Новини
Останні статті і огляди
Cyberpunk 2077
-
hotr1de
Junior
1)А підкажіть які найнижчі ціни були на Cyberpunk 2077 ?
Зараз у стім Cyberpunk 2077 - 549грн, Cyberpunk 2077: повне видання(Ілюзія свободи) - 934грн.
2)Чи є сенс доплачувати майже 100% за "Ілюзія свободи" якщо цікавить пройти тільки основну сюжетну лінію?
Зараз у стім Cyberpunk 2077 - 549грн, Cyberpunk 2077: повне видання(Ілюзія свободи) - 934грн.
2)Чи є сенс доплачувати майже 100% за "Ілюзія свободи" якщо цікавить пройти тільки основну сюжетну лінію?
-
Mishutko
Member
23.12.2021 брав за 149.50 в егс.
-
Ainger
Member
После повышения цен летом 2023, минимальная цена на Cyberpunk 2077 была 549грн (скидка 50%), меньше пока не было.hotr1de: ↑ 28.03.2024 21:47 1)А підкажіть які найнижчі ціни були на Cyberpunk 2077 ?
Насчет Phantom Liberty конечно вам решать, но я, как прошедший основную игру и Phantom Liberty, очень советую брать полное издание, длс получилось шикарное. И как по мне, самый цимес, это пройти основную игру где-то до половины, потом пойти по цепочке Phantom Liberty, а потом доигрывать основную дальше.
Кстати, есть сайт, где можно смотреть статистику цену игр в стиме, пользуйтесь https://steamdb.info/
Вы бы хоть уточнили, что такая цена получилась из-за скидки в 50% + купон на 300 грн.Mishutko: ↑ 28.03.2024 22:06 23.12.2021 брав за 149.50 в егс.
-
corban_jum
Member
Чумба, прикол в тому, що Ілюзія і є основна сюжетна лінія.hotr1de: ↑ 28.03.2024 21:47 1)А підкажіть які найнижчі ціни були на Cyberpunk 2077 ?
-
Hotspur
Member
доповнення гарне, без нього не так веселоhotr1de: ↑ 28.03.2024 21:472)Чи є сенс доплачувати майже 100% за "Ілюзія свободи" якщо цікавить пройти тільки основну сюжетну лінію?
-
sselesnes
Member
Ainger Ох моя жаба не знала про 149грн. Брал за 419=899-180-300 (5/21/2021). DLC пока не брал - жду скидок.
- спойлер
-
man1242
Member
Брал за 940грн в стиме с длс, игра щас просто пушка на разнос в все сторони!!! Релиз и щас две разние игри, геймплейно играть только на хард моде и не смотреть гайди или билди в инете для большего погружения и понимания! Сам уже набегал +60ч еще осталось много наверстать.
- Вкладення
-
-
sselesnes
Member
Мож баян
-
man1242
Member
Декстор Дешон очень глубокий персонаж
- спойлер
-
snegurrrka
Member
Пройшов найцікавіші для себе ігри типу Clair Obscur: Expedition 33, Stellar Blade та Final Fantasy VII Rebirth цього року і якось дивився довго в беклог ігор в своїй бібліотеці steam та врешті вирішив наново пройти кіберпанк
Ще коли Phantom Liberty придбав, вже тоді помітив як гра дуже змінилися після релізу, та почавши версію 2.3, стільки маленьких змін помічаєш - все ж таки CD Project RED надзвичайно круті, адже не закинули гру після багатьох років і проблем на релізі.
По багах - вони місцями все ще трапляються, проте я їх з поспішкою як старих знайомих зустрічаю
Лише баг коли гра відмовлялася зберігатися й довелося перезавантажуватися та наново 10 чи 15 хвилин проходити не по кайфу був звісно.
