Пропоную обговорити MSI випустить ігровий десктоп MEG Vision X AI на базі Core Ultra та GeForce RTX наступного покоління
Горщик не вари.
Останні статті і огляди
Новини
MSI випустить ігровий десктоп MEG Vision X AI на базі Core Ultra та GeForce RTX наступного покоління
-
Rederst
Member
-
Creature4O
Member
назва продукту без "AI" не назва
-
Scoffer
Member
А ця штука з АІ на борту зможе сама замість мене грати?
-
Lekrs
Member
І любити дружину, як тебе вдома не будеScoffer: ↑ 27.09.2024 16:15 А ця штука з АІ на борту зможе сама замість мене грати?
-
Kassatka
Member
У мене десктоп без поганяла AI, але він чудово вміє замість мене грати сам з собою в такі ігри, як Many Faces of Go 12, Warcraft 3, Age of Empires 2, Age of Mythology: Retold, Rise of Nations, Stormgate, Warparty, а мені залишається лише спостерігати. Дуже люблю, коли доступна така опція Навіть старий комп на Коре Квад вмів.Scoffer: ↑ 27.09.2024 16:15 А ця штука з АІ на борту зможе сама замість мене грати?
-
Сidonix
Member
Продукт без АІ в назві - не продукт взагаліCreature4O: ↑ 27.09.2024 16:10 назва продукту без "AI" не назва
-
FastBullet
Member
Хто знає нашо піарити ШІ в процесорі, якщо він є на відяшці, та й ще і потужніше мабуть у разів 10-20)???
-
Scoffer
Member
FastBullet
Не можуть визначитись разом з чим краще тримати. А правильна відповідь - ні з чим. По-гарному це має бути окремий і від проца, і від відяхи пристрій тому що чисто технічно радикально відрізняється і від першого, і від другого.
Не можуть визначитись разом з чим краще тримати. А правильна відповідь - ні з чим. По-гарному це має бути окремий і від проца, і від відяхи пристрій тому що чисто технічно радикально відрізняється і від першого, і від другого.