Останні статті і огляди
Новини
SSd pantera 1t після перезавантаження не працє
-
Станислав
Junior
Коли підєднати SSd працює, тест на читання проходить і смарт хороший. А ось після вимикання пк і запуску вішає пк на стадії біос. Хто з такиим стикався? Або як діагностувати поломку?
-
7mindfields
Member
дешева рибка - погана юшка
-
Alex646
Member
Несіть по гарантії, якщо є.
-
masik
Member
-
Станислав
Junior
Мене цікавить відповідь спеціалістів!
-
AFU_power
Member
В мене так само пантера помирала, а потім померла з кінцями, поміняв по гарантіїСтанислав: ↑ 27.10.2024 19:24 Коли підєднати SSd працює, тест на читання проходить і смарт хороший. А ось після вимикання пк і запуску вішає пк на стадії біос. Хто з такиим стикався? Або як діагностувати поломку?
-
neo89skynet
Member
Не брати ноунейм ssd і буде все добре! А так вам вище сказали, якщо є гарантія, то несить, якщо ні, то ....Станислав: ↑ 28.10.2024 10:14Мене цікавить відповідь спеціалістів!
Ще можно перевірити ваш sdd на другому пк, щоб на всі 100% бути впевненим що йому тапки.
-
destructX
Member
Одна з стандартних смертей SSD. Вішати повністю систему при звертанні до його файлів
Саме просте діагностування - вставити його іншому
Відправлено через 2 хвилини 17 секунд:
Саме просте діагностування - вставити його іншому
Відправлено через 2 хвилини 17 секунд:
А шо по вашому "нейм" ссд, якшо Apacer в бюджетках нн? Самсунг та Кіоксія? а по ціні як, ноунейм чи нє?neo89skynet: ↑ 28.10.2024 10:57Не брати ноунейм ssd і буде все добре! А так вам вище сказали, якщо є гарантія, то несить, якщо ні, то ....Станислав: ↑ 28.10.2024 10:14Мене цікавить відповідь спеціалістів!
Ще можно перевірити ваш sdd на другому пк, щоб на всі 100% бути впевненим що йому тапки.
-
lewerlin
Member
Купити дешеве - це не зекономити, це викинути ціну дешевого в смітник. І вибачте, скільки там переплата за Кіоксію?destructX: ↑ 28.10.2024 11:21а по ціні як, ноунейм чи нє?
-
destructX
Member
Так сата тера тошиби така ж сама, або пропрацює 3+ роки, або здохне через 3 місяці, який сенс коли майже весь ринок в одній ціні на s11?lewerlin: ↑ 28.10.2024 11:59Купити дешеве - це не зекономити, це викинути ціну дешевого в смітник. І вибачте, скільки там переплата за Кіоксію?destructX: ↑ 28.10.2024 11:21а по ціні як, ноунейм чи нє?
-
lewerlin
Member
Нормальний флеш? Збірка не фізону, а таки тошиби? Адекватна прошивка?destructX: ↑ 28.10.2024 12:13який сенс коли майже весь ринок в одній ціні на s11?
-
neo89skynet
Member
Samsung,WD, Kingston і т.д. , де якість виконання краще ніж у ноунейм та гарантія.destructX: ↑ 28.10.2024 11:21А шо по вашому "нейм" ссд, якшо Apacer в бюджетках нн? Самсунг та Кіоксія? а по ціні як, ноунейм чи нє?
Якщо цікаво грати в лотерею то беріть підвальний китай, тут як то кажуть у кого яке захоплення .
Скупий платить тричі!
-
Станислав
Junior
Нема гарантії. Думаю чи прошивка допоможеAFU_power: ↑ 28.10.2024 10:20В мене так само пантера помирала, а потім померла з кінцями, поміняв по гарантіїСтанислав: ↑ 27.10.2024 19:24 Коли підєднати SSd працює, тест на читання проходить і смарт хороший. А ось після вимикання пк і запуску вішає пк на стадії біос. Хто з такиим стикався? Або як діагностувати поломку?
-
destructX
Member
Їх "тошиба" це той самий фізон. Але спорити не буду далі, я взагалі підводив до того, шо в мідл сегменті вони всі однакові, з однаковими проблемами і терміном життя. Типу є дійсно нн, всілякі атрії, суперхєри, етс.lewerlin: ↑ 28.10.2024 12:29Нормальний флеш? Збірка не фізону, а таки тошиби? Адекватна прошивка?destructX: ↑ 28.10.2024 12:13який сенс коли майже весь ринок в одній ціні на s11?
-
big_bang
Member
так помирає ssdСтанислав: ↑ 28.10.2024 10:14 Мене цікавить відповідь спеціалістів!
вам відповіли вже
якого конкретно спеціаліста ?
йдіть у сертифікований сервіс і просіть заключення
-
masik
Member
Якщо захотіти, реанімувати все що можна можливо. А ле в наш час це містить дві проблеми. 1-спеціаліст, 2- гроші. Прошивка трупу якось мені здаеться сумнівною. А он наприклад сдох контроллер, чи померла банка па'яті - спеціліст що візметься і гроші? Чи не простіше купити новий SSD?
-
daesz
Member
Купляти м2 тільки виробництва Samsung/Western Digital/Kioxia (Toshiba)/Hynix/Crucial (Micron)/Intel/Solidigm (Hynix)/Sabrent та Kingston. Все інше, як і написав вище пан lewerin - гроші на вітер.
Хоча навіть в кінгстна та мікрона є багато відверно лайняних моделей з останніх.
Хоча навіть в кінгстна та мікрона є багато відверно лайняних моделей з останніх.
-
AlexanderOnV
Member
Це іграшка з Алі? Якщо так, то перепрошийте і прошивку під рідні банки пам'яті, і побачите, що там не терабайт, а 128 або 64 ГБ. Поки комп ввімкнений він використовує файли завантажені в ОЗУ і працює, а при перезавантаженні втрачається частина файлів, які мають бути завантажені на диск через його фактичне заповнення.
-
Станислав
Junior
Це ApacerAlexanderOnV: ↑ 30.10.2024 11:53 Це іграшка з Алі? Якщо так, то перепрошийте і прошивку під рідні банки пам'яті, і побачите, що там не терабайт, а 128 або 64 ГБ. Поки комп ввімкнений він використовує файли завантажені в ОЗУ і працює, а при перезавантаженні втрачається частина файлів, які мають бути завантажені на диск через його фактичне заповнення.
-
Alexsandr
Member
С апасер больше проблем чем бы хотелось. Справедливости ради, та же WD далеко не безупречна тоже. Все экономят выжимая побольше соков на дешевой флеш памяти использую навороченные алгоритмы коррекции ошибок. Бюджетный сектор SSD сейчас во многом на этапе "сломался, выкинь и купи следующий", а ломаются иной раз просто отходя гарантийный срок, привет WD к примеру или более медленно помирают давая сбои, привет апасер как яркому представителю. Контроллер одинаковый, а ведут себя по разному, но умирают все бюджетники сейчас хорошо.destructX: ↑ 28.10.2024 11:21
А шо по вашому "нейм" ссд, якшо Apacer в бюджетках нн? Самсунг та Кіоксія? а по ціні як, ноунейм чи нє?