При першому проходженні досить швидко отримав Сандевістан і відповідно повністю забив на шлях нетранера, просто винищуючи все катаною
Цього разу захотілося якось більш збалансовано піти та спробувати різні речі, злами це досить фаново, якщо використовувати все різноманіття команд, єдине правда дизбаланс відразу відчуваєш на початку гру коли в тебе грошей значно більше від зламу терміналів, хоча з іншого боку ти ж крутий хакер з Інтелектом 6 чи 9
Поки що 31 рівень, ще до Phantom Liberty не дійшов, всі атрибути на 9, а Cool 15 (цього разу пістолети та револьвери найбільше подобаються, проте звісно і снайперка Overwatch все ще імбова, та й ножі покидати цікаво як ніндзя). Спочатку думав Reflexes та Cool до 20 рівня підняти, проте зараз схиляюсь до думки, що можливо мені й не треба рефлеси на 20, адже катану я менше використовую, а мати білд з 20 Cool та 15 в інших категоріях це дуже весело, граю на складності Hard.
По багах - вони місцями все ще трапляються, проте я їх з поспішкою як старих знайомих зустрічаю
При першому проходженні досить швидко отримав Сандевістан і відповідно повністю забив на шлях нетранера, просто винищуючи все катаною
Поки що 31 рівень, ще до Phantom Liberty не дійшов, всі атрибути на 9, а Cool 15 (цього разу пістолети та револьвери найбільше подобаються, проте звісно і снайперка Overwatch все ще імбова, та й ножі покидати цікаво як ніндзя). Спочатку думав Reflexes та Cool до 20 рівня підняти, проте зараз схиляюсь до думки, що можливо мені й не треба рефлеси на 20, адже катану я менше використовую, а мати білд з 20 Cool та 15 в інших категоріях це дуже весело, граю на складності Hard.
-
Mike88
Member
Для Path Tracing в 1920*1080 без DLSS (тільки DLAA) яка мінімальна відеокарта? 4070ті/супер/5070?
В ідеалі хотілося б обійтися без генерації кадрів, але тоді певно будуть "консольні" 30 фпс
В ідеалі хотілося б обійтися без генерації кадрів, але тоді певно будуть "консольні" 30 фпс
-
snegurrrka
Member
Mike88
Привіт! Як на мене, то Kiберпанк в режимі Path Tracing реально не був розрахований на використання без DLSS хоча б, навіть RTX 4090 (*після тестів вже згадав, що трохи придушена по Power Limit карта зараз - 85%, але різниця в 4К з DLSS Quality + FG це 70 fps vs 74fps при 100% PL, що загальну картину сильно не змінює), для прикладу сцена з клубу в Dogtown (доповнення Phantom Liberty, приклади можна глянути тут https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing):
1080р
- DLAA - 60 fps
- DLSS Quality - 94 fps
- DLSS Quality + FG - 183 fps
4K
- DLAA - 18 fps
- DLSS Quality - 38 fps
- DLSS Quality + FG - 70 fps
- DLSS Balanced + FG - 85 fps
Це досить інтенсивне місце, тому під час звичайного пересування містом буде дещо краща ситуація, проте під час інтенсивних сутичок з вибухами може і гірше навпаки бути ще. Я бачу використання 12 ГБ VRAM в режимі 1080p DLAA при 60 fps, що натякає, що краще брате відеокарту з 16 ГБ пам'яті хоча б, тому що я б очікував періодичних підлагувань коли вся пам'ять заповнена майже, ну і загалом брати зараз 12 ГБ це вже взагалі ніякого запасу немає майже під новіші ігри.
Хоча мені й не дуже хочеться рекомендувати нові карти Nvidia з їх цінниками, але виглядає, що під такий запит саме RTX 5070Ti 16 GB буде кращим варіантом, оскільки AMD в Path Tracing саме в Cyberpunk 2077 слабші позиції має, а Intel сам не пробував, але здається в них такого рівня карт поки немає.
https://www.youtube.com/watch?v=XikzOv7y1z4 - ось непогано тут порівнюють на каналі Native 1080p vs DLSS Quality для RTX 5070Ti - в 1080р це 44-55 fps vs 80-90 fps з DLSS Quality - небо і земля по відчуттям на моніторі вище 60 Гц.
