Останні статті і огляди
Новини
Выбор роутера
-
Ijachok
Member
Ок, переконали, повертаюсь до варіанта б/у ASUS DSL-AX82U
Я людина проста, на форумі пишуть - я гуглю
-
Avenger80
Member
Ijachok
Просто запомните - на форуме в основном предлагают свои предпочтения, потому что кажется, что его роутер и его выбор кажется самым лучшим. Захотели попробовать б/у ASUS DSL-AX82U - пробуйте. В любом случае он будет лучше вашего прежнего. Можете купить тот же AX3000 V.2 с магазина новый - тоже вам он понравится и т.д. Они все лучше вашего действующего роутера.
Просто запомните - на форуме в основном предлагают свои предпочтения, потому что кажется, что его роутер и его выбор кажется самым лучшим. Захотели попробовать б/у ASUS DSL-AX82U - пробуйте. В любом случае он будет лучше вашего прежнего. Можете купить тот же AX3000 V.2 с магазина новый - тоже вам он понравится и т.д. Они все лучше вашего действующего роутера.
-
Foxgl
Member
Якщо хочете реально збільшити покриття брати треба саме КИТАЙСЬКУ версію роутера, європейці обмежені законодавством. По функціоналу Асус дійсно непогані, можете спробувати. У мене до прикладу Netgear до стабільності роботи проблем немає, покриває 65 квадратів без проблем. Але він досить чутливий до перепадів напруги, якщо дуже часто вимикають світло, в умовах війни, я б подумав брати чи ні. Функціонал на рівні Xiaomi чи Huawei, тобто чисто базові фунції. БЖ 12в 2,5А., від безперебійника живиться нормально, але найкраще працює від рідного БЖ.Ijachok: ↑ 19.10.2024 18:26 Ок, переконали, повертаюсь до варіанта б/у ASUS DSL-AX82U
-
Sanьka
Member
Це якісь з офісів, там спецом царапають назву бренда.Avenger80: ↑ 19.10.2024 11:58Вас не смущает, что он весь поцарапанный
На всіх!
Але є не царапані, трохи дорожче
-
Ijachok
Member
Якийсь європейський офіс GigabyteSanьka: ↑ 19.10.2024 19:11Це якісь з офісів, там спецом царапають назву бренда.Avenger80: ↑ 19.10.2024 11:58Вас не смущает, что он весь поцарапанный
На всіх!
Але є не царапані, трохи дорожче
-
Sanьka
Member
Є варік дсл 82, не царапаний, 2600 на олх.Ijachok: ↑ 19.10.2024 17:09ASUS DSL-AX82U
Я взяв, користуюсь більше місяця, все супер.
Всередині Броадкомівська платформа.
3 ядра і 512озу
-
artko
Member
за наявності нових linksys ln1301 за 2300грн, 2гб озу, 4 ядра qualcomm, три радіотракти...Sanьka: ↑ 19.10.2024 19:13Є варік дсл 82, не царапаний, 2600 на олх.Ijachok: ↑ 19.10.2024 17:09ASUS DSL-AX82U
Я взяв, користуюсь більше місяця, все супер.
Всередині Броадкомівська платформа.
3 ядра і 512озу
-
strang
Member
І, опціонально, опенврт для любителів поковирятиartko: ↑ 19.10.2024 19:18за наявності нових linksys ln1301 за 2300грн, 2гб озу, 4 ядра qualcomm, три радіотракти
-
den55den
Member
Доречи на очі попав роутер який можна купити недорого і з непоганим покриттям судячи з обзорів що я встиг побачити і ціною у 30-40$: xiaomi be3600, що скажете, (і да там все на китайському, нестрашно)))
-
Holdyfolds
Member
Мій знайомий купив такий своїм близьким. За допомогою вбудованого в браузер перекладача налаштував і забув. Топ за свої гроші, якщо налаштувати один раз і більше його не чіпати.den55den: ↑ 19.10.2024 19:29 Доречи на очі попав роутер який можна купити недорого і з непоганим покриттям судячи з обзорів що я встиг побачити і ціною у 30-40$: xiaomi be3600, що скажете, (і да там все на китайському, нестрашно)))
-
Filabatya
Member
перший раз гугл перекладач не прекладав, то я спочатку пожалів, настроїв від балди. другий раз переклало поставив вайфай прогу на телефон підкоректував канали 2,4ггц і налаштував. Все, правда функцій кіт наплакав)
добавте 10доларів візбміть 5к версію, там менші китайські нанометри
жре 5-6ват, синій діод вимикається якщо харить
перехідник 4,0 на 1,7 зразу на алі за 35грн замовляйте)
добавте 10доларів візбміть 5к версію, там менші китайські нанометри
жре 5-6ват, синій діод вимикається якщо харить
перехідник 4,0 на 1,7 зразу на алі за 35грн замовляйте)
Востаннє редагувалось 19.10.2024 20:37 користувачем Filabatya, всього редагувалось 9 разів.
