Пропоную обговорити Процесори AMD Ryzen 7 9700X і Ryzen 5 9600X збережуть гарантію при роботі у 105-ватному режимі
Збільшення рівня TDP, згідно з першими тестами, покращує показник Ryzen 7 9700X у тесті Cinebench R23 на 13%.
Аж цікаво, скільки народу активує для 24/7
А в тестах тепер чорт ногу зламає. Інтел на везеліні чи ні? АМД на якому тдп? Ото накрутили...
Останні статті і огляди
Новини
Процесори AMD Ryzen 7 9700X і Ryzen 5 9600X збережуть гарантію при роботі у 105-ватному режимі
-
Jesaul
Member
Сначала понизим тпд, а потом повысим. Ловкость рук и никакого мошенничества.
-
kalakawa
Member
не знаю що по СБ13, але в іграх по тестах HU PBO(тобто в тч зняття лімітів) давало ~0% приросту
-
n+gibat[]r
Member
Потужне рішення!
-
Bukakanga
Member
осталось вернуть кнопку "турбо" на переднюю панель системного блока
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Я думал AMD включат 105 Вт вместо 65, а если так как дополнительная опция, то очень даже прикольно для тех, кто найдёт в этом выгоду.
-
Mike88
Member
Ви ж в курсі, що її вмикання знижувало частоту процесора?Bukakanga: ↑ 02.09.2024 16:43 осталось вернуть кнопку "турбо" на переднюю панель системного блока
-
mavrsmart
Member
В мене було 20/40. Вмикання врубало 40мгц
-
yurius_r
Member
А буде новина, що в процессорах продовжить працювати кеш, пам'ять, інструкції? Бо як би дивно булоб, коли компанія є ініціатором зміни режиму роботи процесора, але знімає його з гарантії
-
yariksom
Member
Зате вимикання підвищувало!Mike88: ↑ 02.09.2024 17:48Ви ж в курсі, що її вмикання знижувало частоту процесора?Bukakanga: ↑ 02.09.2024 16:43 осталось вернуть кнопку "турбо" на переднюю панель системного блока
-
waryag
Member
А давно прибрали формальне зняття з гарантії за вмикання ХМР і аналогів?yurius_r: ↑ 02.09.2024 23:16А буде новина, що в процессорах продовжить працювати кеш, пам'ять, інструкції? Бо як би дивно булоб, коли компанія є ініціатором зміни режиму роботи процесора, але знімає його з гарантії
-
yurius_r
Member
waryag
Тут же ситуація інша, тобі треба буде перемикатися із режиму 105w, який стане стандартним. За значення по дефолту ніхто ніколи з ніякої гарантії не знімав
Тут же ситуація інша, тобі треба буде перемикатися із режиму 105w, який стане стандартним. За значення по дефолту ніхто ніколи з ніякої гарантії не знімав