Ігрову консоль PlayStation 5 Pro представлено офіційно

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Zzzz
Member

Повідомлення

а шо, пк кожні 4 роки треба новий з 0 збирати? Мій блок живлення і ссд потужно кекнули з цього.
По факту буде якось так:
Без имени.png
при тому мені не треба буде купувати підписки, ціни на ігри нижчі, нема дурних обмежень і можна грати у всі ігри :lol:
oversteve
Member

Повідомлення

man1242: 11.09.2024 12:11
по факту игровой опит будет одинаков но с разним комфортом
на дивані з падом, з пивом перед 65 дюймовою панелею :D
Zzzz
Member

Повідомлення

del
Eyzzzu
Member

Повідомлення

С тем железом и без привода я готов был бы купить про версию за 600, ну 650 потолок. С такой ценой и железом будем сидеть на пс5 до следующего поколения.
oversteve
Member

Повідомлення

Zzzz: 11.09.2024 12:56 а шо, пк кожні 4 роки треба новий з 0 збирати? Мій блок живлення і ссд потужно кекнули з цього.
По факту буде якось так:
Без имени.png

при тому мені не треба буде купувати підписки, ціни на ігри нижчі, нема дурних обмежень і можна грати у всі ігри :lol:
ніхто поки що ціни на 5070 не бачив :gigi: в плойці там здається шось типу 7800хт буде, яка коштує як 2/3 консолі
ціни на ігри в стімі нижчі, але на консолях можна взяти підписку на бібліотеку з іграми і буде ще дешевше, якщо не гнатися за тим, щоб пограти в якусь ігру на старті
в цілому всюди свої плюси-мінуси
Zzzz
Member

Повідомлення

oversteve: 11.09.2024 13:09
Zzzz: 11.09.2024 12:56 а шо, пк кожні 4 роки треба новий з 0 збирати? Мій блок живлення і ссд потужно кекнули з цього.
По факту буде якось так:
Без имени.png

ніхто поки що ціни на 5070 не бачив :gigi: в плойці там здаfється шось типу 7800хт буде, яка коштує як 2/3 консолі
ага, тримай карман ширше, чисто по флопсам навіть до 7700хт не дотягує.
BoKl
Member

Повідомлення

oversteve: 11.09.2024 12:58 на дивані з падом, з пивом перед 65 дюймовою панелею :D
Все залежить від розташування ПК у кімнаті та свободного місця. У мене нема з цим проблем, ПК розташований поряд з ТВ 65", навпроти телевізора диван. Геймпад, мишка та клава бездротові.
Zzzz
Member

Повідомлення

BoKl: 11.09.2024 13:38
oversteve: 11.09.2024 12:58 на дивані з падом, з пивом перед 65 дюймовою панелею :D
Все залежить від розташування ПК у кімнаті та свободного місця. У мене нема з цим проблем, ПК розташований поряд з ТВ 65", навпроти телевізора диван. Геймпад, мишка та клава бездротові.
спробував пограти "з дивану", зрозумів що це знущання над моєю спиною і очима, граю далі зі зручного крісла на моніторі :-/
не моє короче, для мене це більше мінус, ніж плюс
oversteve
Member

Повідомлення

Zzzz: 11.09.2024 13:40 спробував пограти "з дивану", зрозумів що це знущання над моєю спиною і очима, граю далі зі зручного крісла на моніторі :-/
це від ігор залежить, само собою в якийсь там КОД і подібне так грати то збочення, а ігорі в які граєш в розвалочку на паді як на мене суттєво зручніше

Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:
BoKl: 11.09.2024 13:38
все правильно, у мене наприклад в окремому кабінеті пк і тягати його туди сюди то не варіант, хіба окремий пк збирати суто під ігри, хоча і так можна
Zzzz
Member

Повідомлення

oversteve: 11.09.2024 13:52
Zzzz: 11.09.2024 13:40 спробував пограти "з дивану", зрозумів що це знущання над моєю спиною і очима, граю далі зі зручного крісла на моніторі :-/
це від ігор залежить, само собою в якийсь там КОД і подібне так грати то збочення, а ігорі в які граєш в розвалочку на паді як на мене суттєво зручніше
нє нє, я трохи старий для такого лайна, я граю у всякі броділки, типу тлоу, гта, рдр і тд :D
навіть на гейпаді граю в кріслі перед монітором, це набагато зручніше :shuffle:
oversteve
Member

