Так, але вони грають музику, а дешеві монітори, ще й з поганим джерелом будут просто грати купу деталей. Я к на мене, що до деталей, ліпше менше, та ліпше.Hotspur: ↑ 18.11.2024 17:16ні. вони не детальні
Звісно Дженели порвуть іх як Тузик грілку, але ціна. Ще важливо розуміти, деталі малює джерело, монітори грають лише те, що їм згодували. З властного досвіду, у мене у сабі є ... неочикувано ... цап Цап від Genelec Підключення кокс або оптика. Якийсь непоганий оптичний Угрін в мене є, купував порівняти що як ліпше грає. Свій досвід найліпший. Маємо дженеловий неочикуваний подарунок у якості цапу, Пегаса та мультібіт у Шиіті. Пегас рве Дженела граючись з перших секунд, там нічого вислухувати, увімкнув, одразу зрозуміло у кого тут яйця. З мультібітом цікавіше, Дженел детальніше та прозоріше, але звуки якось є у просторі але загальної суцільної картини немає, вони просто з'являються у просторі, звуки є, музики немає, не цікаво, нема суцільної картини, а от менш детальний та гострий мультібіт грає норм, жирно, драйвово, адже все це суб'єктивно та зрозуміло у порівнянні. Тим би Едікам 2000 Фііо R2R згодувати було цікаво
До речі, я вже писав, як мій знайомий апнув Адами Т на А, в ного якісь Топпінг був, здається DX7 Pro, він у шоці, грає "гірше", що ж робити? Всліпу порадив йому Schiit Bifrot2, я просто знав цей фінт з мультібітами на своєму досвіді, як рішення "взагалі", 100% влучання, у камрада шастя, казав, переслуховує всю музикальну колекцію, як в перший раз, а то він вже не розумів, що робити. Як то може бути, що ліпші монітори грають гірше
Відправлено через 4 хвилини 39 секунд:
Є таке, підкреслювання ВЧ може здаватися детальністю, ще й може втомлювати при довгому прослуховуванні, стикався з таким, з початку вау, а потім розумієш, що це лише початкове враженняБорщ: ↑ 18.11.2024 17:23Детальність - це дуже суб'єктивне поняття, в яке кожен вкладає власний зміст. Накрутили ВЧ - оооо, детальність поперла