Пропоную обговорити GoodRAM випускає накопичувач IRDM PRO GEN 5 з графеновим радіатором
ну ірідіуми то завжди були хороші робочі конячки. Якщо буде адекватна ціна то можна буде взяти навіть без врахування того маркетингового графену.
Останні статті і огляди
Новини
GoodRAM випускає накопичувач IRDM PRO GEN 5 з графеновим радіатором
-
erazel
Member
-
aaleksandrenko
Member
Нічого собі революція. Треба кулери для проца графенові замість алюміньки
-
Dilfin
Member
Мідь замінили алюмінієм, тепер алюміній замінять графеном. Напевно важлива площа розсіювання тепла, а як там того графену товщиною з листок паперу, то що з ним, що без нього. Ще забув додати, що толку з того графенового радіатор 0, а зато +5-10$ в ціні.
-
ayermolenko
Junior
"Маркетингового" ? Тобто, це не фізика, а саме маркетинг? Графен дійсно краще проводить тепло ніж мідь чи алюміній. Я особисто використовував радіатори на основі графену для м2 та процесора (Cryorig C7G), і вони дуже ефективніerazel: ↑ 07.11.2024 12:14 Пропоную обговорити GoodRAM випускає накопичувач IRDM PRO GEN 5 з графеновим радіатором
ну ірідіуми то завжди були хороші робочі конячки. Якщо буде адекватна ціна то можна буде взяти навіть без врахування того маркетингового графену.
-
cspp
Junior
Да, алюминиевые радиаторы пора менять...уже нечего из них высасывать
-
cypherspy
Member
ayermolenko
Там мідний радіатор з графеновим покриттям.
Там мідний радіатор з графеновим покриттям.
-
unique-neon
Member
Погуглив рев'юшки, їх є не багато, але от наприклад кажуть без різниці Cryorig C7 просто мідний чи з графеновим покриттямayermolenko: ↑ 07.11.2024 12:57Я особисто використовував радіатори на основі графену для м2 та процесора (Cryorig C7G), і вони дуже ефективні
- спойлер
-
phobosse
Member
там просто чорна фарба і різниця від мідної версії у рамках погрішності )ayermolenko: ↑ 07.11.2024 12:57Cryorig C7G
-
waryag
Member
А я думав, що тема з графеном вже померла
-
Kashtan
Member
То покрита графеном мідь. А не чистий графен.ayermolenko: ↑ 07.11.2024 12:57"Маркетингового" ? Тобто, це не фізика, а саме маркетинг? Графен дійсно краще проводить тепло ніж мідь чи алюміній. Я особисто використовував радіатори на основі графену для м2 та процесора (Cryorig C7G), і вони дуже ефективніerazel: ↑ 07.11.2024 12:14 Пропоную обговорити GoodRAM випускає накопичувач IRDM PRO GEN 5 з графеновим радіатором
Так і в новині повинно бути.