Повідомлення

Zzzz: 11.09.2024 13:54
oversteve: 11.09.2024 13:52

нє нє, я трохи старий для такого лайна, я граю у всякі броділки, типу тлоу, гта, рдр і тд :D
навіть на гейпаді граю в кріслі перед монітором, це набагато зручніше :shuffle:
та я також не молодий :D мені на дивані зручніше
Bukakanga
Member

Повідомлення

Vlaad13: 11.09.2024 10:54 С другой стороны возьмите 32к гривен и соберите ПК на их основе, очень хочу посмотреть что у вас за сетап выйдет :laugh:
challenge accepted. Ногами не бить - комплектуха накидывалась несколько от фонаря, можно лучше. Но в 32к вполне можно собрать игровую машинку.
comp.jpg
oversteve
Member

Повідомлення

Bukakanga: 11.09.2024 14:34
Vlaad13: 11.09.2024 10:54 С другой стороны возьмите 32к гривен и соберите ПК на их основе, очень хочу посмотреть что у вас за сетап выйдет :laugh:
challenge accepted. Ногами не бить - комплектуха накидывалась несколько от фонаря, можно лучше. Но в 32к вполне можно собрать игровую машинку.

comp.jpg
як мінімум ще +5-10к на відяху рівня 7700хт-7800хт, ссд 2 тб, ну і на норм корпус і бж ще
Bukakanga
Member

Повідомлення

oversteve: 11.09.2024 14:38

comp.jpg
як мінімум ще +5-10к на відяху рівня 7700хт-7800хт, ссд 2 тб, ну і на норм корпус і бж ще
само собой, плюс я еще кулер для проца тупо забыл. Но в том же и прелесть пекарни, что все это (кроме корпуса и БЖ) можно спокойно докупить потом, не вкидывая сразу кучу денег. С плойкой такой фокус не пройдет.

Ну а по части цены - получится в районе 40-44к финальный полноценный вариант. Что с учетом необходимости докупить к плойке стойку, привод и ССД - выходит примерно баш на баш или чуть дороже. Что приводит к повисшему в воздухе вопросу - в чем смысл плойки-про при заявленной цене?
Vlaad13
Member

Повідомлення

oversteve: 11.09.2024 14:38

comp.jpg
ну отримаємо ту ж систему де 60 фпс в 4к :dontknow:
і то з 7800хт це вже десь під 41 буде
Nutbar
Member

Повідомлення

Що заважає грати на тому самому дивані, з тим самим пивом, перед тією самою панелею, тільки на ПК?) Я навіть відкрию вам секрет, що багато хто саме так і робить. Дивний аргумент.
oversteve: 11.09.2024 13:09 якщо не гнатися за тим, щоб пограти в якусь ігру на старті
= якщо грати не в те що хочеш, а те що підсовують) За роки користування підпискою, жодного разу не потрапилось чогось такого, в щоб я ще не грав, але хотілося.
oversteve
Member

Повідомлення

Nutbar: 11.09.2024 15:10 Що заважає грати на тому самому дивані, з тим самим пивом, перед тією самою панелею, тільки на ПК?) Я навіть відкрию вам секрет, що багато хто саме так і робить. Дивний аргумент.
те, що за комп'ютером ще іноді доводиться працювати і на дивані з клавомишею і за 3 метри до екрану то не дуже зручно робити
Nutbar
Member

Повідомлення

oversteve: 11.09.2024 15:30 те, що за комп'ютером ще іноді доводиться працювати і на дивані з клавомишею і за 3 метри до екрану то не дуже зручно робити
Як треба попрацювати, то перебираєтесь на робоче місце і працюєте собі з клавомишею за монітором. От взагалі не розумію проблеми.
oversteve
Member

Повідомлення

Nutbar: 11.09.2024 15:39
oversteve: 11.09.2024 15:30 те, що за комп'ютером ще іноді доводиться працювати і на дивані з клавомишею і за 3 метри до екрану то не дуже зручно робити
Як треба попрацювати, то перебираєтесь на робоче місце і працюєте собі з клавомишею за монітором. От взагалі не розумію проблеми.
а комп'ютер за собою тягнути на робоче місце?
Nutbar
Member

Повідомлення

oversteve: 11.09.2024 15:40 а комп'ютер за собою тягнути на робоче місце?
Ви чи приколюєтесь, чи справді не розумієте, що у відеокарти зазвичай є 4-5 виходів, до одного з яких можна пікдлючити ТВ (оптичним HDMI хоч на 100м від сусідського будинку), а до інших монітори на робочому місці? Нікуди нічого не треба рухати.
Причому у вас будуть реальні 4к 120Гц RGB, а не як від плойки YCbCr 420.
Відповісти