Kassatka: ↑
15.10.2024 14:28
Пролистав увесь список зі 100 ігор - в жодну з цих ігор по факту не грав по-справжньому, лише ненадовго пробував деякі і поки не зайшло, хоча по багатьом іншим іграм задр*чував дуже багато.
World of Warcraft прочитав, що схожий на Diablo, встановив, побачив що управляється через WASD і тут же миттєво видалив без бажання хоч коли-небудь повертатися.
Starcraft 1/2 поки що не пробував, наскільки чув вона погано для мене підійде зі швидкими битвами та поганими можливостями захищатися від рейдів.
Frostpunk стріми дивився, купив повну версію, але поки що руки не дійшли.
Stellaris інсталював, попробував поклацати, але поки на тому все й скінчилося.
Total War: Warhammer 3 купив повну на той момент версію, стравлював між собою армії ШІ в битвах за різні фракції, щоб погледіти як виглядають юніти, читав описи різних фракцій і розглядав командирів, клацав старти для різних фракцій, щоб бачити розмаїття доступних механік, а також різні стартові позиції на карті, розпочинав кілька кампаній, але далі кількох ходів і пари битв вручну діло не пішло, після багатьох діб у Rome: Total War таке модняве на Варскейпі не дуже заходить.
Civilization 5 не пробував, пробував шосту, поки не зайшло, покрокові стратегії мені поки що туго йдуть за виключенням ранніх Total War та Legion/Legion Gold, колись планую повернутися.
Cyberpunk 2077 багатенько дивився стріми, сюжет дуже цікавий, але сам у такий жанр очевидно грати не зможу, тому і не пробував інсталювати.
Відьмака 3 запускав, попробував побігати - не можу в такий жанр грати, а от сюжет у стрімах деж дуже цікавий.
Kerbal Space Program купив як любитель научпопу про космос, поки що не запускав.
Diablo 2 два рази себе насилував пробуючи почати грати, після Diablo 3 та 4 не грається, дуже негарна мінікарта навіть у ремастері, у сумку мало влазить, платні телепорти на базу взагалі нонсенс.
Doom Eternal один раз подивився по приколу стрім як одна дівчина грала і при цьому ще верещала коли дуже багато монстрів.
GTA 5/4/San Andreas скачував і інсталював сусідському хлопчику, трохи бачив як він грає, але сам в таке грати точно не хочу.
Crusader Kings 3 вже починав потроху займатися моддингом і вивчати його можливості, але поки що по справжньому жодної катки не грав, багато грав і займався моддингом до попередньої CK2. По можливостям моддингу у CK3 є всі шанси бути в топі моїх найулюбленіших ігор, хоча дечого з CK2 їй дуже не вистачає, поки що Crusader Kings 3 це дуже свіжа гра, яка нещодавно вийшла (так, для мене це нещодавно), яка ще не дочекалася коли в мене настане період дуже активного моддингу, з якою мало ознайомився і яка ще дуже сильно змінить вигляд поки наблизиться до фіналу розробки.
Half-Life 2 не знаю, грав Half-Life 1 після купівлі першого компа і після цього відвернуло від усього жанру, коли не міг ніякою зброєю з усіх, що були в наявності, нанести хоч якоїсь шкоди якомусь босу-монстру.
Minecraft допомагав інсталювати сусідським дітям, у що там можна самому грати не уявляю.
Counter-Strike 2 допомагав встановити сусідському хлопчику десь напередодні як він мав перестати бути CS: Go і після того теж, по факту ненавиджу цю гру найбільше з усіх можливих, звісно сам грати не пробував і відео тут же скіпав, якщо випадково натрапляв, з компанією хлопців пробував давно десь у 2009 грати в CS 1.6, дуже незрозуміла гра починаючи з того, що неможливо розібратися де свої, а де чужі, тупо йшов вперед не прикриваючись як зомбі і намагаючись стріляти в будь-яку ціль, яку побачу, поки не вб'ють і поки не респавнюсь, звісно після цього більше до неї не повертався. За інші ігри з цього списку по факту майже нічого не знаю.