Ще однією особливістю ASUS NUC 14 Pro AI стане окрема кнопка Microsoft Copilot на фронтальній панелі.
Пам'ятаю ті часи, коли на корпусах були окремі кнопки "Турбо"

Цікава вимога як для GPUIntel® Arc™ GPU requires using 2 x SO-DIMM
Життєва необхідність, сильний GPU без 2 канала сенсу немає, через пару років підуть APU з 4 каналом вже. Якщо на консолі дивитись, то в Series X дві шини пам'яті на 320-bit + 192-bit взагалі.
Именно! Ибо эти собаки дикие постоянно ставят в ноуты одну плашку памяти, из-за чего страдает производительность всего, чего только можно)Scoffer: ↑ 04.09.2024 15:50 mrigi
Це стандартна вимога для вбудованої графіки інтеля. Арком вона не розпізнається поки не втикнеш дві планки. З однією буде просто "інтел графікс щось там".
Як на мене - вірне рішення щоб хитровжарені виробники не могли малопомітно недоставляти пам'яті.
странно что не додумались сделать в формате педали, как аксесуар!Stray: ↑ 04.09.2024 14:54 я б з натяжкою зрозумів ідею такої кнопки на телефоні чи ноутбуці - але на корпусі міні пєкарні, це прям ... вау![]()
Это еще при хороших раскладах, а то может быть и распаяна одна, а то и обе.doc-oc: ↑ 04.09.2024 16:43 постоянно ставят в ноуты одну плашку памяти
дык двуканал тупо чуть чуть быстрее в МБ в сек - на сколько точно не скажу но обычно 5-15% может че то новое изобрели и будет ещё быстрее.mrigi: ↑ 04.09.2024 15:11Цікава вимога як для GPU
очевидно же - на скидку на лицензии ОС, пушо добавлена в железо рекламная кнопка копропилота. и я 100% уверен что это было договорено с МС еще на момент составления техзадания для инженеров и дизайнеров...waryag: ↑ 05.09.2024 08:01 Я один не розумію таких інвестицій (реклама, пристрої , залізо) у сопайлот, який не робить нічого унікального?
Майкам не вперше викидати на смітник амбітну дорогу програму, а інші на що розраховують?
та ці п**си все одно це робитимуть, як це роблять з мобільними AMDScoffer: ↑ 04.09.2024 15:50 хитровжарені виробники не могли малопомітно недоставляти пам'яті
Головне підсадити на сервіс людей, тут ніяких грошей не шкода, щоб люди не користувались Gemini від Гулага. Бо в перспективі це замінник пошуковику Бінг (як і Gemini з часом замінить звикну пошукову строку Гугла).waryag: ↑ 05.09.2024 08:01 Я один не розумію таких інвестицій (реклама, пристрої , залізо) у сопайлот, який не робить нічого унікального?
Майкам не вперше викидати на смітник амбітну дорогу програму, а інші на що розраховують?
Схоже на правду1234waltz: ↑ 05.09.2024 14:18Головне підсадити на сервіс людей, тут ніяких грошей не шкода, щоб люди не користувались Gemini від Гулага. Бо в перспективі це замінник пошуковику Бінг (як і Gemini з часом замінить звикну пошукову строку Гугла).
теж не розумію для чого та кнопкаStray: ↑ 04.09.2024 14:54 я б з натяжкою зрозумів ідею такої кнопки на телефоні чи ноутбуці - але на корпусі міні пєкарні, це прям ... вау![]()
все понимают что ИИ золотой билет в безоблачное старость будущее, кто успеет захватить рынок первым тот и снимет сливки.waryag: ↑ 05.09.2024 08:01Я один не розумію таких інвестицій (реклама, пристрої , залізо) у сопайлот, який не робить нічого унікального?