Розробники обіцяють стабільну продуктивність у S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Eduard1980
Member

Повідомлення

Bucho: 30.10.2024 13:20 Нажаль знаю особисто людей і впевнений на 100%, що за 2.5 роки не задонатили на ЗСУ ні копійки. Зате свою коллекцію пікселів у стімі поповнюють регулярно. Наразі чекають на ждалкер. І впевнений, що таких довбаків в країні більшість. Бо горезвісні 73% бовдурів нікуди не ділись...
В цьому меседжі прекрасне все: і аргументація, і логіка, і висновок. Одразу видно критичний підхід :facepalm:
Вам абсолютно справедливо напихали повну кашолку :censoured: їв за "пікселі".
Bucho: 30.10.2024 13:20 Це вже тутешні ждалкери сталкера надодумували своїх тарганів.
Та ні, це ваші версії змінювались в кожному повідомленні, ви самі все додумували по ходу. Слизький якийсь.
Маю надію, що ви не будете грати в спіраченого Сталкера, бо це всього навсього "пікселі". А час витрачений на гру можна потратити на заробіток для донату. Але боюсь мої надії марні, бо пан прослизне, такий слизький.
Bucho
Member

Повідомлення

Eduard1980: 30.10.2024 15:27 В цьому меседжі прекрасне все: і аргументація, і логіка, і висновок. Одразу видно критичний підхід :facepalm:
Вам абсолютно справедливо напихали повну кашолку :censoured: їв за "пікселі".
Дякую. Приємно, що заділо за живе чергового виборця найвеличнішого лідора сучасності.
Eduard1980: 30.10.2024 15:27 Та ні, це ваші версії змінювались в кожному повідомленні, ви самі все додумували по ходу. Слизький якийсь.
Маю надію, що ви не будете грати в спіраченого Сталкера, бо це всього навсього "пікселі". А час витрачений на гру можна потратити на заробіток для донату. Але боюсь мої надії марні, бо пан прослизне, такий слизький.
Може пан покаже, що саме і де саме змінювалось у моїх версіях?
Те що х3д проц для місцевих ігрунів, це як червона ганчірка для бичка я вже зрозумів.
В останньому пості навіть всі свої аргументи покупки саме такої збірки виклав. І все рівно гарчать та по черзі роги наставляють.
От думаю, якщо скріни з платіжками як доказ наведу, то вибачатись будете? Чи нову версію слизькості відригнете?

Відправлено через 19 хвилин 19 секунд:
Eduard1980
Ну і ще момент, я не купуватиму пікселі по одній простій причині - мене воно вже давно НЕ ЦІКАВИТЬ.
Як, доречі, взагалі не цікавив і перший сталкер.
Отже ж буває таке! Сидить якийсь чудік на оверклокерсі і не ігрун...

І Вам раджу спробувати. Бо вже пора... Наче вже 40+, судячи з профілю, а в голові ще "жрать-срать-ржать". Хоча що ти візьмеш з 73% отари :(
Геральт
Member

Повідомлення

Bucho
4 компа + плойка. Але пікселі не цікавлять. Ну, ок.
Так-то я також проти купівлі (а насправді оренди, якщо мова про стім) дорогих пікселів під час війни. Але от з BG3 не втримався. Я буду жити? :)
Так чи інакше стрес постійний. Хтось пляшкою знімає, хтось забавками. Не бачу крамоли.
Telcontar
Member

Повідомлення

Геральт: 30.10.2024 16:32 4 компа + плойка. Але пікселі не цікавлять. Ну, ок.
Так-то я також проти купівлі (а насправді оренди, якщо мова про стім) дорогих пікселів під час війни. Але от з BG3 не втримався. Я буду жити? :)
Так чи інакше стрес постійний. Хтось пляшкою знімає, хтось забавками. Не бачу крамоли.
BG3 коштувала однаково з Чекалкером(до подорожчання). :shuffle:
А тій людині ніяк не дійде, він переплатив за X3D версію більше за вартість нової гри і розповідає за марнотратство, хоча сам взяв ігровий проц, який гірше у більшості робочих задач якими він виправдовувався :rotate:
Bucho
Member

Повідомлення

Геральт: 30.10.2024 16:32 Bucho
4 компа + плойка. Але пікселі не цікавлять. Ну, ок.
Тут що, дітей ні в кого немає, що пішли вже згадки про плойку? :D
PS5 то гарант мого спокою. Набрав до неї копійчаних туркіш підписок на кілька років вперед і тепер мене ніхто не чіпає.
Роблокси-хероблокси, я навіть не влажу туди...
Eduard1980
Member

Повідомлення

Bucho: 30.10.2024 16:14 Може пан покаже, що саме і де саме змінювалось у моїх версіях?
Ну то комп був для дитини, а потім ПК для заробітку. Цього достатньо.
Ну і ще момент, я не купуватиму пікселі по одній простій причині - мене воно вже давно НЕ ЦІКАВИТЬ.
Як, доречі, взагалі не цікавив і перший сталкер.
Ну от і ше пару версій під"їхало))
І Вам раджу спробувати. Бо вже пора... Наче вже 40+, судячи з профілю, а в голові ще "жрать-срать-ржать". Хоча що ти візьмеш з 73% отари :(
Л - логіка. Як можна такий висновок зробити з профілю на форумі? Мабуть критичне мислення допомагає :rotate:

