Китай заявляє про прорив у кремнієвій фотоніці

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Lekrs
Member
Аватар користувача

Повідомлення

Romko888: 07.10.2024 19:20
Ooops: 07.10.2024 18:02 Захар Беркут
Па-першае, Кітай на сёньня больш капіталістычная краіна, чымсьці эўрасавок, а шырма дэмакратыі ў апошнім, пры наяўнасьці непадкантрольнай нікому наднацыянальнай бюракратыі, якраз і разьлічаная на рознага кшталту лохаў.

Па-другое, ніхто не аспрэчвае негатыўны ўплыў рф, але ж пры тым, гэта не маскалі вам абіралі учорашніх камуністых, данецкіх урак і іншых гульцоў чэлесам на піяніна, замест умоўнага Вячаслава Чарнавола, ці Сьцяпана Хмары.

Па-трэцяе, ніякай патрэбы весьці нейкую саўковую агітацыю сярод найбольш саўковага насельніцтва ў рэгіёне, дакладна не існуе. Тым больш, калі ўлічваць ужо існуючы ўзровень гэтай прапаганды ва "украінскіх" падсарасяцкіх СМІ. Што напраўду, там гэта камуфлюецца пад лібералізмам, але ўвесь набор нэамарксізму ад прапаганды лгбт, да неабходнасьці талераваньня мігрантаў і ідэяў "справядлівага" падзелу прыбыткаў - у наяўнасьці.
спойлер
Ну і на дадатак: для мяне маскалі былі ворагамі ўсё маё сьвядомае жыцьцё - у адрозьненьні ад вялізнае колькасьці сёньняшніх канапных патрыётаў, для якіх да 22-га і лука быў нарм і пуцін таксама, што паказваюць шматлікія сацапытаньні. Але мне пры тым не 10-ць годзікаў, каб глядзець на сьвет у чорна-белых колерах. І тым болей, раўняць рф з Кітаем, які якраз і можа слугаваць для нас супрацьвагой уплыву маскалей, бо ў яго ёсьць як інтарэсы ў нашай краіне (як найменш - адзіны шлях, але далёка ня толькі), гэтак і мажлівасьці і жаданьне іх бараніць - у тым ліку ад маскалей, што кардынальным чынам адрозьніваецца ад палітыцы захаду, які ніколі не ўспрымаў нас асобна ад рф - у тым ліку, дарэчы і Украіну, аб чым уласна сьведчыць і "падтрымка" Украіны ў гэтай вайне і адсутнасьць хоць бы адной заявы пра неабходнасьць яе выйгрышу - толькі непройгрыш. Захад з рф заўжды дамовіцца за наш кошт - прыкладаў таму ў нашай гісторыі незьлічона, але вы і далей упарта крочыце па старым граблям - вашая справа.
Ну і тут на форуме я на шмат дольш чым ты, таму я ўжо без цябе неяк вырашу, куды мне ісьці сьлед, а дзе варта застацца.
Тым болей, што Украіне я зычу толькі посьпехаў, але гэта не значыць, што я буду дуць розным недарэкам у дупу замест таго, каб выказваць шчыра свае думкі - знойдуцца і прытомныя людзі, якія здолеюць асэнсаваць мае словы без уключэньня рэжыму канапнага турбапатрыёта, у якога ў краіне ўсё правільна, а значыцца і мяняць нешта без патрэбы.
звідки ти вилізло, нещастя? китай тільки і вміє що красти і брехати. Їхня економіка зовсім не така як вони про неї розказують, а перевірити це просто неможливо. Ссср тоже розказував, що в них мощна і передова економіка, і вони також тільки і вміли - красти чужі технології

Відправлено через 2 хвилини 23 секунди:
Lekrs: 07.10.2024 19:17
Де і що я про нього писав? На госі таких як ви називали шубохранителями... :laugh:
Хватить нити! Останні 30 років та дорога що була тебе влаштовувала, получається
Перелогінься... :lol:
AssayMAS
Member
Звідки: ][аркiв

Повідомлення

Ooops: 07.10.2024 15:0030-ць гадоў таму была адной з мацнейшых краінаў
ага по ППС или по НАЗНАЧЕННОМУ курсу доларей, что от реального в 10-20 раз отличался... верить статистике от коми... кушать нечего, а вЯликие так как "бимба есть".
Ooops: 07.10.2024 15:00Кітай хутка на месяцы людзей высадзіць
Северная Корея вон людей на Солнце ночью высаживает и олимпийские мировые игры выигрывает!
vmsolver: 07.10.2024 15:35 а что есть критика научных достижений?
Это когда начинают целесообразность считать в денежках - сравнивают затраты с прибылью... и понимают систему образования надо менять ибо в основной массе не эффективна.

