Ну, я не знаю як справи у інших 5к акб з такими характеристиками, можливо для 120 герц та розмірів екрану і г99 п'яти тищ й малуватоGhostManka: ↑ 04.11.2024 10:49Цікаво, то ж ніби АКб немалий. Я все ж схиляюсь, що в цьому бюджетні одна велика аксіома Ескобара, головне аби не UnisocdestructX: ↑ 04.11.2024 10:13 Ну... Я навіть не знаю, можливо типу автономність, кожен день тре заряджати Якщо рахувати мінусом, через "тіпа" стерео доволі гучний розмовний динамік, якщо накрутити гучність то співрозмовника будуть чути. Відсутність нормальних чохлів на ринку Також читав у Інфінікс якісь приколи з рутами, прошивками, але я в цьому не шарю і мені все рівно.
Я не знаю яка зараз вартість, я влітку брав за 7500 на 8, та 8500 на 12 рам, тоді за свій кошт не було нічого кращого. Подивіться / почитайте рев`ю, може там шось почуєте більш конкретніше. Але на практиці для повсякденних задач, для мене особисто, мінусів немає.
Там зараз Хот50 Про з амолед і г100 повиходили, дивіться на них одразу, якщо амолед влаштовує
а так, з аксіомой ти загнув, це точно не поганий варіант