Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
destructX
Junior

Повідомлення

Геральт: 03.11.2024 16:59
destructX: 03.11.2024 16:46 В такому випадку рекомендую підписку хбокс. Там багацько крутих ААА тайтлів за 200 гривень в підпискі, Колда в тому числі. Також там є Plague Tale, обидві частини крутезні.
Чесно, дивився я на ту підписку, нічого цікавого не бачив. Або не моє, або пройдене. Може створю ак під Сталкер, але це не точно, побачу ще. Plague пройдені обидві. Гарні забавки.
А КоДи короткі сюжетно, не велика втрата. Онлайн не цікавить.
Моє діло запропонувати)
Квантум Брейк, не пам'ятаю, пропонував чи ні, теж цікава штука)
Геральт
Member

Повідомлення

MaxZema: 03.11.2024 17:23 Тобі більш підійде нік "Пірат із Рівії" :lol:
Флібустьєр. Своїх не чіпаю. Ще й чужих (інколи) шкодую ;)
Найближчі кандидати на ліцензію - FS25 та Сталкер.
SERGBILL
Member

Повідомлення

Начитався тут негативних відгуків про The Outer World`s і зрозумів, що треба спробувати, граю вже десь п'ять вечорів, поки що не набридла і моя оцінка грі 7/10, тобто "добре". А от культові Мафія, Mass Effect, Stalker, GTA, Fallout - не зміг осилити жодної частини, інтерес пропадав десь посередині гри, хоча Сталкера все ж планую колись пройти всю франшизу. То ж, хто сумнівається - як мінімум, спробувати The Outer Worls`s можна, те ж можу сказати і про The Callisto Protocol.
kairo
Member

Повідомлення

SERGBILL: 05.11.2024 22:42 Начитався тут негативних відгуків про The Outer World`s і зрозумів, що треба спробувати, граю вже десь п'ять вечорів, поки що не набридла і моя оцінка грі 7/10, тобто "добре". А от культові Мафія, Mass Effect, Stalker, GTA, Fallout - не зміг осилити жодної частини, інтерес пропадав десь посередині гри, хоча Сталкера все ж планую колись пройти всю франшизу. То ж, хто сумнівається - як мінімум, спробувати The Outer Worls`s можна, те ж можу сказати і про The Callisto Protocol.
Так це досить непогана гра. Не без недоліків, але тим не менш. На Стім в неї - 83%. Моя оцінка 8/10. Кал Протокол - 4/10.
maxn
Member

Повідомлення

SERGBILL: 05.11.2024 22:42 Начитався тут негативних відгуків про The Outer World`s і зрозумів, що треба спробувати, граю вже десь п'ять вечорів, поки що не набридла і моя оцінка грі 7/10, тобто "добре". ............, те ж можу сказати і про The Callisto Protocol.
Тоже самое и у меня. Колисту я правда прошел где-то пол года назад, а The Outer World`s сразу на выходе.
Отличные игры. Плохие отзывы\обзоры я думаю связаны с тем что игры, к сожалению, ушли далеко от удела компьютерных энтузиастов\задротов в широкие массы, и отзывы с обзорами пишут в большинстве своём дауны, обиженки и с недавнего времени всякие не бинарные геи.
И какая бы игра не была - общественное восприятие и последующая её публичная оценка пройдет через призму калоедов с подаренными на новый год ноутбуками леново.
mertvei
Member

Повідомлення

SERGBILL
The Outer World`s тоже остались теплые воспоминания, прошел в свое время с удовольствием так и не понял чего ее так хейтили ,с удовольствием бы в продолжение поиграл бы.

Отправлено спустя 22 минуты 12 секунд:
А Каллисто не зашла вообще.
waryag
Member

Повідомлення

mertvei: 06.11.2024 03:32The Outer World`s тоже остались теплые воспоминания, прошел в свое время с удовольствием так и не понял чего ее так хейтили ,с удовольствием бы в продолжение поиграл бы.
Дуже обмежений бюджет, через що недобрали по якості гри, у тому числі і сюжету з персонажами.
Хоча це не завадило отримати швидше позитивні враження.
mertvei
Member

Повідомлення

waryag
Было бы у них больше денег, вообще бы вышла супер игра, наверное.
VovaII
Member

Повідомлення

а до The Outer World`s виходили якісь сюжетні оновлення, чи тільки помилки правили?
Пройшов, як тільки вийшла.
Lekrs
Member

Повідомлення

Давно вже не звертаю увагу на оцінки ігр і враження критиків. Redfall і Gotham Knights, які всі паскудили, мені прийшлись по смаку, не шедеври, але досить таки не погані середнячки.
VovaII
Member