А по ходу пан типічний жлоб. Має купу заліза на хуліард грошей, а пікселі купувати не хоче, мабуть і софт весь юзається з торентів, нашо платити тим зажравшимся розробникам.
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Eduard1980: 30.10.2024 18:05Набрав до неї копійчаних туркіш підписок на кілька років вперед
Шо ти, чоловіче, той пан не купує пікселі.
Набрав до неї копійчаних туркіш підписок на кілька років вперед
Просто плойку з іграми купив "на кілька років", це ж не пікселі :D
Чули вираз "як вуж на сковорідці"? :-P

Зупиніть це обговорення, воно веде внікуди :facepalm:
Bucho
Member

Повідомлення

Telcontar: 30.10.2024 17:07 А тій людині ніяк не дійде, він переплатив за X3D версію більше за вартість нової гри і розповідає за марнотратство, хоча сам взяв ігровий проц, який гірше у більшості робочих задач якими він виправдовувався :rotate:
Ви рахувати вмієте, чи туговато з цим?
Пару постів назад я розписав аргументацію покупки саме х3д версії, замісь звичайного 7700х
Проходить година, вилазить черговий ігрун-коментатор і знов починає все міряти ігро-папугами :facepalm:

Відправлено через 15 хвилин 21 секунду:
MAKKACIN: 30.10.2024 18:15
Eduard1980: 30.10.2024 18:05Набрав до неї копійчаних туркіш підписок на кілька років вперед
А Ви пане своїм дітям цяцьки взагалі не купуєте? Чи не доросли ще до дітей, не стоїть може, ще не зробили, чи ще яка причина? Бо всяке буває у житті...
Мої от трошки виросли вже з ляльок і машинок. Тепер більше по ПК і плойці.

Досить порівнювати себе: ~30-40 річних бицюганів(тратячих заначки на пікселі), та дітей.
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Bucho: 30.10.2024 18:34
Telcontar: 30.10.2024 17:07 А тій людині ніяк не дійде, він переплатив за X3D версію більше за вартість нової гри і розповідає за марнотратство, хоча сам взяв ігровий проц, який гірше у більшості робочих задач якими він виправдовувався :rotate:
Ви рахувати вмієте, чи туговато з цим?
Пару постів назад я розписав аргументацію покупки саме х3д версії, замісь звичайного 7700х
Проходить година, вилазить черговий ігрун-коментатор і знов починає все міряти ігро-папугами :facepalm:

Відправлено через 15 хвилин 21 секунду:
MAKKACIN: 30.10.2024 18:15
А Ви пане своїм дітям цяцьки взагалі не купуєте? Чи не доросли ще до дітей, не стоїть може, ще не зробили, чи ще яка причина? Бо всяке буває у житті...
Мої от трошки виросли вже з ляльок і машинок. Тепер більше по ПК і плойці.

Досить порівнювати себе: ~30-40 річних бицюганів(тратячих заначки на пікселі), та дітей.
:facepalm:
Епічно буде коли вийде сталкер і "для дітей" буде здійснена покупка пікселів за 2000 грн " які краще потратити на ЗСУ ", щоб пограти на робочому ПК який не робочий а домашній судячи по опису :dontknow: :popcorn: :lol:

Дякую тобі веселий дядьку за твою біполярочку! Це дійсно потужно! :beer:
C#1: (дім)
CPU: Ryzen7 7800X3D
Cooler: Noctua NH-D15 chromax.black
MB: Asrock B650E PG Riptide WIFI
RAM: 2x16Gb DDR5 G-Skill F5-6000J3036F16GX2-TZ5NRW (@6000, CL30-36-36-28-36)
Video: Saphire Nitro+ 7800XT 16Gb (Mem: @2600Mhz, Core: 1.00V)
SSD1: 500Gb Samsung 970 EVO Plus
SSD2: 2Tb SK Hynix Platinum P41
PSU: Corsair RM750i
Case: Fractal Design Define 7XL
Monitor: 32" LG 32GK850F
Mouse: Logitech G502 SE Hero

PC#2: (дитячий)
CPU: i9-9900K @4900Mhz (Скальп)
Cooler: Noctua NH-D15 chromax.black
MB: MSI MEG Z370 Ace
RAM: 2x16Gb DDR4 Crucial Ballistix BLS16G4D32AESB @3900 (16-20-20-40-2T)
Video: GigaByte GTX1080 Aorus (2100Mhz/12000Mhz)
SSD1: 500Gb Samsung 970 EVO Plus
SSD2: 1000Gb AData SX8200PNP
PSU: EVGA SuperNOVA G3 850W
Case: be quiet! Silent Base 802 Window Black
Monitor: 27" Dell U2715H
Mouse: Logitech G502 Proteus Spectrum

