Fractal Design представляє компактний корпус Era 2 з дерев'яною верхньою панеллю

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
white_noise
Member

Повідомлення

Nutbar: 19.09.2024 21:48 Чудовий приклад. Чи нормальний він? - так, навіть хороший. Але актуальність свою втратив. Кому зараз потрібні 5.25"? Профіль ваш подивився, бачу що 3.5" потрібні, але (особиста думка) в сучасному ПК їм не місце, якщо тільки нема якихось специфічних потреб. Око сам корпус також не радує, ще й велетенський, при тому що водянку туди без колхозу не поставити. І по температурам я певен, що він гірше сучасних типу того ж фрактал торент. Якщо є трошки зайвих грошей (знову ж таки, 1/10 від ціни відеокарти, а корпус переживе їх декілька), то чому б не взяти щось гарне і сучасне?
Хлопче, про яку водянку ти кажеш і яке охолодження гірше сучасних корпусів? запустив зараз дві гри одночасно, температури на скріні:
Зображення
та й водянку можно встановити в нього ненапружуючись. те що око не радує, так на смак і колір всі фломастери різні, мені він дуже подобається. а те що великий, так я спеціально такий обирав. так що всі мінуси виключно суб'єктивні.
neonglaу
Member

Повідомлення

wigar: 19.09.2024 11:28 Предлагаю обсудить Fractal Design представляє компактний корпус Era 2 з дерев'яною верхньою панеллю

Гарний, в мене їх повноціннний норт з деревяними вставками - єдине, що пил накоптчується на з'єднаннях помітно.
Якщо у вас пил збирається на з'єднаннях, а не на фільтрі, то значить щось не так з системою охолодження. В середині системника має створюватись надлишковий тиск. На подачу повітря має стояти завжди більше вентиляторів, ніж на викид. Тоді корпус не тягне пил у всі шпарини.

Відправлено через 11 хвилин 6 секунд:
white_noise: 19.09.2024 20:34
Nutbar: 19.09.2024 15:32 От наче й правда, але скільки не збираю ПК собі, при зміні платформи міняю й корпус, яким би крутим він не був. За такий період виходе щось цікавіше, гарніше, актуальніше, XXX баксів не проблема долпатити за естетику, коли одна відяха може коштувати в 10 разів більше. Та й банально набридає один і той же.
а от дозвольте не погодитись. мій Cooler Master Stacker 832 пережив вже стільки апгрейдів скільки у деяких взагалі в житті не було, і міняти не планую. один раз взяти нормальний корпус і всього справ.
Корпус гарний. Але морально застарів. Виглядає зараз - як килим на стіні.
OC Falcon
Member

Повідомлення

neonglaу: 21.09.2024 00:01 Корпус гарний. Але морально застарів. Виглядає зараз - як килим на стіні.
На вкус и цвет, как говорится...
Я бы скорее взял этот CM, чем фрактал. У знакомого такой только Nvidia Edition, мне очень нравится.
Відповісти