Так. Але мені здається що і за якістю патентів США вже не попереду. Точно я звісно не можу стверджувати, але відчуття є.SergiusTheBest: ↑ 14.11.2024 10:16Важлива ще й якість патентів. Бо можна запатентувати форму телефону в вигляді прямокутника з заокругленими кутами - от тільки науки тут буде нуль.neonglaу: ↑ 14.11.2024 07:20 Наукова база чим вимірюється? Кількістю зареєстрованих патентів на рік? Так США вже не по переду
Останні статті і огляди
Новини
TSMC не зможе виробляти 2-нм чипи за кордоном через заборону влади Тайваню
-
neonglaу
Member
-
Scoffer
Member
Сучасна патентна система і якість в одному реченні не сумісні. Ви подивіться що епл патентує, або інші топ контори. Там люта трешатина, головне побільше щоб юристам було за що зачепитись. А саме важливе, от наприклад за яким алгоритмом у того ж епла працює предсказамус переходів в його процах, ви в патентах не знайдете навіть натяку, комерційна таємниця.
Патентну систему давно треба анулювати, вона давно не виконує ті функції, для котрих створювалась. Навіть навпаки, з засобу антимонополії на технологію вона перетворилась якраз в засіб підтримки монополій жирних контор з купою юристів.
Патентну систему давно треба анулювати, вона давно не виконує ті функції, для котрих створювалась. Навіть навпаки, з засобу антимонополії на технологію вона перетворилась якраз в засіб підтримки монополій жирних контор з купою юристів.
-
VovaII
Member
Так китайці так і зробили. Вони клали на всілякі патенти. У них, умовно кажучи, свій інтернет, свій Гугл, і т.д. Звичайно в Європу та США не ввезеш те що всупереч патентам зроблено, але собі, русям, індусям і т.д. запросто.Scoffer: ↑ 15.11.2024 02:12Патентну систему давно треба анулювати
-
Scoffer
Member
VovaII
Вони на чужі клали, а за китайські патенти внесуть флюгегехаймен. Це трішки не те, про що я.
Відправлено через 4 хвилини 9 секунд:
Власне, всі клали на чужі патенти. Ніякого такого міжнародного патенту не існує. Просто не всі випускають стільки товарів щоб це кидалось в очі.
Вони на чужі клали, а за китайські патенти внесуть флюгегехаймен. Це трішки не те, про що я.
Відправлено через 4 хвилини 9 секунд:
Власне, всі клали на чужі патенти. Ніякого такого міжнародного патенту не існує. Просто не всі випускають стільки товарів щоб це кидалось в очі.