PC#3: (робочий)
CPU: Ryzen7 5700X
Cooler: Noctua NH-D14
MB: ASUS TUF B450M-Pro Gaming
RAM: 2x8Gb DDR4 Samsung E-Die 2R 2400@3600 (18-19-18-36-1T)
Video: MSI GamingX GTX1070
SSD1: 500Gb Samsung 970 EVO
PSU: Corsair RM850x
Case: Fractal Design Node 804
Monitor: 24" Dell E2417H Black
Mouse: Logitech G400
Bucho
Member

Повідомлення

Eduard1980: 30.10.2024 18:05 Ну то комп був для дитини, а потім ПК для заробітку. Цього достатньо.
Ще раз перечитати ну ніяк. Зазвичай домашніми ПК користуються всі члени сім'ї, чи не так? Звичайно що мене як батька стоїть найпотужніший ПК в хаті, але мають доступ та користуються ним усі. А сину в кімнату мій старий переїхав, то вже чисто його смітник. Чи у когось це по іншому працює?
Eduard1980: 30.10.2024 18:05 А по ходу пан типічний жлоб. Має купу заліза на хуліард грошей, а пікселі купувати не хоче, мабуть і софт весь юзається з торентів, нашо платити тим зажравшимся розробникам.
Для пана немає ніяких проблем купити корисну річ, в т.ч. і софт.
У пана нема ніяких проблем придбати ту ж підписку ПС5, чи іграшку за хороші знання, на НР, на Миколайчика - ДЛЯ ДИТИНИ!
Але пана дуже дивує, коли тутешні дорослі дядьки-сивояї "пісяються як мале цуценя від радості" придбавши на Стімі нову цяцьку :facepalm: "П-Пріорітети - ні не чули"...

Відправлено через 17 хвилин 34 секунди:
MAKKACIN: 30.10.2024 18:41 Епічно буде коли вийде сталкер і "для дітей" буде здійснена покупка пікселів за 2000 грн " які краще потратити на ЗСУ ", щоб пограти на робочому ПК який не робочий а домашній судячи по опису :dontknow: :popcorn: :lol:
Робочий комп з профіля так підписаний напевно тому, що стоїть він роботі, а не дома. :teacher: Вам така можливість не спадала на думку?
Що-до ждалкера всі мої аргументи викладені вже декілька разів вище. Я не страждаю нетриманням и не вмію "впісюватися" від пікселів. А дітей таке не цікавить ні по віку ні по тематиці.
Kassatka
Member

Повідомлення

MqM: 30.10.2024 13:31 Ох і суперечки тут розпалили. Ввдчизняних розробників тоеба підтримувати, у нас великих студій мадо залишилося, а скільки було на початку 2000х?
І коли у нас буде розвинутий внутрішній ринок буде більше проектів саме про Україну!
А то в нас Козаки про історію, Сталкер про ЧЗВ, Колапс про Київ, Острів такий собі історичний будівний симулятор і все по суті.
А де ігри типу ГТА про Україну? Нема і не будн з таким ставленням, от вам і піратство.
Коротше по нашим іграм мало дізнаєшся про Україну, особливо сучасну.
Ні одної гри про Карпати, Львів, Крим, Одесу і тд - дуже цікаві по своєму колоритні локації
Вітчизняних розробників треба підтримувати, але зараз от якраз саме найкращий час для того, щоб плекати виникнення українських великих ігрових студій і розвивати внутрішній ринок. Роками не розвивали, а зараз у самий розгар і дупу війни саме розпочнем потужно розвивати.
Вийде гра типу ГТА від українських розробників/про Україну то я погребую для себе навіть з торента таке качати, може навіть погребую і на Ютубі дивитися, бо ГТА то лайно, хай недалека школота в нього грає.
Вийде українська стратегія чи автосимулятор, буду швидш за все купувати, вийде RTS - побіжу стрімголов передзамовлення робити незважаючи на деталі й цінник, але RTS не вийде. :weep:
Поки що у нинішніх умовах українським ігровим розробникам великих дорогих проєктів залишається орієнтуватися в першу чергу на вестернів, а їх колоритні локації Карпатів, Львову, Криму, Одеси не надто цікавлять, вони взагалі не в курсі де воно це все знаходиться.
Так, таке ставлення у нас, культура споживання не найліпші, хоча значно покращилися. Але в наших економічних умовах тільки такого й залишається чекати, тим більше в тій величезній дупі, якій опиниться Україна після війни, якщо їй взагалі вдасться зберегти свою державність. З дуже несприятливими умовами для розвитку бізнесу в країні плюс високою толерантністю до корупції, кумівства та нецільового використання коштів в постсовковому суспільстві. Коли 73% остаточно дійдуть до ручки і проголосують не за коміків з прокацапського середовища, а за якогось українського Хав'єра Мілея, то може й з'явиться потім шанс заодно і культуру споживання підняти та внутрішній ринок контенту розвинути.
wolf359
Junior

