Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 24.10.2024 08:30 грінд все такий же тупий
Я б не сказав. Зараз воно підсвічує не тільки ворогів, матеріали з яких потрібно для прокачки, але і диковинки. Тобто тепер не треба юзати якісь карти для пошуку матеріалів, гра сама підсвічує.
У мене зараз основні проблеми що в геншині, що в ХСР це сортування реліквій. У мене вони постійно в капі і я вже не знаю, що видаляти. Просто буває, що реліквія має два захисту, ХП і кріт, і всі п’ять проків прилітають в кріт. Мені шкода видаляти такі реліквії, ось вони і назбиралися. Якби знайти якусь табличку, які реліквії якого сету залишати, а які відразу в сміття, але нічого толкового я не знайшов. На гейм8 є щось подібне, але все одно не те. Добре, що хоча б самі ігри підсвічують, кому що підходить.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 24.10.2024 08:39Якби знайти якусь табличку, які реліквії якого сету залишати, а які відразу в сміття, але нічого толкового я не знайшов. На гейм8 є щось подібне, але все одно не те. Добре, що хоча б самі ігри підсвічують, кому що підходить.
Та просто - дивитесь на сет. бонуси. Якщо зі статами не стакається - в переплав.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 24.10.2024 08:49Та просто - дивитесь на сет. бонуси. Якщо зі статами не стакається - в переплав.
Так, але якщо там в статах кріт шанс і кріт дамаг, а два куски цього сету дають +18% атаки? Всі їх прокачувати нема чим, а видаляти жаль. Отак вони у мене і назбиралися. Це при тому, що я відверте сміття відправляю на переплавку, вже маю 13к обломків з переплавки. Але треба буде дійсно виділити якийсь день і перебрати їх, щоб було хоча б 500 вільного місця.
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 24.10.2024 08:30 Вчора скачав, запустив, видалив. Вони навіть не спромоглися перенести систему Зенлесса і грінд все такий же тупий.
120гб ресурсу м2 на смарку :(
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz: 24.10.2024 15:11120гб ресурсу м2 на смарку
Та й пофіг, він морально швидше застаріє, ніж від вичерпання ресурсу. Я спочатку теж парився, а потім забив. Вже рік користуюся Solidigm P41 Plus, до сих пір показує 100% ресурсу. Хоча я теж встановлював і видаляв ігри по 100 гігабайт. У мене ось зараз лежить три SATA SSD від Goodram і Crucial на 256 гігабайт і вони вже морально застаріли, але ресурсу мають ще дуже багато. Не кажучи вже про те, що у мене штук шість жорстких дисків на 320-1750 гігабайт лежить в хорошому стані і вони теж вже не дуже актуальні. Тому я б про ресурс не переймався.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 24.10.2024 15:46
daesz: 24.10.2024 15:11120гб ресурсу м2 на смарку
Та й пофіг, він морально швидше застаріє, ніж від вичерпання ресурсу. Я спочатку теж парився, а потім забив. Вже рік користуюся Solidigm P41 Plus, до сих пір показує 100% ресурсу. Хоча я теж встановлював і видаляв ігри по 100 гігабайт. У мене ось зараз лежить три SATA SSD від Goodram і Crucial на 256 гігабайт і вони вже морально застаріли, але ресурсу мають ще дуже багато. Не кажучи вже про те, що у мене штук шість жорстких дисків на 320-1750 гігабайт лежить в хорошому стані і вони теж вже не дуже актуальні. Тому я б про ресурс не переймався.
Попродайте жорсткі на олх, та й старі сата ссд тут навіть на форумі є купа тем де купляють маломісткі :)
В мене після рівно року користування кс3000 1тб - 98% (системний), 980 про 1тб - 98% (був системним раніше, думаю продати, бо не користуюсь - теж саме спідкало і кіоксію на 2тб, купив, а користуватись не міг), 870 ево 2тб - 100% (саташний, але тільки купив місяць тому), 860 про 500гб - 95% (колись був системним, зараз "хухаю" на нього :D ).
Напевно залежить від використання, в мене от за рік на кс3к мінус 2% :)
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 24.10.2024 15:11120гб ресурсу м2 на смарку :(
Адаті майже п'ять років. Вона системна. З гарантійного ресурсу в 600ТБ спалено 36... Все, капець мабуть :(
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 24.10.2024 19:07
daesz: 24.10.2024 15:11120гб ресурсу м2 на смарку :(
Адаті майже п'ять років. Вона системна. З гарантійного ресурсу в 600ТБ спалено 36... Все, капець мабуть :(
100% :(
спойлер
:D
JKrl
Member

Повідомлення

Kirakishou: 24.10.2024 08:39
lewerlin: 24.10.2024 08:30 грінд все такий же тупий
Я б не сказав. Зараз воно підсвічує не тільки ворогів, матеріали з яких потрібно для прокачки, але і диковинки. Тобто тепер не треба юзати якісь карти для пошуку матеріалів, гра сама підсвічує.
У мене зараз основні проблеми що в геншині, що в ХСР це сортування реліквій. У мене вони постійно в капі і я вже не знаю, що видаляти. Просто буває, що реліквія має два захисту, ХП і кріт, і всі п’ять проків прилітають в кріт. Мені шкода видаляти такі реліквії, ось вони і назбиралися. Якби знайти якусь табличку, які реліквії якого сету залишати, а які відразу в сміття, але нічого толкового я не знайшов. На гейм8 є щось подібне, але все одно не те. Добре, що хоча б самі ігри підсвічують, кому що підходить.
Все видаляти, якщо не має кд+цц +(СПД/АТК залежно від перса) на лівій стороні (шапка, руки, кнот). Всі реліки з СПД ролити 2 рази з 3ма статами, 3 рази з 4.
Фармити персонажів по одному, послідовно.
Зупиняю фарм на 25-35 по battle records, залежить від персонажа і того чи закриває він контент.
Результат влаштовує.
https://act.hoyolab.com/app/community-g ... ur&id=1112
Kirakishou
Member

Повідомлення

Як гадаєте, які шанси отримати бан аккаунтів, якщо застосувати анізотропну фільтрацію в ХСР та Зенлессі через налаштування в адреналіні? Це може не сподобатися їх античіту?
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 27.10.2024 08:22Як гадаєте, які шанси отримати бан аккаунтів,
Ніякі. Гра не знає, що робиться з картинкою, після того як віддасть її драйверу.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
Просто бачив повідомлення, що за різні оверлеї типу епік геймс лаунчера інколи прилітали бани, але то давно було. Тоді спробую. Бо анізотропної фільтрації в ХСР не вистачає. Не зрозуміло, чому вони не додали цю опцію в налаштування.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 27.10.2024 09:25що за різні оверлеї типу епік геймс лаунчера
Так вимкніть оверлей. Тим більше всякі оверлеї на сама стабільна річ.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
У мене оверлеї вимкнені. Я до того, що їх античіт раніше банив за все підряд, тому і поцікавився. Може хтось із вас, наприклад, вже користується цією опцією в іграх міхойо і може підтвердити, що це безпечно.
Відповісти