SSd pantera 1t після перезавантаження не працє

SSD, HDD, Flash и прочие носители информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Станислав
Junior

Повідомлення

Коли підєднати SSd працює, тест на читання проходить і смарт хороший. А ось після вимикання пк і запуску вішає пк на стадії біос. Хто з такиим стикався? Або як діагностувати поломку? :idea:
7mindfields
Member

Повідомлення

дешева рибка - погана юшка
Alex646
Member

Повідомлення

Несіть по гарантії, якщо є.
masik
Member

Повідомлення

ssd ушел в миры указанные на картинке
Зображення
Станислав
Junior

Повідомлення

Мене цікавить відповідь спеціалістів!
AFU_power
Member

Повідомлення

Станислав: 27.10.2024 19:24 Коли підєднати SSd працює, тест на читання проходить і смарт хороший. А ось після вимикання пк і запуску вішає пк на стадії біос. Хто з такиим стикався? Або як діагностувати поломку? :idea:
В мене так само пантера помирала, а потім померла з кінцями, поміняв по гарантії
neo89skynet
Member

Повідомлення

Станислав: 28.10.2024 10:14Мене цікавить відповідь спеціалістів!
Не брати ноунейм ssd і буде все добре! А так вам вище сказали, якщо є гарантія, то несить, якщо ні, то ....
Ще можно перевірити ваш sdd на другому пк, щоб на всі 100% бути впевненим що йому тапки.
destructX
Member

Повідомлення

Одна з стандартних смертей SSD. Вішати повністю систему при звертанні до його файлів :-/
Саме просте діагностування - вставити його іншому :D

Відправлено через 2 хвилини 17 секунд:
neo89skynet: 28.10.2024 10:57
Станислав: 28.10.2024 10:14Мене цікавить відповідь спеціалістів!
Не брати ноунейм ssd і буде все добре! А так вам вище сказали, якщо є гарантія, то несить, якщо ні, то ....
Ще можно перевірити ваш sdd на другому пк, щоб на всі 100% бути впевненим що йому тапки.
А шо по вашому "нейм" ссд, якшо Apacer в бюджетках нн? Самсунг та Кіоксія? а по ціні як, ноунейм чи нє? :lol:
lewerlin
Member

Повідомлення

destructX: 28.10.2024 11:21а по ціні як, ноунейм чи нє? :lol:
Купити дешеве - це не зекономити, це викинути ціну дешевого в смітник. І вибачте, скільки там переплата за Кіоксію? :lol:
destructX
Member

Повідомлення

lewerlin: 28.10.2024 11:59
destructX: 28.10.2024 11:21а по ціні як, ноунейм чи нє? :lol:
Купити дешеве - це не зекономити, це викинути ціну дешевого в смітник. І вибачте, скільки там переплата за Кіоксію? :lol:
Так сата тера тошиби така ж сама, або пропрацює 3+ роки, або здохне через 3 місяці, який сенс коли майже весь ринок в одній ціні на s11?
lewerlin
Member

Повідомлення

destructX: 28.10.2024 12:13який сенс коли майже весь ринок в одній ціні на s11?
Нормальний флеш? Збірка не фізону, а таки тошиби? Адекватна прошивка? :rolleyes:
neo89skynet
Member

Повідомлення

destructX: 28.10.2024 11:21А шо по вашому "нейм" ссд, якшо Apacer в бюджетках нн? Самсунг та Кіоксія? а по ціні як, ноунейм чи нє?
Samsung,WD, Kingston і т.д. , де якість виконання краще ніж у ноунейм та гарантія.
Якщо цікаво грати в лотерею то беріть підвальний китай, тут як то кажуть у кого яке захоплення :insane: .
Скупий платить тричі!
Станислав
Junior

Повідомлення

AFU_power: 28.10.2024 10:20
Станислав: 27.10.2024 19:24 Коли підєднати SSd працює, тест на читання проходить і смарт хороший. А ось після вимикання пк і запуску вішає пк на стадії біос. Хто з такиим стикався? Або як діагностувати поломку? :idea:
В мене так само пантера помирала, а потім померла з кінцями, поміняв по гарантії
Нема гарантії. Думаю чи прошивка допоможе
destructX
Member

Повідомлення

lewerlin: 28.10.2024 12:29
destructX: 28.10.2024 12:13який сенс коли майже весь ринок в одній ціні на s11?
Нормальний флеш? Збірка не фізону, а таки тошиби? Адекватна прошивка? :rolleyes:
Їх "тошиба" це той самий фізон. Але спорити не буду далі, я взагалі підводив до того, шо в мідл сегменті вони всі однакові, з однаковими проблемами і терміном життя. Типу є дійсно нн, всілякі атрії, суперхєри, етс.
big_bang
Member

Повідомлення

Станислав: 28.10.2024 10:14 Мене цікавить відповідь спеціалістів!
так помирає ssd
вам відповіли вже

якого конкретно спеціаліста ?
йдіть у сертифікований сервіс і просіть заключення
masik
Member

Повідомлення

Якщо захотіти, реанімувати все що можна можливо. А ле в наш час це містить дві проблеми. 1-спеціаліст, 2- гроші. Прошивка трупу якось мені здаеться сумнівною. А он наприклад сдох контроллер, чи померла банка па'яті - спеціліст що візметься і гроші? Чи не простіше купити новий SSD?
daesz
Member

Повідомлення

Купляти м2 тільки виробництва Samsung/Western Digital/Kioxia (Toshiba)/Hynix/Crucial (Micron)/Intel/Solidigm (Hynix)/Sabrent та Kingston. Все інше, як і написав вище пан lewerin - гроші на вітер.

Хоча навіть в кінгстна та мікрона є багато відверно лайняних моделей з останніх.
AlexanderOnV
Member

Повідомлення

Це іграшка з Алі? Якщо так, то перепрошийте і прошивку під рідні банки пам'яті, і побачите, що там не терабайт, а 128 або 64 ГБ. Поки комп ввімкнений він використовує файли завантажені в ОЗУ і працює, а при перезавантаженні втрачається частина файлів, які мають бути завантажені на диск через його фактичне заповнення.
Станислав
Junior

Повідомлення

AlexanderOnV: 30.10.2024 11:53 Це іграшка з Алі? Якщо так, то перепрошийте і прошивку під рідні банки пам'яті, і побачите, що там не терабайт, а 128 або 64 ГБ. Поки комп ввімкнений він використовує файли завантажені в ОЗУ і працює, а при перезавантаженні втрачається частина файлів, які мають бути завантажені на диск через його фактичне заповнення.
Це Apacer
Alexsandr
Member

Повідомлення

destructX: 28.10.2024 11:21
А шо по вашому "нейм" ссд, якшо Apacer в бюджетках нн? Самсунг та Кіоксія? а по ціні як, ноунейм чи нє? :lol:
С апасер больше проблем чем бы хотелось. Справедливости ради, та же WD далеко не безупречна тоже. Все экономят выжимая побольше соков на дешевой флеш памяти использую навороченные алгоритмы коррекции ошибок. Бюджетный сектор SSD сейчас во многом на этапе "сломался, выкинь и купи следующий", а ломаются иной раз просто отходя гарантийный срок, привет WD к примеру или более медленно помирают давая сбои, привет апасер как яркому представителю. Контроллер одинаковый, а ведут себя по разному, но умирают все бюджетники сейчас хорошо.
Відповісти