Повідомлення

Оце гіга крінж. Сидить тіп з 4 ПК, плойкою і телеком за 60к і журить роботяг, за те, що ті сталкера за 2к купили. :gigi:
MqM
Member

Повідомлення

Kassatka: 30.10.2024 19:36
MqM: 30.10.2024 13:31 Ох і суперечки тут розпалили. Ввдчизняних розробників тоеба підтримувати, у нас великих студій мадо залишилося, а скільки було на початку 2000х?
І коли у нас буде розвинутий внутрішній ринок буде більше проектів саме про Україну!
А то в нас Козаки про історію, Сталкер про ЧЗВ, Колапс про Київ, Острів такий собі історичний будівний симулятор і все по суті.
А де ігри типу ГТА про Україну? Нема і не будн з таким ставленням, от вам і піратство.
Коротше по нашим іграм мало дізнаєшся про Україну, особливо сучасну.
Ні одної гри про Карпати, Львів, Крим, Одесу і тд - дуже цікаві по своєму колоритні локації
Вітчизняних розробників треба підтримувати, але зараз от якраз саме найкращий час для того, щоб плекати виникнення українських великих ігрових студій і розвивати внутрішній ринок. Роками не розвивали, а зараз у самий розгар і дупу війни саме розпочнем потужно розвивати.
Вийде гра типу ГТА від українських розробників/про Україну то я погребую для себе навіть з торента таке качати, може навіть погребую і на Ютубі дивитися, бо ГТА то лайно, хай недалека школота в нього грає.
Вийде українська стратегія чи автосимулятор, буду швидш за все купувати, вийде RTS - побіжу стрімголов передзамовлення робити незважаючи на деталі й цінник, але RTS не вийде. :weep:
Поки що у нинішніх умовах українським ігровим розробникам великих дорогих проєктів залишається орієнтуватися в першу чергу на вестернів, а їх колоритні локації Карпатів, Львову, Криму, Одеси не надто цікавлять, вони взагалі не в курсі де воно це все знаходиться.
Так, таке ставлення у нас, культура споживання не найліпші, хоча значно покращилися. Але в наших економічних умовах тільки такого й залишається чекати, тим більше в тій величезній дупі, якій опиниться Україна після війни, якщо їй взагалі вдасться зберегти свою державність. З дуже несприятливими умовами для розвитку бізнесу в країні плюс високою толерантністю до корупції, кумівства та нецільового використання коштів в постсовковому суспільстві. Коли 73% остаточно дійдуть до ручки і проголосують не за коміків з прокацапського середовища, а за якогось українського Хав'єра Мілея, то може й з'явиться потім шанс заодно і культуру споживання підняти та внутрішній ринок контенту розвинути.
Ця ситуація з війною невідомо коли закінчиться, а щоб вбити студію достатньо і декількох років поганих продаж. Чомусь люди в наливайках себе не ставлять перед вибором алкоголь чи донати. Без алкоголю жити можна, а от нехтувати культурним надбанням не мудро. Так в тому й річ ніхто не зробить ГТА про Україну, бо не видно грошової зацікавленості гравців і страх, що навіть інді гра на таку тему навіть на внутрішньому ринку не окупиться. Скільки наших розробників роблять ігри про американське життя, бо йдуть туди де платоспроможний ринок, а не жмоти з торентами. Про ГТА чисто ваші смаки, судячи по ГТА 6 чекає весь світ. Так західний користувач не знає де ті міста та гори, але навіть спроби не буде це донести - невідома аудиторія і на яку спиратися

Відправлено через 3 хвилини 26 секунд:
wolf359: 30.10.2024 20:00 Оце гіга крінж. Сидить тіп з 4 ПК, плойкою і телеком за 60к і журить роботяг, за те, що ті сталкера за 2к купили. :gigi:
Хотілося і мені мати стільки запасних пк)
Kassatka
Member

