IrosLAV: ↑
10.09.2024 10:46
Маю, правда не Плюс, а Промах. Найбільша проблема для мене - маленькі рамки екрану, коли тримаю телефон - постійно щось нажимається по краям. Наступна проблема - немає кнопки з розблокуванням пальцем. Коли телефон лежить на столі і ти без проблем його вмикаєш дотиком великого пальця - кайф. А нові треба підняти зі столу і направити на обличчя
Эт совсем другая проблема, никак не связанная продолжительностью и емкостью акб.
Я с 14про перекатился на 15промакс, и в принципе если подобрать правильный чехол, то задевания боковых кнопок, происходить не должно. То что со стола даблтапом по экрану не разблокируется, это конечно не удобно тут согласен.
Vlaad13: ↑
10.09.2024 12:41
якщо мені буде потрібно по работі або я захочу дивитися відею - я буду його дивитися та висажу акум і мені абсолютно на це начхати, бо все одно скоріше за все буду купляти новий телефон через 2-3 роки
а ви і далі можете писати шо в мене телефон як новий через 5+років хоча у вас напевно просто бракує фінансів купити щось нове або ви просто дуже жадібна людина
Судячи по вашому сетапу, то це вам бракує грошей. Або скоріше фінансової грамотності. Ставайте краще
10.09.2024 12:41
якщо мені буде потрібно по работі або я захочу дивитися відею - я буду його дивитися та висажу акум і мені абсолютно на це начхати, бо все одно скоріше за все буду купляти новий телефон через 2-3 роки
а ви і далі можете писати шо в мене телефон як новий через 5+років хоча у вас напевно просто бракує фінансів купити щось нове або ви просто дуже жадібна людина
Судячи по вашому сетапу, то це вам бракує грошей. Або скоріше фінансової грамотності. Ставайте краще
Scoffer: ↑
10.09.2024 10:41Ви краще розкажіть нашо постійно міняти смартфони. Яка прога не запускається?
Я от все чекаю коли мі8, куплений на старті продаж років 6 тому перестане тримати батарейку, а він, курва, досі 4 доби тримає в ненапряжному юзі (з випиленими зайвими міюайними прогами).
Згоден. 4 з половиною роки юзаю Redmi Note 8, міняти на щось інше не бачу сенсу. А батарейка як нова, це при тому, що кастомну прошивку ставив.
10.09.2024 12:09
Люди які розповідають про майже нову батарею після чотирьох років користування
Якщо користуватись телефоном як телефоном, то тищі циклів літійіона достатньо щоб не помічати деградацію і через 5 років, у мене мобіла віщає що батарейка в гарному стані. А якщо ти заряджаєшся зранку, ввечері, і по дорозі ще павербанками, то вшатаєш за рік. Але мені здається що тут вже не телефон потрібен, а якийсь інший пристрій.
А коли це у літій-іону звичайному з'явились "тищі циклів" ?
10.09.2024 12:09
Люди які розповідають про майже нову батарею після чотирьох років користування
Якщо не висаджувати регулярно акум в нуль і не заряджати на 100%, то за кілька років просадка буде мінімальною(у районі 10-15%). З підключенням, як то кажуть!
ну втрата 15% ємності це вже досить сильно зношений аккум.
ми зараз такий варіант не розглядаємо
я принесу майстру заблокованний "знайденний" айфон та захочу щоб йго розблокували - хтось зможе з таким впоратись?
Щось сумніваюсь ...
10.09.2024 12:54
я принесу майстру заблокованний "знайденний" айфон та захочу щоб йго розблокували - хтось зможе з таким впоратись?
Щось сумніваюсь ...
Розблокуєшь за 1000$ мій Pixel? Без втрати даних.
У мене є гарний паяльник який забезбечує 100% розблокування. Де там твої $1000?
Telcontar: ↑
10.09.2024 12:19Якщо не висаджувати регулярно акум в нуль і не заряджати на 100%, то за кілька років просадка буде мінімальною(у районі 10-15%). З підключенням, як то кажуть!
А можна без рута якось зручно не заряджати на 100%?
Колись цианогеном користувався, то там щось таке робив, але на стокових прошивках наче не доступні ліміти на заряди.
10.09.2024 12:54
Щось сумніваюсь ...
Ну ладно з Пикселем сложнее в этом плане чем с другими Андроидами, но что то мне подсказывает что Яблоко все равно надежнее
и опять же пиксели по 50-70к стоят что явно не дешиво как то и по функцианалу, камере и автономности = тому же 15 про макс
и зачем брать гугл пиксель за 70 если можно взять 15 про макс за те же 70 для меня большая загадка
Тищі циклів це родовий відмінок був. А тисяча циклів по -20% є у будь-якого поважаючого себе літійіона. Принаймні з тих що ставляться в топові телефони, а не в бабусефони за 10 баксів мало б бути.
Ну ладно з Пикселем сложнее в этом плане чем с другими Андроидами, но что то мне подсказывает что Яблоко все равно надежнее
и опять же пиксели по 50-70к стоят что явно не дешиво как то и по функцианалу, камере и автономности = тому же 15 про макс
и зачем брать гугл пиксель за 70 если можно взять 15 про макс за те же 70 для меня большая загадка
Це все питання тих багів які в цілому не пофікшені на телефонах...
Наприклад на пікселях з патчем безпеки до листопада 22 року можна ось таку фічу зробити.
Тому оце я завжди закликаю не ігнорувати обнови безпеки і все такє, тому що подібного лайна завджди повно, і скільки такого в приватних группах взагалі невідомо.
10.09.2024 14:37
10.09.2024 14:37