Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
snapdragon999
Member

Повідомлення

kolesnukm: 24.10.2024 09:50
нормально ))почти как айфон ,который вы благотворите :laugh:
неа, мені якраз і піксель 9 подобається ))
что там может нравится не пойму ,выпирает какая то хрень сзади ,как будто флешку приклеили ))
анти__бот
Member

Повідомлення

snapdragon999
Ми-ми-миленько нужно чехол под хрюшу
jumanji
Ну пікселі прикольна штука, ну назвати їх прям топовими ну навіть не знаю.
Сенсор відбитку повний шлак він під екраном і оптичний може не спрацювати
Модуль зв'язку для міста нормально, а ось коли я на службі був то це жах, десь в лісі то все амба що з е-сім що і фізичною інтернету то є то нема
Ремонт теж проблемний якщо він знадобиться
Але загалом апарат гарний
Камера топ хоть там і не топ сенсор але алгоритми вивозять і редактор Гугл фото загалом гарний, а і можна одразу зберігати рав формат фото
Глюки та були пару разів не пам'ятаю які, але були
Акум невеликий, якщо телефон з рук не випускаєш то тобі не вистачить заряду
Дизайн мені навпаки подобається 6 7 8 моделей, 9 вже не то
Загалом максимально простий телефон, все плавно працює, оновлення регулярні це по факту звичайна звонилка яка плавно працює і має чудову камеру
snapdragon999
Member

Повідомлення

анти__бот: 24.10.2024 09:58 snapdragon999
Ми-ми-миленько нужно чехол под хрюшу
вот чехольчик .На квалкомовских модемах связь отличная и ловит хорошо .
спойлер
изображение_viber_2024-10-09_17-26-09-575.jpg
Отправлено спустя 3 минуты 28 секунд:
анти__бот: 24.10.2024 09:58
Камера топ хоть там і не топ сенсор але алгоритми вивозятьеру
можно на китаец поставить гугл камера мод и будет тоже самое :laugh:
pelia
Member

Повідомлення

snapdragon999: 24.10.2024 06:11 Для наших рынков радиочасть не предназначена вообще, Япония или США
Единственное что там стоит внимания это камера, среди недорогих китайцев может она и лучшая, а так в целом полное дно.
Перше маячня, пікселі і в Європі продаються.
Друге ще більша маячня, на пікселях одні з найкращих камер на ринку, конкурують з хуавеями і айфонами, на тому ж dxo mark можна глянути і ті китайці про яких ти постійно говориш там десь у кінці плентаються

І так, я знаю що хуавей це Китай, але про них ти ніколи не говориш.
snapdragon999
Member

Повідомлення

pelia: 24.10.2024 10:12
snapdragon999: 24.10.2024 06:11 Для наших рынков радиочасть не предназначена вообще, Япония или США
Единственное что там стоит внимания это камера, среди недорогих китайцев может она и лучшая, а так в целом полное дно.
Друге ще більша маячня, на пікселях одні з найкращих камер на ринку, конкурують з хуавеями і айфонами, на тому ж dxo mark можна глянути і ті китайці про яких ти постійно говориш там десь у кінці плентаються

Взять пиксель 7 про - камера хрень,не самая передовая Samsung GN1 20 года выпуска ,алгоритм в основном вывозит всю картинку.В Европе они по космосу продаеться,а с доставкой и растаможкой так вообще треш цена ))Нафиг кому твой хуевей без гугл сервисов ?
Востаннє редагувалось 24.10.2024 10:28 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 2 разів.
анти__бот
Member

Повідомлення

snapdragon999
pelia
Правда сам сенсор не топовий в айфона теж не самий крутий сенсор але вони фотки роблять найкращі серед телефонів, в китайців навпаки сенсори майже дюймові перескопи з купою іменитих лінз але нема таких класних алгоритмів
І коштують вони в теж саму ціну що і айфон
snapdragon999
Member

Повідомлення

анти__бот: 24.10.2024 10:25 snapdragon999
pelia
Правда сам сенсор не топовий в айфона теж не самий крутий сенсор але вони фотки роблять найкращі серед телефонів, в китайців навпаки сенсори майже дюймові перескопи з купою іменитих лінз але нема таких класних алгоритмів
Есть сравнения топовых китайцев с айфоном ,где они ему сливают ?
7mindfields
Member

Повідомлення

snapdragon999: 24.10.2024 09:19 нормально ))почти как айфон ,который вы благотворите :laugh:
спойлер
изображение_viber_2024-08-04_14-55-54-483.jpg
Ну якщо в тебе зір -20, то зрозуміло чому ти не бачиш різниці :lol:
snapdragon999: 24.10.2024 10:26
анти__бот: 24.10.2024 10:25 snapdragon999
pelia
Есть сравнения топовых китайцев с айфоном ,где они ему сливают ?
Топовий китай і ціну має відповідну, який в ньому сенс без підтримки?
snapdragon999
Member

Повідомлення

7mindfields: 24.10.2024 10:49
кто тебе сказал что без поддержки ?сейчас все китайцы увеличили срок поддержки до 4 лет обновлений ОС и 5 лет обновления безопасности.А сяоми у нас даже 2 года гарантию дает на официальные смартфоны.Например 14т ,14т про
анти__бот
Member