Повідомлення

MqM: 30.10.2024 21:30 Чомусь люди в наливайках себе не ставлять перед вибором алкоголь чи донати. Без алкоголю жити можна, а от нехтувати культурним надбанням не мудро.
Ну в мене особисто питання вибору не стоїть. 39 років прожив і навіть не пробував жодного разу зробити ковток якогось алкогольного напою. У 14 років начитався книжки про здоров'я часів Горбачова, дізнався, що моя перша любов палить, й з того всього приніс клятву, що ніколи не буду споживати алкоголь, нікотин та інші наркотики. Зараз після того як повністю відмовився від релігії та будь-яких елементів магічного світогляду, а також краще розібрався в ситуації з наукової точки зору, я вже більше не категорично затятий борець за тверезість, але свого слова/обітниці продовжуватиму дотримуватись, все рівно ніякої користі від алкоголю ніким не доведено, а шкода зустрічається на кожному кроці.
Культурним надбанням дійсно не слід нехтувати, а слід плекати і підтримувати, але у випадку якщо це надбання має цінність. У міру сил підтримую культурне надбання, але краще я підтримаю зарубіжне культурне надбання на ту тематику, що мене цікавить, ніж українське на ту тематику, що не цікавить зовсім.
MqM: 30.10.2024 21:30Ця ситуація з війною невідомо коли закінчиться, а щоб вбити студію достатньо і декількох років поганих продаж.
Погоджуюся. Але якщо ігрова студія не випускає стратегій і чи інших ігор хороших на мою думку жанрів, а скажімо випускає одні шутери, то я зазвичай тільки радий буду, якщо студія загнеться.
GSC для мене мають цінність у першу чергу як творці Cossacks, може колись в епоху ремастерів та ремейків вони зберуться якщо не Козаки 4, то хоча б переробку існуючих Козаків перевипустити. А Сталкер як не крути хоч і є шутером, але це якісне культурне надбання України та достойний лор, тож буде непогано, якщо у спадок додасться ще одна гра серії. Я в будь-якому разі буду поважати цю гру, а не хейтити при будь-який нагоді, як топи Стіма CS2, PUBG, Dota 2 або топ Battle.net Каловдутіє. Проти тієї ж Dota 2 як проти просто однієї з багатьох кастомок Варкрафту, в які я грав, і якій пощастило піти потім у вільне плавання, я наприклад точно не мав би ніяких претензій, якби вона займала місце яке заслуговує, а не купалася в такій популярності в той час як загинаються від нестачі уваги купа куди більш достойних ігор. Задача підтримати Сталкер 2 у тих, я можу підтримати хіба переглядами на Ютубі та участю в обговореннях. Так трапилось, що нещодавно я GSC випадково підтримав. Мене оточення вмовило встановити пару модів Сталкера і погратися з налаштуваннями і розглядом механік гри, хоча я так і не зіграв по факту, але на фоні того десь на День незалежності натрапив у Стімі на розпродаж перших Сталкерів з великими знижками за мізерну ціну, то я взяв і натиснув купити. :shuffle: І тепер у мене з'явився шутер в бібліотеці ігор :horror: :tomat: :banghead: :facepalm: хай і культовий український. Ганьба і сором мені. :shuffle:

Відправлено через 19 хвилин 4 секунди:
MqM: 30.10.2024 21:30 Хотілося і мені мати стільки запасних пк)
спойлер
У мене якраз теж стільки - четверо. :shuffle: Основний комп на i7-11700 + RX 6800, старезний комп на Celeron 1700 МГц, 1 Гб DDR1 та Radeon 9250, який мені зібрав адмін з нашої роботи комплектуючих мого старезного компа та того, що списали на роботі, зібрав ретро комп на i7-3770+GTX 960 для старих ігор на Win 7 та Win XP, а потім як вимикали світло, то купив ноут за 42К, щоб працював від акума. Також купив телевізор не за 60, але за 38К, бо дуже хотів топовий 4K Соні, який можна було б чудово використовувати і в ролі монітора і як власне телік з ліжка, але моніторів ніяких нема, окрім старенької 17-дюймової TN-ки, що валяється про запас, подібні до якої продають на OLX за 300 грн.

Відправлено через 2 години 36 хвилин 13 секунд:
Блін, я збрехав. Забув, що в мене не 4 компа, а всі 5. :shuffle: Ще є ноут часів Win Xp з більшою мірою дохлою батареєю та таким задрипаним відео офісного типу, що ні жодну 3d-гру навіть часів Win 98 не пограєш, як і більшість 2d-ігор, ні розширення екрану нижче нативного не встановиш, бо в обох випадках будуть артефакту, мені його теж списаний задаром віддали. Тож будемо вважати, що це в мене замість плойки :-P , цілком можна поганяти емулятор Денді або щось з 2d-ігор Alawar. :) А так з одного боку такі донні компи та ноути на Win Xp навіть 100 штук разом не тягнуть на вартість сучасного далеко не топового ігрового компа, тому кількість компів не завжди показник. Але з іншого боку це все мої особисті компи, ніхто інший ними не користується бо дружини й дітей нема, а батьки далекі від цього, навіть розподілу на дачний чи робочий компи нема, всі в одній кімнаті.
TerryCone
Member

Повідомлення

n+gibat[]r
Я б укрив тебе матом, але на форумі ніззя.
У мене у дворі такий самий бусик з 2022 року періодично з'являється, на ньому воюють хлопці з мого будинку. Тоді ніяких ТЦК ще не було.
MqM
Member

