GoodRAM випускає накопичувач IRDM PRO GEN 5 з графеновим радіатором

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
erazel
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити GoodRAM випускає накопичувач IRDM PRO GEN 5 з графеновим радіатором
ну ірідіуми то завжди були хороші робочі конячки. Якщо буде адекватна ціна то можна буде взяти навіть без врахування того маркетингового графену.
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Нічого собі революція. Треба кулери для проца графенові замість алюміньки :D
Dilfin
Member

Повідомлення

Мідь замінили алюмінієм, тепер алюміній замінять графеном. Напевно важлива площа розсіювання тепла, а як там того графену товщиною з листок паперу, то що з ним, що без нього. Ще забув додати, що толку з того графенового радіатор 0, а зато +5-10$ в ціні.
ayermolenko
Junior

Повідомлення

erazel: 07.11.2024 12:14 Пропоную обговорити GoodRAM випускає накопичувач IRDM PRO GEN 5 з графеновим радіатором
ну ірідіуми то завжди були хороші робочі конячки. Якщо буде адекватна ціна то можна буде взяти навіть без врахування того маркетингового графену.
"Маркетингового" ? Тобто, це не фізика, а саме маркетинг? Графен дійсно краще проводить тепло ніж мідь чи алюміній. Я особисто використовував радіатори на основі графену для м2 та процесора (Cryorig C7G), і вони дуже ефективні
cspp
Junior

Повідомлення

Да, алюминиевые радиаторы пора менять...уже нечего из них высасывать
cypherspy
Member

Повідомлення

ayermolenko
Там мідний радіатор з графеновим покриттям.
unique-neon
Member

Повідомлення

ayermolenko: 07.11.2024 12:57Я особисто використовував радіатори на основі графену для м2 та процесора (Cryorig C7G), і вони дуже ефективні
Погуглив рев'юшки, їх є не багато, але от наприклад кажуть без різниці Cryorig C7 просто мідний чи з графеновим покриттям
спойлер
phobosse
Member

Повідомлення

там просто чорна фарба і різниця від мідної версії у рамках погрішності )
waryag
Member

Повідомлення

А я думав, що тема з графеном вже померла :D
Kashtan
Member

Повідомлення

ayermolenko: 07.11.2024 12:57
erazel: 07.11.2024 12:14 Пропоную обговорити GoodRAM випускає накопичувач IRDM PRO GEN 5 з графеновим радіатором
"Маркетингового" ? Тобто, це не фізика, а саме маркетинг? Графен дійсно краще проводить тепло ніж мідь чи алюміній. Я особисто використовував радіатори на основі графену для м2 та процесора (Cryorig C7G), і вони дуже ефективні
То покрита графеном мідь. А не чистий графен.
Так і в новині повинно бути.
Відповісти