Если стример подходящий попадется, то можно на Ютубе вполне себе впечатление составить. А то может игра и места на диске не стоит?angry_machine: ↑ 15.11.2024 16:09принципиально вернусь к истокам
Останні статті і огляди
Новини
Опубліковано системні вимоги Avowed
-
VovaII
Member
-
kairo
Member
Гра в Геймпасі, тому не бачу сенсу жалітись.
-
Reinmar
Member
Геральт
Я беру завжди, але тільке те,в що граю. Тобто хороші ігри. (З приводу цієї гри не факт,що вона попаде в цю категорію) Але і у все,що попало,аби "забезплатно" не граю. а мій "мідл" то краще і по технологічним можливостям і по фпс в багатьох іграх і по фпс на ватт в усіх існуючіх уграх взагалі
Я беру завжди, але тільке те,в що граю. Тобто хороші ігри. (З приводу цієї гри не факт,що вона попаде в цю категорію) Але і у все,що попало,аби "забезплатно" не граю. а мій "мідл" то краще і по технологічним можливостям і по фпс в багатьох іграх і по фпс на ватт в усіх існуючіх уграх взагалі
-
Геральт
Member
Reinmar
Ну, в мене трохи більший список вимог, ніж просто "хороші ігри". Крім того, щоб зрозуміти чи гра хороша, потрібно спробувати.
Головне, що по FPS/$ зливає. Бо 6000 добряче так в ціні просіла
Ну, в мене трохи більший список вимог, ніж просто "хороші ігри". Крім того, щоб зрозуміти чи гра хороша, потрібно спробувати.
Головне, що по FPS/$ зливає. Бо 6000 добряче так в ціні просіла