Повідомлення

Фоллаут 4 почав проходити з моменту як він вийшов. Проходив(але так і не пройшов) ~6+ місяців. За цей час повиходили всі доповнення. Як раз проходив їх будучи вже добре прокачаним. Не дивлячись на це Нюка-Коля важкувато пішла. — І весь цей час із подивом читав, що у гри рейтинги погані. — Єдині три моди що залишилися ближче до кінця гри: це на інтерфейс в інвентарі, на вагу(цей чисто із власних вподобань) і на швидкість відкривання дверей у нові локації, чи піднімання на ліфті.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

MaxZema: 03.11.2024 17:23
Геральт: 03.11.2024 12:14 destructX
Black Ops 6 ще не крякнутий.
Тобі більш підійде нік "Пірат із Рівії" :lol:
Скоріше Голубий злодюжка з Рівії.
Зображення
https://www.youtube.com/watch?v=Ww7CFRRCC_Y

Гру можна легально грати в геймпасі за 200 грн (sic!) але ні, він так не може.
Чувак тупо не може не красти.
Качає з торрентів чи купує крадені акаунти навіть на ті ігри, яки можна легально купити чи грати в підписці за копійки, а потім всім розповідає який він принциповий правдоборець.
Сцикливий голубий злодюжка.
mgerchik
Member

Повідомлення

поддержу по Outer Worlds. очень неплохая, хоть до конца еще не прошел :up:
waryag
Member

Повідомлення

mertvei: 06.11.2024 09:41Было бы у них больше денег, вообще бы вышла супер игра, наверное.
Нью Вегас в космосе, чего многие и ожидали.
kairo
Member

Повідомлення

Скоро вихід Avowed(February 18, 2025). Чекаю.

Відправлено через 38 секунд:
VovaII: 06.11.2024 09:41 а до The Outer World`s виходили якісь сюжетні оновлення, чи тільки помилки правили?
Пройшов, як тільки вийшла.
Виходило два сюжетних DLC.
VovaII
Member

Повідомлення

kairo: 06.11.2024 12:48Виходило два сюжетних DLC.
:beer:
З'явився кандидат на перепройти вже з доповненнями.

Відправлено через 4 хвилини 24 секунди:
kairo: 06.11.2024 12:48Скоро вихід Avowed(February 18, 2025). Чекаю.
Цікаво яка там прокачка буде? А то в Драгоні зробили у вигляді такої собі мапи, — дуже зручна як на мене. Не потрібно повзати по меню в пошуках.
Геральт
Member

Повідомлення

The Outer World`s непогана, але палітра там...жах просто. Розумію, що такий стиль, але все одно била по очах.

fantomrulezz
Тебе далі бомбить, бачу )
Не треба мені той геймпас, навіть не намагайся.
А Black Ops 6 я тупо проігнорив, якщо для тебе це так важливо
Якщо дуже хочеться, то можна ©
MessiaH
Member

Повідомлення

Играю в Dragon Age: Veilguard, игра неплохая в принципе, очень печально что нет озвучки, тяжковато вникать в сюжет, он тут может и не идеален, но вполне сойдёт
спойлер
Также ещё прикупил попробовать Black Myth: Wukong. Оптимизация хромает конечно, но играть можно, вообще терпеть не могу соулслайки, но тут ещё видимо не самая сложная игруля, я даже 2-х первых боссов, кроме Лесного умертия смог загасить
спойлер
Кто не играл в первую часть Horizon Zero Dawn, игра стоящая, вышел ремастер, если железо позволяет, можете поиграть в ремастер, хотя и обычная часть выглядит неплохо и ей ремастер был не нужен, ну сделали и сделали, только патчить его ещё надо, игра не идеальная, но и вторая часть вышла тоже не самой отполированной.
спойлер
Во что реально не рекомендую играть, так это Смута, игра имхо полнейшая шляпа, чёткий пример распила бабок, хотя патчами её немного до ума довели, но там всё равно ужасно всё кроме картинки и как ни странно ещё более-менее нормальная оптимизация, при том что в основе самый ублюдский игровой движок
спойлер
А вот что реально рекомендую это God of War Ragnarok, как по мне игра идеальна во всём, сюжет есть, графика есть, оптимизация есть, прошёл сюжетку с удовольствием. Вот ради таких вот игр и стоило ранее покупать консоли, поздравляю всё РС сообщество с портированием этого хита на нашу боярскую платформу
спойлер
Высказал сугубо своё мнение, у вас может быть другое
MaxZema
Member

Повідомлення

MessiaH: 06.11.2024 17:30 Во что реально не рекомендую играть, так это Смута, игра имхо полнейшая шляпа, чёткий пример распила бабок, хотя патчами её немного до ума довели, но там всё равно ужасно всё кроме картинки и как ни странно ещё более-менее нормальная оптимизация, при том что в основе самый ублюдский игровой движок
спойлер
Высказал сугубо своё мнение, у вас может быть другое
ну ти і наркоман, не даремно тебе чмирять на форумі вже багато років :lol:
MessiaH
Member

Повідомлення

MaxZema
Меня никто не чмырит, а про Смуту я так и написал, что лажа полная
Відповісти