Припускаю, що 5080 буде в нас перші пів року вартувати 60-70к. А по потужності не факт, що дожене 4090. Останні досі неадекватні по ціні, моя зараз коштує на 20к дорожче, ніж коли купував рік тому.mult: ↑ 30.09.2024 11:53 Хоча для мого 4к монітору в ідеалі і потрібна якась 4090, я більше поки націлений на 5080, або дочекатись вже 5080 супер чи ті
Останні статті і огляди
Новини
AMD почала готуватися до релізу ігрового процесора Ryzen 7 9800X3D
-
kairo
Member
-
mult
Member
kairo
Я теж так думаю а ще плюс є офіційні заяви влади що долар скоро буде по 50, це теж ціни не зменшить.
Ну і як завжди любі новинки коштували овер прайс, що проци, що відюхи
Я теж так думаю а ще плюс є офіційні заяви влади що долар скоро буде по 50, це теж ціни не зменшить.
Ну і як завжди любі новинки коштували овер прайс, що проци, що відюхи
-
taras_cs
Member
Так, в мене теж 4K OLED, вчора грав у CoD MW3 - іноді навіть бачив 100 к/с на лічильнику. Відяху буду оновлювати (колись в майбутньому) лише на х2 або ще потужнішу (за поточну RX 6800), бо інакше сенсу немає.mult: ↑ 30.09.2024 11:53Хоча для мого 4к монітору в ідеалі і потрібна якась 4090, я більше поки націлений на 5080
- спойлер
-
Ресурси в росії закінчуються, є надія на кінець війни у 2025.
Або це буде нова стадія війни, менш інтенсивна, або її кінець, або ж кінець Мордора - важко передбачити, що саме.
А що за історія? Я гадав, що на війні поранення, а травми - це більше в мирний час.mult: ↑ 30.09.2024 11:53Після травм на війні почало сліпнуть праве око, заміна хрусталика недавно обійшлась в 70000 плюс ліки.
-
mult
Member
taras_cs
Про поранення. Є така штука як наслідки контузій.
Після них з роками вилазять всілякі болячки, з мозком, очима і тд.
Поранення то одне, а помимо поранень є ще купа травм які вилазять з роками.
В мене наприклад як і у всіх військових спині срака.
Перелом компресійний хребта в грудному відділі і потрійний остеохондроз і ще купа всього.
Це все носіння купи ваги типу бронік і боєприпаси.
Ти ще з цією вагою стрибаєш то в окоп то з техніки це все удари по хребту і травми.
Вилазить теж з часом
І так купа всього такого схожого.
Не кажучи вже про психологічні травми які мабуть вже фіг вилікуєш
Про поранення. Є така штука як наслідки контузій.
Після них з роками вилазять всілякі болячки, з мозком, очима і тд.
Поранення то одне, а помимо поранень є ще купа травм які вилазять з роками.
В мене наприклад як і у всіх військових спині срака.
Перелом компресійний хребта в грудному відділі і потрійний остеохондроз і ще купа всього.
Це все носіння купи ваги типу бронік і боєприпаси.
Ти ще з цією вагою стрибаєш то в окоп то з техніки це все удари по хребту і травми.
Вилазить теж з часом
І так купа всього такого схожого.
Не кажучи вже про психологічні травми які мабуть вже фіг вилікуєш
-
alexeygalas
Member
Судячи з TDP - 4080 можна буде дотягти розгоном до 5080 якщо СО дозволятиме. Бо і TDP кратно більший
-
taras_cs
Member
Мені якось допомагає Халасана (з йоги) зі спиною, але з переломом, на жаль, воно, мабуть, не зарадить.mult: ↑ 30.09.2024 14:16Перелом компресійний хребта в грудному відділі і потрійний остеохондроз і ще купа всього.
Я так розумію, що хоча б робота є нормальна - вже хоч щось.
-
Inqizitor2022
Member
У меня с 2003 травма шеи - смещение позвонков - то заскакивают, то нет, отчего постоянно просыпаешься и думаешь - заскочило или нет, если да - нужно искать мануальщика, чтобы вправил, боль нехилая и давление сразу вверх, соображаешь как зомби. Пока войны не было - был мануальщик хороший знакомый, а сейчас он в Германии у дочки . Теперь приходится каждые 2 года томографию бошки и шеи делать по дефолту, это плюс к остальному всему . Ходишь такой боишься резкое движение нечаянно сделать...mult: ↑ 30.09.2024 14:16Перелом компресійний хребта в грудному відділі і потрійний остеохондроз і ще купа всього.