Останні статті і огляди
Новини
Ціна S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl у Steam підвищилася
-
Earanak
Member
Предлагаю обсудить Ціна S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl у Steam підвищилася
Снова люди в недоумении что можно было и раньше предзаказ оформить, снова недовольные которые с торрента скачают, снова те кто скажут что в Геймпассе подписку возьмут, снова те кто будут 3 года ждать всех DLC и скидок, снова... Ну вы поняли. В каждой новости по Сталкеру открывается портал в АД )))
Снова люди в недоумении что можно было и раньше предзаказ оформить, снова недовольные которые с торрента скачают, снова те кто скажут что в Геймпассе подписку возьмут, снова те кто будут 3 года ждать всех DLC и скидок, снова... Ну вы поняли. В каждой новости по Сталкеру открывается портал в АД )))
-
Олег963
Member
Пропоную обговорити Ціна S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl у Steam підвищилася
Хто хтів той купив хто захоче той купить і дороще. Головне щоб гра вистрілила і бажано не собі в ногу.
Хто хтів той купив хто захоче той купить і дороще. Головне щоб гра вистрілила і бажано не собі в ногу.
-
StingerYar
HWBOT OC Team
Чекалкер, переносься давай, шо соромишся?
-
Alex646
Member
Некрасіво виглядає. Ясно, що хотіли збільшити передзамовлення, бо, признаємо чесно, вони в укр. стімі явно невеликі.
-
Enombre de soberano
Member
Earanak
Учитывая как высоко задран градус ожидания "ждалкера", его релиз не станет обсёром только если в нём будет оригинальный сюжет (уровнем не ниже первой игры) и тех состояние вуконга
Все эти "снова" правда. Но есть в этой игре/ситуации нечто уникальное - непонятно когда игра выйдет, непонятно какой она выйдет, но цену за предзаказ/релизную они уже увеличили...Снова люди в недоумении что можно было и раньше предзаказ оформить, снова недовольные которые с торрента скачают, снова те кто скажут что в Геймпассе подписку возьмут, снова те кто будут 3 года ждать всех DLC и скидок, снова... Ну вы поняли. В каждой новости по Сталкеру открывается портал в АД )))
Учитывая как высоко задран градус ожидания "ждалкера", его релиз не станет обсёром только если в нём будет оригинальный сюжет (уровнем не ниже первой игры) и тех состояние вуконга
-
Ostin
Member
Продукту немає, а прейскурант вже висить) Більше того, не ще неіснуючий товар ціну підняли
З точки зору українця, бажаю грі успіху і доходу розробникам.
З точки зору споживача - модель розповсюдження повне гівно...
З точки зору українця, бажаю грі успіху і доходу розробникам.
З точки зору споживача - модель розповсюдження повне гівно...
-
The_Rusik
Member
По трейлерам выглядит на 5 баксов, как раз цена за мод на первый ждалкер.
А вообще должны были подарить ультимейт тем, кто купил обычную версию. Как компенсацию за ожидание.
И цена с каждым переносом должна снижаться. Когда может начнут нормально делать и в срок.
На работе есть же штрафы за то что проект не сдали в срок, так и тут надо.
А вообще должны были подарить ультимейт тем, кто купил обычную версию. Как компенсацию за ожидание.
И цена с каждым переносом должна снижаться. Когда может начнут нормально делать и в срок.
На работе есть же штрафы за то что проект не сдали в срок, так и тут надо.
-
Earanak
Member
The_Rusik, а это вообще ничо так идея, за переносы снижать ценник. Жаль только никто на такое не пойдет или в дате релиза начнут указывать - 2024-2028 закладывая сразу завышенный ценник )) К тому же GSC тут выступает и разработчиком и издателем, правда я слышал что Майкрософт вроде что-то там инвестировал и за такие приколы посадил бы их на бутылку Но если фантазировать - звучит то круто.