Відправлено через 2 хвилини 34 секунди:
Ooops: 07.10.2024 18:02 Кітай на сёньня больш капіталістычная краіна,
ага немножко беременная - или ты в капитализм ПОЛНОСТЬЮ или это не капитализм. Перво основа капитализма это свобода воли и право собственности ( в частности на средства производства) - чего на Китайщене с каждым годом всё меньше.
Polyaan
Member

Повідомлення

Scoffer: 07.10.2024 17:48 Lekrs
Та мені начхати як вони будувались. Головне що вони в принципі будувались і по ним нарешті стало можна нормально їздити. На відміну від попередніх 30 років.
Тому ні, це не критика, а скиглення і істерика. Хлібом не корми, дай лише позрадойобити. Я уявляю який вій підніметься коли наприклад водогони почнуть замінювати :laugh:
Я дико извиняюсь, а что в китае климат сильно лучше, что там отличные дороги и много строятся?
Или все таки может, что за активное воровство на большом крадивництви могут и на стадионе расстрелять?
Всегда дороги тянули за собой всю экономику. Это азы, даже немцы после первой мировой подняли быстро дорогами всю инфраструктуру и после этого так и продолжают за дорогами следить, когда заново их отстроили. Хотя все сейчас брюзжат, что сейчас все гораздо хуже, чем 10-15 лет назад.
Начхать на дороги и сколько на них украли, лишь бы что то строилось :-/ :-/ :-/
Ну так и что то имеется вместо развития.
И не надо тут за вражеские кабы.
Если каждый чиновник считает, что селфи с кучей денег, это не повод присесть, а в лучшем случае заплатить заставу и продолжать...
:weep:


Ага в принципе ниже уже ответили. Как устраивает, так и строят. Всех же как то устраивает, а президент не причем.
Где то я это слышал, главный то не причем, это бояре. ;)
Shiper
Member
Аватар користувача
Звідки: КРивой Рог

Повідомлення

Ого, оце разплювалися один одному в обличчя
Китаю байдуже хто там на нього лає. Якщо вибирати айфон 16 про макс чи отой хуевей, складний з трьох екранів, звісно виберу хуавей. Це вже не те що дзвіночек, це вже тютю лузери :)
Fulkrum
Member
Аватар користувача
Звідки: Днепр

Повідомлення

Vlaad13: 07.10.2024 15:34а гос безпилотников в армии - нет
А Мадяр каже що є і навіть збори всі закрив.

Отправлено спустя 9 минут 21 секунду:
Vlaad13: 07.10.2024 15:56Ті ж євреї які мешкають на клапті пустелі де нічого немає
Євреї з усього світу фінансували створення Ізраїлю. А ми були частиною СРСР та зв'язків з західним світом не мали, та й до середини двохтисячних не особливо інтегрувались. А потім почались економічні війни коли газ для України коштував на третину більше ніж для германії. Яка тут конкуренція могла бути? Потім ви самі знаєте що трапилося. Якщо б не постійні обмеження економічні та війни то жили б більш менш непогано. Не гірше Румунії.
Про корупцію погугліть вартість аеропорту в Берліні та дитячої лікарні в Дубліні.
Vlaad13
Member
Аватар користувача

Повідомлення

Fulkrum: 07.10.2024 21:43
Vlaad13: 07.10.2024 15:34а гос безпилотников в армии - нет
А Мадяр каже що є і навіть збори всі закрив.