Повідомлення

Kassatka: 31.10.2024 02:20
MqM: 30.10.2024 21:30Ця ситуація з війною невідомо коли закінчиться, а щоб вбити студію достатньо і декількох років поганих продаж.
Погоджуюся. Але якщо ігрова студія не випускає стратегій і чи інших ігор хороших на мою думку жанрів, а скажімо випускає одні шутери, то я зазвичай тільки радий буду, якщо студія загнеться.
GSC для мене мають цінність у першу чергу як творці Cossacks, може колись в епоху ремастерів та ремейків вони зберуться якщо не Козаки 4, то хоча б переробку існуючих Козаків перевипустити. А Сталкер як не крути хоч і є шутером, але це якісне культурне надбання України та достойний лор, тож буде непогано, якщо у спадок додасться ще одна гра серії. Я в будь-якому разі буду поважати цю гру, а не хейтити при будь-який нагоді, як топи Стіма CS2, PUBG, Dota 2 або топ Battle.net Каловдутіє. Проти тієї ж Dota 2 як проти просто однієї з багатьох кастомок Варкрафту, в які я грав, і якій пощастило піти потім у вільне плавання, я наприклад точно не мав би ніяких претензій, якби вона займала місце яке заслуговує, а не купалася в такій популярності в той час як загинаються від нестачі уваги купа куди більш достойних ігор. Задача підтримати Сталкер 2 у тих, я можу підтримати хіба переглядами на Ютубі та участю в обговореннях. Так трапилось, що нещодавно я GSC випадково підтримав. Мене оточення вмовило встановити пару модів Сталкера і погратися з налаштуваннями і розглядом механік гри, хоча я так і не зіграв по факту, але на фоні того десь на День незалежності натрапив у Стімі на розпродаж перших Сталкерів з великими знижками за мізерну ціну, то я взяв і натиснув купити. :shuffle: І тепер у мене з'явився шутер в бібліотеці ігор :horror: :tomat: :banghead: :facepalm: хай і культовий український. Ганьба і сором мені. :shuffle:
Бажати загнутися студія, бо вона випускає ігри не того жанру схоже на різновид жанрового расизму. Я не люблю деякі казуальні жанри, але радів би від загинань цих студій. Всі перелічені вами ігри мають свою аудиторію і не є якимись ганебними, просто ви їх не розумієте. Не всі шутери це тупа стрілянина, там навіть сюжет є)
cypherspy
Junior

Повідомлення

MqM: 30.10.2024 21:30Так в тому й річ ніхто не зробить ГТА про Україну, бо не видно грошової зацікавленості гравців і страх, що навіть інді гра на таку тему навіть на внутрішньому ринку не окупиться.
Не завадило б трохи врізати оселедця і почати з умовного COD :D
Kassatka: 31.10.2024 02:20Культурним надбанням дійсно не слід нехтувати
Культурне надбання було б якби Григоровичі, разом з іншими розробниками хоча б в окопі посиділи, на полігоні десь на ЗУ.
Kassatka
Member

Повідомлення

MqM: 31.10.2024 20:18 Бажати загнутися студія, бо вона випускає ігри не того жанру схоже на різновид жанрового расизму. ... Всі перелічені вами ігри мають свою аудиторію і не є якимись ганебними, просто ви їх не розумієте.
Так, я вимушено став жанровим расистом. З 2003 року фанат жанру класичних RTS, десь до 2015 року завжди знаходив купу нових і цікавих ігор цього жанру, хай часто понад 5-річної давності, на що мені було байдуже. Тож я і не хейтив ігри, які не розумів, пофіг яка там у них аудиторія, просто то не моє. У 2017 завів Стім, почав шукати за міткою "стратегія в реальному часі" і виявив, що нових ігор майже нема, старі ігри часто вже не продаються, в тому числі на Epic і GoG також нема, часто залишаються лише на торрентах і файлообмінниках і скачують дуже мало, під Windows 10 часто не працюють, Full HD не підтримують, якщо не знайшлося якогось фаната-ентузіаста, який написав HD-мод/фікс під Win7/10, те що є не користується популярністю, новий контент не з'являється, натомість у якесь тупе лайно грають мільйони. Останньою краплею була напевне гра Warparty 2018 року, ніби класична РТС за всіма лекалами, ще й з динозаврами та некромагією, за що окремий респект, купив її в Стімі й відразу в усьому бачив неймовірну інді-бюджетність, хоча б кількість карт для битв можна перерахувати на пальцях і взагалі ігри на 10+ років старші багато в чому можуть бути технологічніші за неї. Я й зрозумів, що мій улюблений жанр RTS накрився. Хочеться хоч якусь сучасну ААА-гру за рік з високим бюджетом, з сучасною графікою, з розмаїттям карт для користувацьких битв проти ШІ, з більш-менш пристойним ШІ-суперником, хай і все рівно з шаблонною грою, з масштабною кампанією, а в ідеалі ще й з редактором карт та процедурною генерацією карти для битви, ну і щоб також виходили кілька дешевих ігор клонів, щоб було чим розбавити одноманітність новим сеттінгом та новими расами й юнітами. Ви тут всі носитеся вже кілька років з суперечками про трасування променів, а я замість сучасної графіки часто вимушений грати в на 50-дюймовому 4K-дисплеї у те, де навіть Full HD часто не можна виставити. Навіть серед усіх стратегій взагалі та інших жанрів, у які граю, важко віднайти щось з RTX. На сьогодні серед великої купи ігор з RTX запускав усього три гри: Diablo 4, Jurassic World Evolution 2 та Age of Mythology: Retold. З них лише остання належить до жанру RTS і вийшла аж 2 місяці назад, якраз через 6 років після появи технології. Тобто технологія є давно, а грати абсолютно ні в чого з нею, хоча б щоб було що обговорювати. А цього року ще й грандіозний обсер зі Stormgate, яка з графікою на вид 15-річної давнини дає просадки до 2 FPS на досить сучасному залізі з мінімальними налаштуваннями, а грабельний ШІ для битв з компом хоча б на рівні найгіршої РТС 20-річної давнини так і не написали. Оця надбюджетна Warparty та дорога але нікчемна Stormgate - оце те що маємо в жанрі, окрім ремастерів, ремайків та нових ігор серії, які теж виходять дуже рідко. Перевидання Age of Mythology: Retold вийшло шикарним, два місяці дивився стріми українського російськомовного стрімера Wanderbraun, отримав від цього найкращі враження за рік, але хоч йому теж дуже подобається ця гра, він стріми по ній мусить згортати, бо активність добряче впала. :weep:
MqM: 31.10.2024 20:18 Не всі шутери це тупа стрілянина, там навіть сюжет є)
Ну то я от поважаю такі ігри як Сталкер, Кіберпанк, Відьмак і ні в якому разі не хейчу їх. Грати в таке я точно не можу, але в Ютубі можна подивитися.
А якщо просто сюжет є, але особливого шарму немає, то все рівно буду хейтити такі ігри.