-
aaleksandrenko
Member
Користуюсь be5000 пару міс. Все добре.den55den: ↑ 19.10.2024 19:29 Доречи на очі попав роутер який можна купити недорого і з непоганим покриттям судячи з обзорів що я встиг побачити і ціною у 30-40$: xiaomi be3600, що скажете, (і да там все на китайському, нестрашно)))
be3600 наче теж хвалять.
Гугл перекладачем перевів, один раз все налаштував і забув. Проблеми нема в цьому ніякої.
-
den55den
Member
Holdyfolds
Filabatya
aaleksandrenko
Дякую!!!
Filabatya
aaleksandrenko
Дякую!!!
-
Bender911
Member
Саме такий маю в іншому місті. Дуже класний роутер, я його купляв новим рочків 5 тому назад.Ijachok: ↑ 19.10.2024 09:53 Знайшов Маршрутизатор роутер ASUS RT-AX82U AX5400 Wifi 6 AIMesh Gaming router
Це такий як треба?
Що інші скажуть? Як вам такий варіант?
Відправлено через 18 хвилин 19 секунд:
Ви показуєте якісь кармани з алікспресу, які як раз і мають не TypeA з 2-х сторін, а той здвоєний вихід який я і показував на своєму HDD. Це рарітет, у випадку поломки або якщо такий шнур забув, то його не купиш в найближчому магазині. Або буде як тими 3-ма шнурами, які перевіряв на роутері Type-A-TypeC. А у випадку з TypeC - то його можна на касі в умовному АТБ купити і буде гарна швидкість. До того ж я не купляю окремо будь яку SSD, а беру гарну модель для зовнішнього підключення, як і виглядає гарно, і захищена від падіння, води та пилу. Кармани для неї не варіант. Але вашу позицію я зрозумів.Avenger80: ↑ 19.10.2024 11:58 Bender911
То вы как-то пропустили эту тему или я не понял, про что вы... Можно и больше 100Мбайт/c...
https://vi.aliexpress.com/item/1005004670608729.html
https://vi.aliexpress.com/item/1005006084854262.html
https://vi.aliexpress.com/item/32815404045.html и т.д. и т.п.
вставляете туда SSD и уже скорости под 500Мбайт/c - главное чтоб роутер потянул эти скорости... Любой разъём на ваш вкус.
Дальше, а всякие модемы тоже имеют в большинстве случаев Type C разъём, чтоб туда вставить, не говоря уже о просто флешках? Ну и т.д. Да, за Type C типа будущее, но пока он не прям так распространён у всех и вся. То что вы так усиленно пытаетесь на него перейти - это лично ваша инициатива, которая может столкнуться с неудобствами при выходе во внешний мир, к примеру, к другому какому-то компу или технике у ваших друзей и знакомых, у которых вообще может не оказаться разъёма Type C в их технике (ну да, переходник, который вы должны тоже таскать вместе с вашим устройством).
В общем, если резюмировать - Type C в роутере ничего не даст, кроме того, что типа перейти на новый формат разъёма - эстетически.
Відправлено через 21 хвилину 6 секунд:
Все дуже залежить від стін. В мене роутер стоїть одразу біля дверей в квартиру і закритий від 2-х кімнат кутом ванної кімнати - десь 1,5 метра від роутера до кута.Avenger80: ↑ 19.10.2024 12:29Вот это очень сложный участок для любого роутера, если честно. Угол двух стен - у меня любой роутер пасует перед таким (падают показатели) и не факт, что ваш новый роутер с этим справится - диагональная угловая составляющая - это страшный сон для любого роутера - нужно менять место роутера, чтоб такого не было.Ijachok: ↑ 19.10.2024 00:05 Пробивання польських стін (дол робочої кімнати - кут двох товстих стін, товщиною десь 70-80 см.)
