Допоможіть знайти(Львів)

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
axotnik
Member

Повідомлення

Добрий день,шукаю де у Львові можна знайти рідкий азот або сухий лід...
Буду вдячним тому що підкаже де можна купити у Львові і які приблизні ціни...
Прохання не сміятися ,просто хочу перший раз попробувати розігнати процесор під азотом(дуал кор)
Дякую :beer:
pushyk
Member

Повідомлення

:super:
покажи плз стакан :popcorn:
axotnik
Member

Повідомлення

Я поки ще свій не купив,хочу в знайомого позичити весь комплект і попробувати,лиш азот треба...
А якщо вийде,то свій куплю

я думав над тим щоб купити новий такого типу
Koolance CPU-LN2-V2
viperest1
Member

Повідомлення

А по лабораторіях не розпитував?Поїдь в пром.зону там розпитай.В політехніку зайди там 100% є,поясни для чого треба,можливо продадуть.Коли дістанеш це добро опиши будь-ласка що і як робив добренько?Пиши в ЛС.
axotnik
Member

Повідомлення

viperest1:А по лабораторіях не розпитував?Поїдь в пром.зону там розпитай.В політехніку зайди там 100% є,поясни для чого треба,можливо продадуть.Коли дістанеш це добро опиши будь-ласка що і як робив добренько?Пиши в ЛС.
Мені тут відписали,що на холодокомбінаті є,а ціни які орієнтовно за 1Л?
А то треба літрів 15 я так орієнтуюсь,щоб не виявилось по 200грн за літр
CooLeR*OK
Member

Повідомлення

Ну..по перше, дьюар?
Стакан?
ДЕ взяти? Львівський хімічний завод, але незнаю чи вони будуть бавитися з таким "дитячим" замовленням.
viperest1
Member

Повідомлення

За "Холодокомбінат" я забув,а от стосовно ціни навіть приблизно не знаю.Ну 200грн за літр ціна піпець.
Gatya
Member

Повідомлення

axotnik
по 200грн за літр
Думай сначала...за бенч не один литр уходит..и кто бы этим "королевским" спортом без спонсоров занимался? :spy:
axotnik
Member

Повідомлення

Я так ціну кинув-таку за яку би відмовився від затії,то що ніхто орієнтованої навіть не знає?
dimka890
Member

Повідомлення

axotnik
насколько мне известно жидкий азот это отход производства кислорода, и попадались цены до 10 грн/литр в инете
axotnik
Member

Повідомлення

Але азот перевезти то анріал,тому треба орієнтуватися на місці
SoulOfONYX
Advanced Member

Повідомлення

почему? Азот можно перевозить в сосуде дьюара и даже хранить не пролжительные сроки,так как он испаряется даже в сосуде.
Gatya
Member

Повідомлення

axotnik
Але азот перевезти то анріал,тому треба орієнтуватися на місці
А как же его тогда транспортируют? Оверы на заводах не поселяются.
Ты бы сначала почитал информации, пообщался с профи в этом дела, а то складывается такое впечатление что ты даже не понимаешь что тебе надо и что потом с этим делать.
CooLeR*OK
Member

Повідомлення

Ты бы сначала почитал информации

От це в першу чергу.
viperest1
Member

Повідомлення

Ну як справи з азотом?
Azot
Junior

Повідомлення

За цим мейлом do4korola@mail.ru або за цим colba8@ukr.net можна замовити сухий лід, рідкий азот, рідкий гелій, та інше, по дуже гарним цінам(ціни в них залежать від умови доставки ), а також можна там замовити і дьюар, і кріостат, а також там нададуть консультацію. Для бородавок в них є спеціальні палочки з металевого сплаву.
Значить по цінам там просили, значить азот був в них по 10грн/літр , сухий лід десь 10,40грн/кг (про лід точно не скажу)
Відповідають вони на запит буває зразу, а буває і тиждень почекати треба, зато все що замовили приходить вчасно і без запізнень
:jump:
Раджу писати зразу на два емейли
Кому допомогло, з Вас магар :beer:
Вкладення
Азот в стакан )))
Азот в стакан )))
азот в термос
азот в термос
sb61.jpg
nitrophoto6.jpg
так не делать, все зубы от перепада температуры потрескали
так не делать, все зубы от перепада температуры потрескали
viperest1
Member

Повідомлення

Azot хоч я таким і не займаюся,але і ціни нормальні ,і асортимент великий.Так що будемо чекати нових рекордів :super:
Azot
Junior

Повідомлення

Підтримую , кому конче потрібна буде допомога, зможу частково проспонсорувати :) ;)
Відповісти