Останні статті і огляди
Новини
Огляд та тестування NVMe-накопичувача Kingston NV3 місткістю 2 ТБ
-
AI_Avenger
Junior
Пропоную обговорити Огляд та тестування NVMe-накопичувача Kingston NV3 місткістю 2 ТБ
Ціна як на мене трохи зависока. Той же RENEGADE аналогічного об'єму з комплектним радіатором буде лише на тисячу гривень дорожче, а заявлений TBW - набагато вищим. Хоча для бюджетних збірок - цілком непоганий варіант.
Ціна як на мене трохи зависока. Той же RENEGADE аналогічного об'єму з комплектним радіатором буде лише на тисячу гривень дорожче, а заявлений TBW - набагато вищим. Хоча для бюджетних збірок - цілком непоганий варіант.
-
mrigi
Member
DRAM-less = не цікавить
QLC = не цікавить
наступний.
QLC = не цікавить
наступний.
-
Геральт
Member
І знову синтетика і один нещасний живий тест лінійного запису. При тому, що типове використання в домашньому ПК - читання дрібноблоку.
-
1234waltz
Member
....
Відправлено через 4 хвилини 56 секунд:
В цілому по половині показників на рівні "сєрєднячка" епохи PCIe 3.0, а від тротлінгу впадає в коматоз та зливає навіть SATA SSD.
Відправлено через 4 хвилини 56 секунд:
В цілому по половині показників на рівні "сєрєднячка" епохи PCIe 3.0, а від тротлінгу впадає в коматоз та зливає навіть SATA SSD.
-
Melki
Member
очередная посредственность
чем оно выигрывает на практике у NV2 ?
чем оно выигрывает на практике у NV2 ?
-
Kashtan
Member
Мабуть кінгстон лише дає свої продукти на тестування. Ціна-якість в них звісно програшна.
-
yariksom
Member
Kingston славиться тим, що дуже часто в одній і тій же серії може поміняти як буфер, память так і контролер, тут на дешевше міняти нічого.
Тому я взяв би менш-більш нормального чистого китайця якщо дешевше.
Одного разу мені, у 2015 році мені поталанило взяти KINGSTON SV300S37A120G, ще й неймовірно дешево на той час (менше 50 баксів) і він працює до цього часу, хоча було багато нарікань в той час на цю серію.
Лотерея загалом.
Тому я взяв би менш-більш нормального чистого китайця якщо дешевше.
Одного разу мені, у 2015 році мені поталанило взяти KINGSTON SV300S37A120G, ще й неймовірно дешево на той час (менше 50 баксів) і він працює до цього часу, хоча було багато нарікань в той час на цю серію.
Лотерея загалом.
-
Scoffer
Member
Я б не був таким категоричним. Кешовані ссд не дуже люблять раптове вимикання живлення і мають схильність до пошкодження фс при цьому.mrigi: ↑ 03.09.2024 16:37DRAM-less = не цікавить
Зараз це може бути важливо.
-
mrigi
Member
Scoffer
Так так а яка різниця пошкодити фс не скинувши всі данні з пам'яті чи пошкодити фс бо запис все одно обірвався на півшляху
UPS наше все. Да і не так дорого це зараз.
Так так а яка різниця пошкодити фс не скинувши всі данні з пам'яті чи пошкодити фс бо запис все одно обірвався на півшляху
UPS наше все. Да і не так дорого це зараз.
-
Donate
Member
Фігня з під коня. В мене SN750 напевно витримав відключень під 500+ йому хоча б щоScoffer: ↑ 03.09.2024 21:01Я б не був таким категоричним. Кешовані ссд не дуже люблять раптове вимикання живлення і мають схильність до пошкодження фс при цьому.mrigi: ↑ 03.09.2024 16:37DRAM-less = не цікавить
Зараз це може бути важливо.
-
Scoffer
Member
Donate
У мене дещо більша статистика, а саме дві з половиною тищі віддалених станцій у одного з попередніх роботодавців, більшість з котрих з нестабільним живленням. І спеціально навчений відділ енікейщиків, котрий відновлює данні на регулярній основі Чомусь вони вирішили шо так дешевше, хоча я б посперечався.
У мене дещо більша статистика, а саме дві з половиною тищі віддалених станцій у одного з попередніх роботодавців, більшість з котрих з нестабільним живленням. І спеціально навчений відділ енікейщиків, котрий відновлює данні на регулярній основі Чомусь вони вирішили шо так дешевше, хоча я б посперечався.
-
yupi
Member
Лучше взять sn770, будет во многом лучше и дешевле
-
S
Member
Есть модели где прямо указано про защиту от потери данных при пропадании питания. В том числе и HDD.Scoffer: ↑ 03.09.2024 21:01Кешовані ссд не дуже люблять раптове вимикання живлення і мають схильність до пошкодження фс при цьому.
-
konb999
Member
Все, - виробник збанкротів, бо головний відписав, що йому не цікаво!
-
AFU_power
Member
Ну перше більше не актуально з host memory buffer, друге справедливо.
Уже був NV2, який по ціні дешевше WD SN580 на 300грн, зато вд пропонував в два рази більший ресурс та гарантію
Відправлено через 1 хвилину 51 секунду:
Так можна статтю прочитати, там прямо написано
тож нова серія NV3 — це логічна еволюція NV2. Це все ще DRAM-less SSD, але відтепер швидкості збільшено майже вдвічі. Теж саме стосується ресурсу запису.
-
Melki
Member
я ж именно так и написал - на практике оно чем отличается?AFU_power: ↑ 04.09.2024 02:06швидкості збільшено майже вдвічі
тут не могу ни о чем спорить - у меня еще ни один ССД не уперся в ресурс, даже б\у-шный былAFU_power: ↑ 04.09.2024 02:06Теж саме стосується ресурсу запису
-
AFU_power
Member
Я розумію, але коли всього на 300грн дорожче пропонують ресурс в два рази більше і довший термін гарантії то чого відмовлятисьMelki: ↑ 04.09.2024 09:05я ж именно так и написал - на практике оно чем отличается?AFU_power: ↑ 04.09.2024 02:06швидкості збільшено майже вдвічітут не могу ни о чем спорить - у меня еще ни один ССД не уперся в ресурс, даже б\у-шный былAFU_power: ↑ 04.09.2024 02:06Теж саме стосується ресурсу запису
-
Piter Cantrope
Member
DRAMless QLC є нормальні, наприклад Solidigm P41 plus.
Але ця Kingston nv серія не цікава за ті гроші, які за неї просять.
Але ця Kingston nv серія не цікава за ті гроші, які за неї просять.
-
danieldee
Junior
6200? Краще додати 600грн і за 6800 купити КС3000. Або за 4500грн nv2 2Tb.
-
Melofon
Member
danieldee
Или лучше взять ещё дешевле чем nv2 KIOXIA EXCERIA G2 2TB за 4300грн на розетке https://hard.rozetka.com.ua/ua/kioxia-l ... 423144594/
Или лучше взять ещё дешевле чем nv2 KIOXIA EXCERIA G2 2TB за 4300грн на розетке https://hard.rozetka.com.ua/ua/kioxia-l ... 423144594/