-
Phos4
Member
Я щиро бажаю студії успіху і хочу щоб гра стала такою ж культовою як перша частина, але давайте бути чесними, вже давно ясно що Григорович хоче максимально подоїти гру, унікальні бонуси за передзамовлення, три різних видання на старті гри, квести які недоступні в базовій версії гри з першого дня, вже анонсований сезонний пропуск, навіть нфт хотіли вводити поки не отримали ''фідбек'' від ком'юніті, тому мені такий поворот подій не дивний.
-
Eduard1980
Member
The_Rusik
Earanak
Та шо там, чуваки, не тільки знижувати а й взагалі доплачувати вам треба за гру
Earanak
Та шо там, чуваки, не тільки знижувати а й взагалі доплачувати вам треба за гру
-
Telcontar
Member
А що тут дивного? Вже кілька років ціна була по курсу до повномасштабки. А переноси релізу влетіли компанії у копієчку, от і проіндексували ціну. Хто хотів - вже купив, а тим, хто дуже принциповий щодо передзамовлень і не є піратом - співчуваю. Але на майбутнє - гроші за передзамовлення можна повернути і погравши кілька годин після релізу.
-
Earanak
Member
Eduard1980, да я имел ввиду это как дополнительную мотивацию для самих разработчиков а не в том плане что - вот бы игры подешевле были. Мне то в целом без разницы сколько игры стоят, ну в разумных пределах. А то знаю я сейчас вывалиться кто-то и скажет так поди купи Sims 4 за 33000грн или какой нить Stellaris за 8000грн
Востаннє редагувалось 24.09.2024 09:09 користувачем Earanak, всього редагувалось 1 раз.
-
avuremybe
Member
Участь майкрософт там зводиться до розповсюдження через геймпас. Нічого вони не інвестували, тому і не можуть вплинути ні на переноси, ні на все інше))Earanak: ↑ 24.09.2024 08:54правда я слышал что Майкрософт вроде что-то там инвестировал
-
The_Rusik
Member
Telcontar
По какому еще курсу? Гривна к гривне? Украинская игра считается в долларах
Немамонты купят и так.
Зарплаты в гривнах, цены в гривнах, зато игра украинская по курсу к доллару
А потом удивляетесь, почему все стает только хуже.
По какому еще курсу? Гривна к гривне? Украинская игра считается в долларах
Немамонты купят и так.
Зарплаты в гривнах, цены в гривнах, зато игра украинская по курсу к доллару
А потом удивляетесь, почему все стает только хуже.
-
Sailor Popeye
Member
Хотів предзамовляти але всі ці історії з кіберпанком, іншими проблемними релізами, то вже вирішив це все не робити. Щоб потім не підривалась оййййййй! в день релізу, бо ті декілька переносів насторожують.
А ще я пам'ятаю в якому стані вийшла перша гра, що треба було йти в інтернет-клуб патчі скачати, щоб вона хоч трохи притомно гралась
А ще я пам'ятаю в якому стані вийшла перша гра, що треба було йти в інтернет-клуб патчі скачати, щоб вона хоч трохи притомно гралась
-
bigmonstr666
Member
Зробив перед замовлення давно, але блін, ну ціна зовсім неадекватна для України. Я розумію, що вони спонукають підключити гейм пасс, і це круто, що є можливість зіграти за дуже дешево, але блін, 75 баксів, і це регіональна ціна? Ну тоді можна було і 100 зробити чого вже зупинятися?
-
nochnik89
Member
Опять срачи по несуществующей игре.
Представляю что начнется как наконец-то ее выпустят. Сразу оценят все и заодно посмотрим , верить тем журналистам кто нахваливал игру или не верить
Представляю что начнется как наконец-то ее выпустят. Сразу оценят все и заодно посмотрим , верить тем журналистам кто нахваливал игру или не верить
-
Rederst
Member
Гра невпинно прямує до свого провалу.
-
MrGeronimo
Junior
Після першої новини про подорожчання придбав. Тож дякую за попередження
Купувати чи ні має вирішувати кожен сам, ніякого провалу від цього не буде
Купувати чи ні має вирішувати кожен сам, ніякого провалу від цього не буде
-
Hotspur
Member
Куплю коли будуть скидки в стімі. тим більше до весни 2025 думаю все погано буде з електропостачанням в країні