Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Геральт
Member

Повідомлення

Fahrenheit, Heavy Rain трохи застарі. The Invincible таки пройшов виявляється, сам не пам'ятаю коли. Ну і вона якась трохи інша. Більше там екшину, чи що. Не знаю, як пояснити.
А Fort Solis і Casting of Frank Stone гляну, дяк
maxud_b
Member

Повідомлення

Геральт: 23.10.2024 10:07 Fahrenheit, Heavy Rain трохи застарі.
З тим що Fahrenheit застаріла згоден, а от Heavy Rain краще виглядає, хоча це порт з плойки, тому може сама його реалізація не дуже добра. Мені ТейлТейловскі Expanse та Tales of Borderland зайшли
Геральт
Member

Повідомлення

Фух, пройшов?...додивився?...Detroit Become Human. Це щось! Аж мурашки по шкірі. І як це таке пропустив, чув же про неї...
Один епізод з Конором таки переграв, бо щось не встиг і шкода було ту гілку втрачати. Вибори, сказав би, що досить очевидні, але все одно цікаво. "Екшина" більше ніж в Until Down. Але й помилки не такі критичні. Загалом, бомбезний ігро-фільм.
На черзі Casting of Frank Stone та Beyond: Two Souls :popcorn:
MaxZema
Member

Повідомлення

Геральт: 24.10.2024 23:59 Фух, пройшов?...додивився?...Detroit Become Human. Це щось! Аж мурашки по шкірі. І як це таке пропустив, чув же про неї...
Один епізод з Конором таки переграв, бо щось не встиг і шкода було ту гілку втрачати. Вибори, сказав би, що досить очевидні, але все одно цікаво. "Екшина" більше ніж в Until Down. Але й помилки не такі критичні. Загалом, бомбезний ігро-фільм.
Beyond: Two Souls - норм, Casting of Frank Stone - повний треш не вартий уваги.
А куди подівались Quantic Dream? Як перестали робити для соні ігри , то ні слуху ні духу :-/
Spiryt
Member

Повідомлення

MaxZema: 25.10.2024 04:06 А куди подівались Quantic Dream? Як перестали робити для соні ігри , то ні слуху ні духу :-/
Анонсировали пару лет назад игру по Star Wars и дальше тишина
Prescott
Member

Повідомлення

MaxZema: 25.10.2024 04:06Casting of Frank Stone
Настолько всё плохо?... :(
destructX
Junior

Повідомлення

Prescott: 26.10.2024 10:22
MaxZema: 25.10.2024 04:06Casting of Frank Stone
Настолько всё плохо?... :(
Нормальна, разок пройти точно варта. The Devil in Me теж багато хто хейтить незрозуміло чому)

Відправлено через 1 хвилину 13 секунд:
Геральт: 24.10.2024 23:59 Фух, пройшов?...додивився?...Detroit Become Human. Це щось! Аж мурашки по шкірі. І як це таке пропустив, чув же про неї...
В Детройті там фіналів дуже багато, можеш ще разок перепройти точно, дуже цікаві варіанти є)
А Two Souls - імба, однозначний рек
Геральт
Member

Повідомлення

destructX: 26.10.2024 11:28 А Two Souls - імба, однозначний рек
Ну..гарна, але детройту поступається. Якби міг відмотати, то спочатку грав би Two Souls, а потім Детройт. В Two Souls якесь бісяче управління, жодну бійку так здається й не виграв, бо не розумів, що гра від мене хоче і часто не вгадував. Камера інколи глючить. Вибори, таке враження, глобально ні на що не впливають. Тобто вона якась більше лінійна, ніж Детройт. Сюжетно оте паранормально-містичне для мене менш цікаве. Ну і драма якась більш особиста, чи що. Але гра варта уваги, однозначно.
Там десь анонсували другу частину Детройта на 2025, здається. Буду чекати.
Prescott
Member

Повідомлення

destructX: 26.10.2024 11:28А Two Souls - імба, однозначний рек
Та такое, оч слабая игра как по мне.
daesz
Member

Повідомлення

Незнаю чи є поціновувачі ККГ/аутобатлерів тут, але довгоочікуваний "базар" вийде в закриту бету через 2 дні, до кінця року у відкриту бету, а на початку 2025 в реліз :

