Останні статті і огляди
Новини
Apple представила більш компактний Mac mini на платформі M4
-
Ghody
Member
Предлагаю обсудить Apple представила більш компактний Mac mini на платформі M4
если не путаю, то базовая версия подешевела на 100 баксов и сразу с 16 гигами. за свою цену хороший комп, а через месяц у китайцев будут хабы в стиль мака с доп портами и доп ссд
если не путаю, то базовая версия подешевела на 100 баксов и сразу с 16 гигами. за свою цену хороший комп, а через месяц у китайцев будут хабы в стиль мака с доп портами и доп ссд
-
dead_rat
Member
Як комп для ніщука-погромізда - топчик.
-
Telcontar
Member
Чудова річ для розробника під iOS/MacOS
-
Nick_888
Junior
M4 Pro з трьома TB5 з підтримкою Bandwidth Boost 120 Гб/с виглядає цікаво. Епл знову показує Інтел, як треба.
-
mrigi
Member
"256GB -> 2TB SSD storage" + $800
Сорян макодро^Wмаколюби, але цьому нема ніякого виправдання.
-
leif
Member
ти не повіриш, але ніхто і не збирався виправдовуватись стандартна і всім давно добре відома еплівська price ladder. кому не подобається той не купує, problem solved.mrigi: ↑ 29.10.2024 19:18 але цьому нема ніякого виправдання
-
dead_rat
Member
А хтось виправдовувався?mrigi: ↑ 29.10.2024 19:18 "256GB -> 2TB SSD storage" + $800
Бомжі підключать зовнішній ссд
-
leif
Member
подивіться на нього)) містер рокфеллерdead_rat: ↑ 29.10.2024 19:27Бомжі підключать зовнішній ссд
-
dead_rat
Member
Ну да, заказую Мак Про в топ комплектації за рахунок роботодавцяleif: ↑ 29.10.2024 19:31подивіться на нього)) містер рокфеллерdead_rat: ↑ 29.10.2024 19:27Бомжі підключать зовнішній ссд
Доречі, чого всі мовчать, що вихід на навушники у Маку за 3+к повне лайно, гірше за іхній же перехідник за 9.99?!
-
leif
Member
потужноdead_rat: ↑ 29.10.2024 19:31заказую Мак Про в топ комплектації за рахунок роботодавця
-
mrigi
Member
Та ну, так не цікаво жити, а як жеж старі добрі холівариleif: ↑ 29.10.2024 19:23problem solved
І возьмуть додатковий кредит бо за айфон майже виплатилиdead_rat: ↑ 29.10.2024 19:27Бомжі підключать зовнішній ссд
-
leif
Member
а шо там win vs mac холівар ще тліє? хіба вони не диференціювались в достатній мірі?mrigi: ↑ 29.10.2024 19:34Та ну, так не цікаво жити, а як жеж старі добрі холівари
розійшлись собі по різних напрямках і обрали шлях мирного співіснування мак таргетується по своєму, win по своєму, кожен знайде своє, чимало людей тримають вдома і те і те, якщо є потреба.
-
follet
Junior
Я хочу такий купити для відеомонтажа 4К, є якісь поради? Я маю на увазі яка тут вбудована відеокарта по потужності, якщо порівняти із 3060 на 8 гб...
-
dead_rat
Member
Забаньте цього пацифістаleif: ↑ 29.10.2024 19:43а шо там win vs mac холівар ще тліє? хіба вони не диференціювались в достатній мірі?mrigi: ↑ 29.10.2024 19:34Та ну, так не цікаво жити, а як жеж старі добрі холівари
розійшлись собі по різних напрямках і обрали шлях мирного співіснування мак таргетується по своєму, win по своєму, кожен знайде своє, чимало людей тримають вдома і те і те, якщо є потреба.
-
leif
Member
хоча як такої конкуренції між ними в наших широтах особливо ніколи і не було, лише холівор був це хіба в штатах і то нетривалий час і певний цінових нішах в епоху відносно раннього комп'ютерного масмаркету. 90ті-00ві
Відправлено через 37 секунд:
старію
Відправлено через 1 хвилину 43 секунди:
Відправлено через 37 секунд:
dead_rat: ↑ 29.10.2024 19:45Забаньте цього пацифіста
старію
Відправлено через 1 хвилину 43 секунди:
для серйозного монтажа краще дивитись серію студіо з маx або ультра процесорами. хоча і на прошці можна. головне не ванільний, бо він відверто слабенький для цього.follet: ↑ 29.10.2024 19:45Я хочу такий купити для відеомонтажа 4К, є якісь поради?
-
Ghody
Member
внешний ссд для мак мини выглядит такdead_rat: ↑ 29.10.2024 19:27А хтось виправдовувався?mrigi: ↑ 29.10.2024 19:18 "256GB -> 2TB SSD storage" + $800
Бомжі підключать зовнішній ссд
- Вкладення
-
-
follet
Junior
Я ніщєброд, монтаж роблю для себе а не для заробітку, тому бюджет обмежений, я не витягну студіо за 100-200К.
-
leif
Member
follet
тоді принаймні прошку.
тоді принаймні прошку.
-
phobosse
Member
зробили б йому вже живлення від тайп-сі чи магсейф ) а взагалі, дуже прикольний мінік )
-
Ghody
Member
он по тайп-си питает другие устройства. так что может и не хватить возможностей тайп сиphobosse: ↑ 29.10.2024 20:14 зробили б йому вже живлення від тайп-сі чи магсейф ) а взагалі, дуже прикольний мінік )