Сьогодні God of War Ragnarök виходить на PC

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
konb999
Member

Повідомлення

taras_cs: 19.09.2024 10:59
AFU_power: 19.09.2024 09:15А я взагалі лежу в ліжечку, беру в руки ROG Ally, надягаю AR окуляри Xreal Air 2 і технічно граю на пк, фактично на портативці і перед собою маю все той же 65 дюймів 120гц олед екран
І ROG Ally витягує? Чи там якісь компроміси із якістю картинки?
Там взагалі налаштування графіки- "кольорові плями!"
Зато на дивані. А ще можна на ліжко впасти і просто не грати ні вшо!
taras_cs
Member

Повідомлення

AFU_power: 19.09.2024 11:01Та ясно що лоу-мід і фср баланс або якість, але я вже звик граючи з 2022 на портативках, все почалось з дека, консол лайк секспіріенс. Встройка рог алая десь між 1050ті та 1060 3гб, тому можна скласти приблизне уявлення як воно працює.
Уявляю, яка в вас буде спокуса купити Ryzen Z2 Extreme, коли портативки вийдуть, нарешті.

Відправлено через 6 хвилин 29 секунд:
konb999: 19.09.2024 11:08Зато на дивані. А ще можна на ліжко впасти і просто не грати ні вшо!
В мене був знайомий в Севастополі (він увєровал в роспропаганду, на жаль), який бачив дуже гарні сновидіння. Настільки гарні, що спав по 12 годин на добу. А потім вони зникли.
Я чув, що це відоме та задокументоване явище, радять не прив'язуватись до подібних приваб/принад, бо вони скороминущі.
man1242
Member

Повідомлення

Pushkinyan: 19.09.2024 08:25 Предлагаю обсудить Сьогодні God of War Ragnarök виходить на PC

Першу проходив на пк, другу проходжу на пс5 - на хорошому та 65 дюймів та джойстіку - це зовсім інший експіріанс, останніх півроку взагалі пк тільки для роботи - грати на ньому, сидиш скрюченний, спина шия напружені, не те що пс5 сидиш на дивані відпочиваєш, і клав я на те що 60 фпс... все радує
Геймпад по блютуз к ПК подключить :lol: Толсто прям в комменты не влезаешь :laugh:

Відправлено через 1 хвилину 51 секунду:
По игре, брать стоит однозначно! Хотя б ради хорошей боевки, щас с слешерами беда полная :(
kalakawa
Member

Повідомлення

можливо якщо з завтра хороші ігри перестануть виходити взагалі і повністю, років через 10 дійдуть руки
konb999
Member

Повідомлення

kalakawa: 19.09.2024 12:36 можливо якщо з завтра хороші ігри перестануть виходити взагалі і повністю, років через 10 дійдуть руки
А якщо ця гра "нехороша" то які, на твою думку зараз "хороші" виходять?
kalakawa
Member

Повідомлення

konb999: 19.09.2024 12:53
kalakawa: 19.09.2024 12:36 можливо якщо з завтра хороші ігри перестануть виходити взагалі і повністю, років через 10 дійдуть руки
якби гра була "нехорошою", то її взагалі не було б в моєму вішлисті
а так вона в ньому навіть не в самому кінці
man1242
Member

Повідомлення

kalakawa: 19.09.2024 12:59
konb999: 19.09.2024 12:53

якби гра була "нехорошою", то її взагалі не було б в моєму вішлисті
а так вона в ньому навіть не в самому кінці
фап лист :laugh:
AFU_power
Member

Повідомлення

konb999: 19.09.2024 11:08
taras_cs: 19.09.2024 10:59

І ROG Ally витягує? Чи там якісь компроміси із якістю картинки?
Там взагалі налаштування графіки- "кольорові плями!"
Зато на дивані. А ще можна на ліжко впасти і просто не грати ні вшо!
Бро не має уявлення про що говорить, але робить це на максимально серйозних щщах
Earanak
Member

Повідомлення

Едрить, 175гб. Ну спасибо хоть предзагрузку сделали :gigi:
AFU_power
Member

Повідомлення

taras_cs: 19.09.2024 11:23
AFU_power: 19.09.2024 11:01Та ясно що лоу-мід і фср баланс або якість, але я вже звик граючи з 2022 на портативках, все почалось з дека, консол лайк секспіріенс. Встройка рог алая десь між 1050ті та 1060 3гб, тому можна скласти приблизне уявлення як воно працює.
Уявляю, яка в вас буде спокуса купити Ryzen Z2 Extreme, коли портативки вийдуть, нарешті.

Відправлено через 6 хвилин 29 секунд:
konb999: 19.09.2024 11:08Зато на дивані. А ще можна на ліжко впасти і просто не грати ні вшо!
В мене був знайомий в Севастополі (він увєровал в роспропаганду, на жаль), який бачив дуже гарні сновидіння. Настільки гарні, що спав по 12 годин на добу. А потім вони зникли.
Я чув, що це відоме та задокументоване явище, радять не прив'язуватись до подібних приваб/принад, бо вони скороминущі.