Привіт! Як на мене, то Kiберпанк в режимі Path Tracing реально не був розрахований на використання без DLSS хоча б, навіть RTX 4090 (*після тестів вже згадав, що трохи придушена по Power Limit карта зараз - 85%, але різниця в 4К з DLSS Quality + FG це 70 fps vs 74fps при 100% PL, що загальну картину сильно не змінює), для прикладу сцена з клубу в Dogtown (доповнення Phantom Liberty, приклади можна глянути тут https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing):
1080р
- DLAA - 60 fps
- DLSS Quality - 94 fps
- DLSS Quality + FG - 183 fps
4K
- DLAA - 18 fps
- DLSS Quality - 38 fps
- DLSS Quality + FG - 70 fps
- DLSS Balanced + FG - 85 fps
Це досить інтенсивне місце, тому під час звичайного пересування містом буде дещо краща ситуація, проте під час інтенсивних сутичок з вибухами може і гірше навпаки бути ще. Я бачу використання 12 ГБ VRAM в режимі 1080p DLAA при 60 fps, що натякає, що краще брате відеокарту з 16 ГБ пам'яті хоча б, тому що я б очікував періодичних підлагувань коли вся пам'ять заповнена майже, ну і загалом брати зараз 12 ГБ це вже взагалі ніякого запасу немає майже під новіші ігри.
Хоча мені й не дуже хочеться рекомендувати нові карти Nvidia з їх цінниками, але виглядає, що під такий запит саме RTX 5070Ti 16 GB буде кращим варіантом, оскільки AMD в Path Tracing саме в Cyberpunk 2077 слабші позиції має, а Intel сам не пробував, але здається в них такого рівня карт поки немає.
https://www.youtube.com/watch?v=XikzOv7y1z4 - ось непогано тут порівнюють на каналі Native 1080p vs DLSS Quality для RTX 5070Ti - в 1080р це 44-55 fps vs 80-90 fps з DLSS Quality - небо і земля по відчуттям на моніторі вище 60 Гц.
-
Mike88
Member
snegurrrka
Привіт! Взяв 4070ті - в 1080p DLAA Path Tracing та все інше на максимум - лише з FG 2x досягає 60-70фпс, бо інакше "консольні" 30
Привіт! Взяв 4070ті - в 1080p DLAA Path Tracing та все інше на максимум - лише з FG 2x досягає 60-70фпс, бо інакше "консольні" 30
-
snegurrrka
Member
Mike88
Вітаю з оновленням!
А якщо піти іншим шляхом і в 1080p Path Tracing замість DLAA -> використати DLSS Quality, то які виходять результати без FG 2x та з ним? Я звісно в 1080p не граю на 4К телевізорі, але чесно різниця в якості між DLAA та DLSS = Quality помітити складно, а fps останній додає порівняно з DLAA.
А загалом я влітку так сильно підсів був на Кіберпанк, ніби заново перевідкрив гру і майже 200 годин награв поки пройшов на декілька різних кінцівок
Фінальний бос звісно став дещо складнішим порівняно з 1.6 версією, на складності Hard 1 раз навіть помер (коли в соло проходив останню частину гри), але так цікавіше. Дещо пошкодував, що коли вперше проходив гру, то досить швидко сандевістан почав використовувати і повністю відмовився від швидкозламів, це такий важливий досвід в цій грі все ж таки.
Вітаю з оновленням!
А якщо піти іншим шляхом і в 1080p Path Tracing замість DLAA -> використати DLSS Quality, то які виходять результати без FG 2x та з ним? Я звісно в 1080p не граю на 4К телевізорі, але чесно різниця в якості між DLAA та DLSS = Quality помітити складно, а fps останній додає порівняно з DLAA.
А загалом я влітку так сильно підсів був на Кіберпанк, ніби заново перевідкрив гру і майже 200 годин награв поки пройшов на декілька різних кінцівок
- спойлер
-
Piter Cantrope
Member
В мене потроху звільнюється час, думаю почати накінець-то грати цю гру)
Які моди поставити, але так щоб гра не дуже змінилась? І який мод на текстури поставити? Їх щось дуже багато є.
Які моди поставити, але так щоб гра не дуже змінилась? І який мод на текстури поставити? Їх щось дуже багато є.