Повідомлення

snapdragon999
А де це я написав що Китай зливає по якості фото ацфону
snapdragon999
Member

Повідомлення

анти__бот: 24.10.2024 10:55 snapdragon999
А де це я написав що Китай зливає по якості фото ацфону
так ты равняешь айфон с бюджетными китайцами,ты сравни с топовыми .Нормальные там алгоритмы.Они ж не будут в дешевые трубки ставить такие же алгоритмы,надо и дорогие продавать .В недорогие ставишь гкам и все нормально будет не хуже пикселя.
pelia
Member

Повідомлення

snapdragon999: 24.10.2024 10:13
pelia: 24.10.2024 10:12

Взять пиксель 7 про - камера хрень,не самая передовая Samsung GN1 20 года выпуска ,алгоритм в основном вывозит всю картинку.В Европе они по космосу продаеться,а с доставкой и растаможкой так вообще треш цена ))Нафиг кому твой хуевей без гугл сервисов ?
https://www.dxomark.com/smartphones/
Якось так виходить, там ще ціни є, щось я навіть жодного самсунга не бачу до 27 місця, з ціною у 1300 баксів. Не бачу я навіть близько до 7про твого самсунга.
Ну і камери зараз це більше про софт, але хочеш нормальний софт - плати грошей
Ну і про підтримку пікселів читати смішно, вони стабільно підтримуються стільки, скільки гугл обіцяв і якщо у цей момент виходить нова версія андроїду, то вона вийде на цей девайс, при чому найпершою у світі
Reinmar
Member

Повідомлення

А что можно еще посмотреть в сравнение с Poco F6 pro в этом же бюджете? Приоритет камера
pelia
Member

Повідомлення

А не те що деякі обіцяють і випускають аж через рік
анти__бот
Member

Повідомлення

snapdragon999
Та понятно то, я доречі перед придбанням пікселя 7 хотів ксіомі 12с ультра чи як його там (назви у них просто жах) бо там камера була класна

Отправлено спустя 4 минуты 19 секунд:
Але дешевше вийшов піксель а фоткає ну точно не гірше

Отправлено спустя 4 минуты 26 секунд:
Ось такий я хотів
спойлер
Зображення
Отправлено спустя 3 минуты 4 секунды:
Ого а ксіомі 14 ультра коштують як 15 про
snapdragon999
Member

Повідомлення

анти__бот: 24.10.2024 11:13

Отправлено спустя 3 минуты 4 секунды:
Ого а ксіомі 14 ультра коштують як 15 про
ну не всем нужен айфон и иос ,а 14 ультра фоткает лучше чем самсунг 24 ультра и остальное все не хуже.Не каждому нравится лопата прямоугольная как самсунг и принудительная обработка ии :laugh:

Отправлено спустя 5 минут 39 секунд:
pelia: 24.10.2024 10:59 , при чому найпершою у світі
в этом году первыми получили 15 андроид vivo X Fold3 Pro и vivo x100 Pro,у тебя инфа устаревшая :lol:
7mindfields
Member

Повідомлення

snapdragon999: 24.10.2024 10:52
7mindfields: 24.10.2024 10:49
кто тебе сказал что без поддержки ?сейчас все китайцы увеличили срок поддержки до 4 лет обновлений ОС и 5 лет обновления безопасности.А сяоми у нас даже 2 года гарантию дает на официальные смартфоны.Например 14т ,14т про
І де вона, ця підтримка? Вона зараз з тобою в одній кімнаті? :lol:
snapdragon999
Member

Повідомлення

7mindfields: 24.10.2024 11:29
snapdragon999: 24.10.2024 10:52

всмысле где ? уже с этого года увеличиваеться ,у сяо точно ,а там и другие подтянуться.Я не знаю,кто тех китайцев берет на долго ,ну 3 года еще можно ,потом же выйдет более интересное ,ты че будешь сидеть на нем 5 лет ?
Востаннє редагувалось 24.10.2024 11:37 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
7mindfields
Member

Повідомлення

snapdragon999: 24.10.2024 11:22
анти__бот: 24.10.2024 11:13 Ого а ксіомі 14 ультра коштують як 15 про
ну не всем нужен айфон и иос ,а 14 ультра фоткает лучше чем самсунг 24 ультра и остальное все не хуже.
То вже реально клініка, купувати телефон з рекламою по ціні айфону :lol:
snapdragon999: 24.10.2024 11:36
7mindfields: 24.10.2024 11:29
всмысле где ? уже с этого года увеличиваеться ,у сяо точно ,а там и другие подтянуться
Тобто тільки починають кормити обіцянками про нормальну підтримку, зроз. Ну чекай-чекай
Востаннє редагувалось 24.10.2024 11:38 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 1 раз.
анти__бот
Member

Повідомлення

7mindfields
Підтримка якісної реклами :laugh:

Отправлено спустя 1 минуту 1 секунду:
snapdragon999
Так вони обіцяли що в 14 ультра можна буде відключати всю рекламу, бо ціна вже не така низька як раніше
Відповісти