Китайський ентузіаст створив ноутбук із десктопною GeForce RTX 4090

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Melki
Member

Повідомлення

DEF__IniT__: 01.10.2024 10:43Не знав, що мій старенький ноут з помершою батареєю пора називати miniITX пк
можно попробовать, но шо там с производительностью?
поменяй батарею и будет ноут, так проще - в miniITX тебя всё-равно не возьмут с таким железом
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Потужний ноут для потужних моряків що пливуть вивчати пінгвінів на Північний полюс :super:
AlienFighter
Member

Повідомлення

MqM
Дисплей зависоко і далеко - незручно буде
Хто шукає зручності в чемоданобуці? :D Це швидше для вихваляння, що можеш купити таке чудо.

Відправлено через 6 хвилин 51 секунду:
Якщо добавити батарею, яка зможе живити це чудо, то вона буде більше схожа на акум до вантажівки (вага 60 кг):
спойлер
https://content2.rozetka.com.ua/goods/i ... 147634.jpg
Lucas55
Member
Звідки: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля

Повідомлення

AlienFighter: 02.10.2024 14:12Хто шукає зручності в чемоданобуці? Це швидше для вихваляння, що можеш купити таке чудо.
Здається цей Чемоданобук не купив, а зібрав власноруч якийсь ентузіаст і виклав на Редіті, зі словами (переклад)
" Я проводжу щотижня в готелі, тому мені знадобилася ігрова установка, щоб тягнути з собою. Жоден ноутбук не має таких великих екранів (зі зрозумілих причин), і з такими характеристиками вони коштують ціле стан. Тож я вмонтував комп’ютер SFF у корпус Pelican. Звичайно, коли я закінчив, я розібрав його, тому що він просто потребував водяного охолодження." :)
спойлер
"Верхня частина корпусу підвищує температуру води на 2°C, але знижує температуру VRM на 4°C, оскільки через корпус пропускає більше повітря. Єдина примусова подача повітря в корпус надходить від вентиляторів Noctua.

Корпус Pelican 1525 ідеально підходить для 22-дюймового монітора. Я кажу «а» монітора, оскільки з 45 досліджених мною я знайшов 4 із низькопрофільними рамками та кнопками, які не знаходяться на основі, і вони могли б підійти до корпусу. З цих 4 , Dell P2319H P2219H був єдиним монітором зі скошеним нижнім краєм і кнопками, доступними спереду."
lewerlin
Member

Повідомлення

Alligator: 01.10.2024 09:26Для прямування на північний полюс? :D
Нещодавно висіла вакансія сісадміна на станцію Вернадського. Кому жарти, а кому таки треба.
Відповісти