Геральт
Member

Повідомлення

daesz: 29.10.2024 15:54 "базар" вийде в закриту бету через 2 дні, до кінця року у відкриту бету, а на початку 2025 в реліз :
33$ за бету? Непогано...
daesz
Member

Повідомлення

Геральт: 30.10.2024 21:30
daesz: 29.10.2024 15:54 "базар" вийде в закриту бету через 2 дні, до кінця року у відкриту бету, а на початку 2025 в реліз :
33$ за бету? Непогано...
Егеж :/
Оупен бета в грудні :rotate:
Поки дивлюсь кріппа :D https://twitch.tv/nl_kripp
daesz
Member

Повідомлення

Геральт: 30.10.2024 21:30
33$ за бету? Непогано...
Дістався мені ключик "на халяву", пограв в "базар" 3 дні і скажу тільки, що для мене це точно найкраща гра 2024 року, а можливо навіть останніх декількох років. Але вона 100% не для всіх :)
Поки що 2 мої найкращі білди на Ванессі :D
спойлер
Зображення
і апгрейднута версія
Зображення

Зображення
Люди яким заходить цивілізація - ця точно мала б зайти :)
Геральт
Member

Повідомлення

daesz
Ну, вийде, глянемо.

Спробував Casting of Frank Stone, не зайшла. Нову Dragon Age також видалив. Мабуть до Сталкера і не буде вже нічого нормального. :-/
destructX
Junior

Повідомлення

Геральт: 03.11.2024 11:51 daesz
Ну, вийде, глянемо.

Спробував Casting of Frank Stone, не зайшла. Нову Dragon Age також видалив. Мабуть до Сталкера і не буде вже нічого нормального. :-/
Новий БлекОпс нічо такий, драйвовий бойовичок. Хеллблейд 2 крута та красива (якшо перша зайшла)
Алан Вейк 2, якшо не грав - рекомендую)
Також є Nobody Wants to Die, кажуть дуже атмосферна і цікава, ще сам не нюхав.
Геральт
Member

Повідомлення

destructX
Black Ops 6 ще не крякнутий. Senua2 пройдена. AW2 не моє, м'яко кажучи. Nobody Wants to Die пробував, не зайшло.
waryag
Member

Повідомлення

destructX: 03.11.2024 12:05 Алан Вейк 2, якшо не грав - рекомендую)
Перший бажано проходити?
Геральт: 03.11.2024 12:14Black Ops 6 ще не крякнутий.
Варіанти недорого пограти є, але який сенс грати в колду офлайн?
destructX
Junior

Повідомлення

waryag: 03.11.2024 16:34
destructX: 03.11.2024 12:05 Алан Вейк 2, якшо не грав - рекомендую)
Перший бажано проходити?
Особисто я не проходив, відчуття наче шось не розумію - немає. Єдине шо робив паузу в проходженні це проходити Контрол, шоб більше зрозуміти загальний всесвіт Ремеді + длс в АВ2 ось вийшло нове, як раз по цій двіжухі.
Геральт: 03.11.2024 12:14 destructX
Black Ops 6 ще не крякнутий. Senua2 пройдена. AW2 не моє, м'яко кажучи. Nobody Wants to Die пробував, не зайшло.
В такому випадку рекомендую підписку хбокс. Там багацько крутих ААА тайтлів за 200 гривень в підпискі, Колда в тому числі. Також там є Plague Tale, обидві чатини крутезні.
Геральт
Member

Повідомлення

destructX: 03.11.2024 16:46 В такому випадку рекомендую підписку хбокс. Там багацько крутих ААА тайтлів за 200 гривень в підпискі, Колда в тому числі. Також там є Plague Tale, обидві частини крутезні.
Чесно, дивився я на ту підписку, нічого цікавого не бачив. Або не моє, або пройдене. Може створю ак під Сталкер, але це не точно, побачу ще. Plague пройдені обидві. Гарні забавки.
А КоДи короткі сюжетно, не велика втрата. Онлайн не цікавить.
MaxZema
Member

Повідомлення

Геральт: 03.11.2024 12:14 destructX
Black Ops 6 ще не крякнутий.
Тобі більш підійде нік "Пірат із Рівії" :lol:
Відповісти