От після дуже жебрацької Warparty я вже конкретно став затятим жанровим расистом і хейтером шутерів та більшості дуже популярних ігор. Негативу позбавляюся своїм ниттям. :)
MqM
Member

Повідомлення

cypherspy: 31.10.2024 23:46
MqM: 30.10.2024 21:30Так в тому й річ ніхто не зробить ГТА про Україну, бо не видно грошової зацікавленості гравців і страх, що навіть інді гра на таку тему навіть на внутрішньому ринку не окупиться.
Не завадило б трохи врізати оселедця і почати з умовного COD :D
Kassatka: 31.10.2024 02:20Культурним надбанням дійсно не слід нехтувати
Культурне надбання було б якби Григоровичі, разом з іншими розробниками хоча б в окопі посиділи, на полігоні десь на ЗУ.
І від цього тобі б стало легше? Давайте усіх ще на фронт відправимо, вже маємо академіків які загинули на фронті, навіщо думати про майбутнє та якийсь розвиток, гречкосіїв нам вистачить для підняття економіки)))

Відправлено через 5 хвилин 43 секунди:
Kassatka: 01.11.2024 00:50
MqM: 31.10.2024 20:18 Бажати загнутися студія, бо вона випускає ігри не того жанру схоже на різновид жанрового расизму. ... Всі перелічені вами ігри мають свою аудиторію і не є якимись ганебними, просто ви їх не розумієте.
Так, я вимушено став жанровим расистом. З 2003 року фанат жанру класичних RTS, десь до 2015 року завжди знаходив купу нових і цікавих ігор цього жанру, хай часто понад 5-річної давності, на що мені було байдуже. Тож я і не хейтив ігри, які не розумів, пофіг яка там у них аудиторія, просто то не моє. У 2017 завів Стім, почав шукати за міткою "стратегія в реальному часі" і виявив, що нових ігор майже нема, старі ігри часто вже не продаються, в тому числі на Epic і GoG також нема, часто залишаються лише на торрентах і файлообмінниках і скачують дуже мало, під Windows 10 часто не працюють, Full HD не підтримують, якщо не знайшлося якогось фаната-ентузіаста, який написав HD-мод/фікс під Win7/10, те що є не користується популярністю, новий контент не з'являється, натомість у якесь тупе лайно грають мільйони. Останньою краплею була напевне гра Warparty 2018 року, ніби класична РТС за всіма лекалами, ще й з динозаврами та некромагією, за що окремий респект, купив її в Стімі й відразу в усьому бачив неймовірну інді-бюджетність, хоча б кількість карт для битв можна перерахувати на пальцях і взагалі ігри на 10+ років старші багато в чому можуть бути технологічніші за неї. Я й зрозумів, що мій улюблений жанр RTS накрився. Хочеться хоч якусь сучасну ААА-гру за рік з високим бюджетом, з сучасною графікою, з розмаїттям карт для користувацьких битв проти ШІ, з більш-менш пристойним ШІ-суперником, хай і все рівно з шаблонною грою, з масштабною кампанією, а в ідеалі ще й з редактором карт та процедурною генерацією карти для битви, ну і щоб також виходили кілька дешевих ігор клонів, щоб було чим розбавити одноманітність новим сеттінгом та новими расами й юнітами. Ви тут всі носитеся вже кілька років з суперечками про трасування променів, а я замість сучасної графіки часто вимушений грати в на 50-дюймовому 4K-дисплеї у те, де навіть Full HD часто не можна виставити. Навіть серед усіх стратегій взагалі та інших жанрів, у які граю, важко віднайти щось з RTX. На сьогодні серед великої купи ігор з RTX запускав усього три гри: Diablo 4, Jurassic World Evolution 2 та Age of Mythology: Retold. З них лише остання належить до жанру RTS і вийшла аж 2 місяці назад, якраз через 6 років після появи технології. Тобто технологія є давно, а грати абсолютно ні в чого з нею, хоча б щоб було що обговорювати. А цього року ще й грандіозний обсер зі Stormgate, яка з графікою на вид 15-річної давнини дає просадки до 2 FPS на досить сучасному залізі з мінімальними налаштуваннями, а грабельний ШІ для битв з компом хоча б на рівні найгіршої РТС 20-річної давнини так і не написали. Оця надбюджетна Warparty та дорога але нікчемна Stormgate - оце те що маємо в жанрі, окрім ремастерів, ремайків та нових ігор серії, які теж виходять дуже рідко. Перевидання Age of Mythology: Retold вийшло шикарним, два місяці дивився стріми українського російськомовного стрімера Wanderbraun, отримав від цього найкращі враження за рік, але хоч йому теж дуже подобається ця гра, він стріми по ній мусить згортати, бо активність добряче впала. :weep:
MqM: 31.10.2024 20:18 Не всі шутери це тупа стрілянина, там навіть сюжет є)
Ну то я от поважаю такі ігри як Сталкер, Кіберпанк, Відьмак і ні в якому разі не хейчу їх. Грати в таке я точно не можу, але в Ютубі можна подивитися.
А якщо просто сюжет є, але особливого шарму немає, то все рівно буду хейтити такі ігри.

