали DS казуалам...?", але, подивившись на інших номінантів.. Окей, хай вже краще так.
-
Lekrs
Member
Длсішка певно виграє, адже решта таке собі...
-
oh_boy
Member
Шось незрозуміло яким чином відбирають номінантів на цю "премію"
-
Lekrs
Member
Хто більший чемодан занесеoh_boy: ↑ 19.11.2024 11:11 Шось незрозуміло яким чином відбирають номінантів на цю "премію"
-
Alexaxa
Junior
Номинанты кал, ждалкера не дождались, давно пора прикрыть эту позорную премию а то выходит не игра года а лучшее из кала
-
Геральт
Member
А до речі так, в минулі роки в грудні проводили. Ті всі "потужні конкуренти" Сталкера бояться?
-
Gleb1986
Member
ну я конечно не фанат...но как по мне Вуконг получше выглядит
-
mult
Member
Я ще не був у цьому доповненні
Гра задушила своєю довжиною в самому кінці на середині разрушающийся фарум азула
Пройшов всі сюжетні лінії (не без гайдів з ютуба звісно)
Дослідив все на 100 відсотків і приховані локи теж.
Саме важче було стрибати по могилам в низ по квесту хьойти, це якась срака я декілька днів з переривами пробував спуститись.
То не дострибнув, то перестрибнув по тій могилі, я думав не пройду.
Малєнію завалив спроби з 10 а тут просто пострибать ще той квест
Мабуть через те що виконував все і вся воно і задушило аби просто пробігав локи було б менш втомливо але то не цікаво, бо досліджувати світ цікавішеяк на мене
Перепочиваю вже місяць, граю в фалоут 4, коли відпочину то допройду вже з доповненням.
Забагато лишнього в цьому елден рінг, зробили б більш лінійною, менші локації, воно і повторів босів менше було б і душило б менше, це як на мене
Гра задушила своєю довжиною в самому кінці на середині разрушающийся фарум азула
Пройшов всі сюжетні лінії (не без гайдів з ютуба звісно)
Дослідив все на 100 відсотків і приховані локи теж.
Саме важче було стрибати по могилам в низ по квесту хьойти, це якась срака я декілька днів з переривами пробував спуститись.
То не дострибнув, то перестрибнув по тій могилі, я думав не пройду.
Малєнію завалив спроби з 10 а тут просто пострибать ще той квест
Мабуть через те що виконував все і вся воно і задушило аби просто пробігав локи було б менш втомливо але то не цікаво, бо досліджувати світ цікавішеяк на мене
Перепочиваю вже місяць, граю в фалоут 4, коли відпочину то допройду вже з доповненням.
Забагато лишнього в цьому елден рінг, зробили б більш лінійною, менші локації, воно і повторів босів менше було б і душило б менше, це як на мене
-
stakanctl
Member
Phantom Liberty даже во второй раунд голосования прошла в 2023. Я про номинацию, не победу. Победы в 2024 пока еще нет ни у кого, поэтому тут оценивать не можем.Conqistador: ↑ 19.11.2024 10:59 stakanctl
- спойлер
- Below are the ten nominees for the Players’ Voice Game of the Year 2023:
Alan Wake II
Baldur’s Gate 3
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty
Genshin Impact
Hogwarts Legacy
Honkai: Star Rail
Lies of P
Marvel’s Spiderman 2
Resident Evil 4
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
-
Skiff93
Member
Ну це DLC більше по контенту ніж половина сучасних ігор. І контент то ж хороший. З задоволенням там 50+ годин провів, хоча під кінець уже душновато стало.Геральт: ↑ 19.11.2024 10:40 Дожились. Вже DLC номінують. Ну, тоді вже й фанатські моди номінуйте. То ж також творча та технічна робота
Але виграє Dragon Age The Veilguard, який так модно хейтити, але це хороша гра, хоч і не RPG практично.
Але топ звісно Space Marine 2.
Кидайте помідори "патріоти" диванні
Відправлено через 2 хвилини 2 секунди:
Та це повноцінна гра по суті.Conqistador: ↑ 19.11.2024 10:45 нет в номинации СТАЛКЕР 2, игра этого года, дополнение к игре вообще кандидатурой на такое звание не считаю
-
Геральт
Member
Skiff93: це DLC
Skiff932: Dragon Age The Veilguard
Всі 3 не варті "гри року". Але з різних причин. Вже краще мабуть фіналка, хоч і не грав. В ідеалі - Сталкер.Skiff93: Space Marine 2.
Space Marine-ом навіть не хочу диск забруднювати.
Та невже? То я можу придбати і пройти незалежно (не купуючи) від основної?Skiff93: ↑ 19.11.2024 11:37 Та це повноцінна гра по суті.
-
Vlaad13
Member
так там ДЛС як повноцінна гра - купа нових локацій та босівГеральт: ↑ 19.11.2024 10:40 Дожились. Вже DLC номінують. Ну, тоді вже й фанатські моди номінуйте. То ж також творча та технічна робота