Звичайно буду, у війську зараз два варіанта пограти на ходу: або купити ігросральне незграбне відро з тротлінгом з заводу, або купити switch/ally/legion go/deck чи відвертий Китай типу Ayaneo, Ayn, GPD. Я обираю другий варіант, тим паче з консол лайк експіріенсом проблем немає навіть на віндовс портативках, бо на них накатується Bazzite, який базується на Fedora Linux та по замовчуванням стартує в Gamescope з інтерфейсом steam big picture.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Del
big_bang
Member

Повідомлення

будь ласка ТОП 5 хороших ігор за останні два роки

Відправлено через 53 секунди:
Pushkinyan: 19.09.2024 08:25 Першу проходив на пк, другу проходжу на пс5 - на хорошому та 65 дюймів та джойстіку - це зовсім інший експіріанс, останніх півроку взагалі пк тільки для роботи - грати на ньому, сидиш скрюченний, спина шия напружені, не те що пс5 сидиш на дивані відпочиваєш, і клав я на те що 60 фпс... все радує
після придбання геймпаду до клавомиші повертатися взагалі не хочу)
kalakawa
Member

Повідомлення

big_bang: 19.09.2024 16:35будь ласка ТОП 5 хороших ігор за останні два роки
такий стислий топ можна було б заповнити навіть банальними назвами(BG3, RE4, Hogwarts, Hades2, WuKong, Stray, Ykuza, Stellar Blade, FF7\16). але це можна зробити небанально, ще й не вдаючись до крайнощів(вкрай маловідомі, новели, ремейки, пікселі, мультяшні і тд)
наприклад
Amnesia: The Bunker
Lies of P
Metal: Hellsinger
Blade & Sorcery
SIGNALIS

єстєєєєєствєнно, ти зараз знайдеш 1001 причину, чому все перелічене то второсорт, індюшатіна, азіатщина і взагалі годовару не суперники
Earanak
Member

Повідомлення

big_bang, так понятие хорошие игры - растяжимое.
Кому то хорошая игра а кому то фигня какая то.

Сорян конечно что вставляю свои 5 копеек, но вот что за ~2-3 года запомнилось лично мне :
Black Myth Wukong
Elden Ring
Lies of P
Baldurs Gate 3
Alan Wake 2
Hi-Fi Rush

Эти игры считаю хорошими (для себя).
Остальные что вспомнились - моменты спорные.
Допустим если ремейки считать - Resident Evil 4 и DeadSpace

Ну и еще пару игр понравились мне, которые по ряду объективных причин многим не заходят.
Я про Hogwarts Legacy и Starfield и пожалуй про Dragons Dogma 2.
То есть как бы хорошими я понимаю что их не назовешь но я в каждую наиграл прилично и мне норм было.

То что можно охарактеризовать как индюшатина :
Darkest Dungeon 2 и Cult of the Lamb и Pentiment

Если про ранний доступ говорить, мне например Witchfire прям прет. Вот недавно Satisfactory релизнулась.
Я в нее наиграл столько за последние 2 недели что Стим показывает что я играю в среднем 13 часов в сутки :lol:

Эы... Если какие то из перечисленных игр вышли до 2022 - сорян, лень каждую игру гуглить на дату выхода.
Востаннє редагувалось 19.09.2024 17:26 користувачем Earanak, всього редагувалось 3 разів.
AFU_power
Member

Повідомлення

big_bang: 19.09.2024 16:35
будь ласка ТОП 5 хороших ігор за останні два роки

Zelda TOTK
Baldurs Gate 3
HiFi Rush
Re 4 remake
Spider-Man 2
Hades 2
Helldivers 2
Persona 3 Reload
Yakuza Like a Dragon Infinite Wealth
Final Fantasy 16
Pacific Drive

І це ще не кінець 2024, ще не грав фростпанк2, сталкер 2 і новий кінгдом кам деліверенс
Earanak
Member

Повідомлення

Как же оно долго распаковывает игру (100GB -> 175GB), капец.
8 минут 33%, я что вернулся во времена Репаков игр и HDD :laugh:
Быстрее наверное удалить прелоад и скачать распакованную игру с норм инетом :lol:

UPD, о... Разогналось. Все. Ушел играть ))
taras_cs
Member

Повідомлення

Earanak: 19.09.2024 18:06UPD, о... Разогналось. Все. Ушел играть ))
Агов, а що за гра? :D
Maxim0529
Junior

Повідомлення

Pushkinyan: 19.09.2024 08:25 Предлагаю обсудить Сьогодні God of War Ragnarök виходить на PC

Першу проходив на пк, другу проходжу на пс5 - на хорошому та 65 дюймів та джойстіку - це зовсім інший експіріанс, останніх півроку взагалі пк тільки для роботи - грати на ньому, сидиш скрюченний, спина шия напружені, не те що пс5 сидиш на дивані відпочиваєш, і клав я на те що 60 фпс... все радує
Ну можна підключити через hdmi та геймпад і грати у 4к у ті ж 60 фпс.
AFU_power
Member

Повідомлення

Maxim0529: 19.09.2024 18:24

Ну можна підключити через hdmi та геймпад і грати у 4к у ті ж 60 фпс.
Та якщо локалка потужна, то можна і стрімити з 4к 60фпс з hdr, але судячи зі всього легше було купити пс5
Vlaad13
Member

Повідомлення

Люди которые не включают Elden Ring в лучшие игры - что с вами не так? :laugh:
Відповісти