Отправлено спустя 9 минут 21 секунду:
Vlaad13: 07.10.2024 15:56Ті ж євреї які мешкають на клапті пустелі де нічого немає
Євреї з усього світу фінансували створення Ізраїлю. А ми були частиною СРСР та зв'язків з західним світом не мали, та й до середини двохтисячних не особливо інтегрувались. А потім почались економічні війни коли газ для України коштував на третину більше ніж для германії. Яка тут конкуренція могла бути? Потім ви самі знаєте що трапилося. Якщо б не постійні обмеження економічні та війни то жили б більш менш непогано. Не гірше Румунії.
Про корупцію погугліть вартість аеропорту в Берліні та дитячої лікарні в Дубліні.
Мадяр закрив за донати а не за гос бюджет якщо не помиляюсь
проблема нашої корупції в тому шо гроші тільки виводять і нічого не вкладають в місцевий бізнес
Kassatka
Member
Аватар користувача
Звідки: Курник під Києвом

Повідомлення

Shiper: 07.10.2024 21:04 Якщо вибирати айфон 16 про макс чи отой хуевей, складний з трьох екранів, звісно виберу хуавей. Це вже не те що дзвіночек, це вже тютю лузери :)
Ну якщо обирати між Apple и хуевей, то я тут однозначно оберу хуевей, навіть не надто вникаючи в характеристики товару. Бо Apple знаю як компанію, яка найбільший копіраст і яка найгірше ставиться до свободи користувача в будь-яких сферах і нюансах використання (від неможливості встановлення застосунків зі сторонніх джерел без влому прошивки, до протидії приєднання чогось стороннього, крім своєї оверпрайснутої екосистеми, та нікчемної ремонтоздатності). Ніколи не тримав у руках навіть чийогось айфону, але чув що в перших айфонах не можна було навіть закидати в пам'ять і відтворювати mp3-файли, треба було імпортувати через якісь бібліотеки, не знаю як з цим зараз, навіть якщо через сторонні програми можна (але як тоді бути з рінгтонами), то мені одного цього факту з минулого вже достатньо. Принципово не хочу ні купувати ні володіти жодною річчю бренду Apple. А так по-перше складані телефони не потрібні, якщо треба носити з собою більший екран, то є планшети і ноути, по-друге хуевей забанений Гуглом, тому якщо вже брати Китай, то краще якийсь інший, хлаомі наприклад, по-третє дорогі гаджети носити з собою на постійній основі варто лише якщо олігарх, їздиш власним транспортом і пішки ходиш з охоронцями, а так краще не тягати з собою щось дорожче 10 тис. грн., щоб не надто жаль було якщо зламають/вкрадуть, для себе взагалі не розумію, яка б мені була користь від телефону дорожче умовних 6к грн., бо крім браузеру, месенджерів і відео в Full HD мені особисто від нього нічого не треба.
Inqizitor2022
Member
Звідки: Харьков

Повідомлення

Новость ни о чём, любой лазер обладает крайне ограниченным сроком службы.
Поэтому кремниевая фотоника - бессмысленный бред.
Scoffer
Member
Аватар користувача

Повідомлення

Inqizitor2022: 07.10.2024 22:42Поэтому кремниевая фотоника - бессмысленный бред.
Заплановане устарівання це ж ідеально з точки зору виробника :D
І кремнієва фотоніка це безальтернативне майбутнє тому що створює менше перешкод і працює на дільші відстані ніж мідні провідники. Вже зараз розвести PCI-E v5 по платі реально проблемно, з v6 буде ще гірше, а на якомусь v10 - просто неможливо в міді. Це все для міжчіпових з'єднань більше, а не для внутрішньочіпових. До внутрішньочіпових теж може колись дійдуть але теж в цій же ролі - довгі траси передачі, наприклад коли чіп буде кубиком 10*10*10 сантиметрів, а ніяк не для того щоб логічні елементи працювали на оптиці :rotate:
Kirakishou
Member

Повідомлення

vmsolver: 07.10.2024 15:35Вот так и у китайцев, им ещё крутить и крутить педали, прорыв это когда докрутят до чего-то практически полезного. В лабораторных условиях можно много чего сделать, но в промышленность это не идёт по конкретным причинам.
Вы судите по одной конкретной области, но ведь на микроэлектронике все не заканчивается. Китай — это огромная по населению страна, а чем больше людей, тем больше количество гениальных людей. Плюс не стоит забывать про количество денег, которые Китай вливает в науку. Я далеко заходить не буду, но взять, например, дроны — Китай в этом на первом месте. Уверен, специалисты могут привести еще примеры того, где Китай на первом месте.
Відповісти