приблизна схема -
- спойлер
- спойлер
-
Avenger80
Member
Bender911
У вас вещь за 5 тыс. грн (которую вы целенаправленно купили), а у меня карман за 200грн (который я тоже целенаправленно купил) и диск на 500Гб, который я халявно вытащил с ноутбука. Такой кабель, если что, тоже можно купить, в принципе. И карманы, если вы будете внимательны имеют там, если поклацать по картинкам, разные разъёмы - micro B - Type A ( это как раз тот, которого вы испугались), Type C - Type A, Type C-Type C. Мне для роутера большего и не нужно, он же лежит стационарно, ударять и в грязь я его кидать не собираюсь. Итого - затраты просто 200грн.
У вас вещь за 5 тыс. грн (которую вы целенаправленно купили), а у меня карман за 200грн (который я тоже целенаправленно купил) и диск на 500Гб, который я халявно вытащил с ноутбука. Такой кабель, если что, тоже можно купить, в принципе. И карманы, если вы будете внимательны имеют там, если поклацать по картинкам, разные разъёмы - micro B - Type A ( это как раз тот, которого вы испугались), Type C - Type A, Type C-Type C. Мне для роутера большего и не нужно, он же лежит стационарно, ударять и в грязь я его кидать не собираюсь. Итого - затраты просто 200грн.
-
Bender911
Member
Про поковиряти OpenWRT - не працював до недавніх пір з нею, але коли ставив на ax3000t, помітив що по замовчуванню SSH включений та вибрано інтерфейс unspecified, що робить його доступним на обох інтерфейсах. Мене тоді це здивувало, подумав що може я випадково перемкнув. Але коли купив GliNet - те саме. Дуже дивно що по замовчуванню таке налаштування.strang: ↑ 19.10.2024 19:24І, опціонально, опенврт для любителів поковирятиartko: ↑ 19.10.2024 19:18за наявності нових linksys ln1301 за 2300грн, 2гб озу, 4 ядра qualcomm, три радіотракти
- спойлер
Відправлено через 4 хвилини 52 секунди:
Я його не злякався, я всяку дичину в житті бачив. Колись і на Нокію були "геніальні" порти, які з першого разу і не підключиш, і хтось їх до сих пір купляє: але слава богу людство прогресує і дойшло до нормальних стандартів, тому не хочу підтримувати рарітет.Avenger80: ↑ 19.10.2024 23:56 Bender911
-
Avenger80
Member
Bender911
Я сам не понимаю зачем использовать Micro B. Но купил с Micro B сейчас, т.к. когда позарился на Type C карман, то наткнулся на не очень приятный нюанс... Но это другая история, я о ней писал тут. Разные разъёмы - разные контроллеры в карманах (JMS576, JMS578 и т.д. и т.п.) разные прошивки и нюансы работы. В общем ещё один интересный мир.
Я сам не понимаю зачем использовать Micro B. Но купил с Micro B сейчас, т.к. когда позарился на Type C карман, то наткнулся на не очень приятный нюанс... Но это другая история, я о ней писал тут. Разные разъёмы - разные контроллеры в карманах (JMS576, JMS578 и т.д. и т.п.) разные прошивки и нюансы работы. В общем ещё один интересный мир.
-
7mindfields
Member
Підкажіть, будь ласка чим обумовлена відносно висока ціна на beryl ax?
Чи відрізняється чимось flint 2 для австралійського ринку від eu/us (безкоштовна доставка тільки на au версію, нажаль)
Також порадьте, будь ласка, на що можна звернути увагу серед usb модемів?
Чи відрізняється чимось flint 2 для австралійського ринку від eu/us (безкоштовна доставка тільки на au версію, нажаль)
Також порадьте, будь ласка, на що можна звернути увагу серед usb модемів?
-
Hottoro
Member
Вилками для розеток.7mindfields: ↑ 20.10.2024 02:51Чи відрізняється чимось flint 2 для австралійського ринку від eu/us (безкоштовна доставка тільки на au версію, нажаль)
-
crumd
Member
Модностью бренда. Но это если брать у местных барыг. Если брать на Али, то цена адекватная.7mindfields: ↑ 20.10.2024 02:51 Підкажіть, будь ласка чим обумовлена відносно висока ціна на beryl ax?