От після дуже жебрацької Warparty я вже конкретно став затятим жанровим расистом і хейтером шутерів та більшості дуже популярних ігор. Негативу позбавляюся своїм ниттям. :)
У тому, що такий стан справ винні лише гравці, які тупішають, а не розробники. Зараз спробуй в якусь гру не додай спливаючі підказки чи не познач місця кольором куди треба рухатися - вже буде стон і плач.
А нам цей негатив читати? від вашої писанини більше стратегій не появиться та інші не перестануть любити шутери. Багатьох стрільба розслабляє, а не довбання мізками у стратегіях після роботи)
Kassatka
Member

Повідомлення

MqM: 01.11.2024 18:57 У тому, що такий стан справ винні лише гравці, які тупішають, а не розробники. Зараз спробуй в якусь гру не додай спливаючі підказки чи не познач місця кольором куди треба рухатися - вже буде стон і плач.
Ну то я це знаю, і саме гравців, що тупішають та недолугу моду в першу чергу й звинувачую. Одиничні розробники іноді роблять якийсь кардинально сміливий новий крок, який може зацікавити гравців, окупитися і навіть принести шалену популярність, але зазвичай ідуть в руслі побажань більшості гравців. Бо нема сенсу вкладатися в те, що не має достатнього попиту хоча б серед якоїсь достатньої ніші гравців, адже воно не окупиться. Є безкоштовні проєкти на ентузіазмі, але й вони залежать від того якому відсотку талановитих людей цікаві подібні теми. Але мені особисто і не треба кардинально сміливих нових рішень у ігор, я хочу звичайні класичні ігри, до яких звик, але які відповідають новому часу у технічному плані, ну і навіть дуже технологічні відсталі, але кожного разу в якісь іншій обгортці.
Сам я хоч і залишаюсь вірним стратегіям та RTS, але теж беру певну співучасть у такому русі. Якщо стратегія досить складна, то я її буду поважати, як і ком'юніті, що в неї грає, але сам не буду настільки напружуватися і по факту не буду взагалі грати, або грати буду, але з купою читів на кожному кроці замість того, щоб штудіювати гайди й форуми.
Warcraft 3 та Crusader Kings 2 входять у п'ятірку моїх улюблених ігор через можливості моддінгу і редактора карт, але грати я не вмію ні в ту, ні в другу. :( У Warcraft я лише пару раз зумів виграти у середнього бота, а з усіх кампаній зумів пройти лише одну кампанію за Рексара, бо це РПГ кампанія. У Crusader Kings 2 жодного разу не зіграв без читів. А у Emperor: Battle for Dune розвалюю навіть кількох ворогів у FFA на високій складності зі стартом у центрі карти, але за рахунок того, що віддаю команди на паузі.
MqM: 01.11.2024 18:57 А нам цей негатив читати?
Ну ми ж тут постійно читаємо негатив від одних який поганий Intel, від інших яка погана AMD, від третіх яка погана nVidia, але якби не ці три компанії, то нам взагалі нічого було б на цьому сайті що робити. :)
Якщо на форумі купа червоних фанатиків на кожному кроці лають синє й зелене, а сині й зелені фанатики у відповідь лають червоне, то чому також на форумі не бути фанату RTS і стратегій загалом, який лає шутери й WASD-ігри загалом. Що за форуми без різних дисциплін спеціальної олімпіади на ньому? :laugh:
Відповісти