Так вона доволі цікава, але скінчики і лут явно зроблені для затягування часу.mult: ↑ 02.09.2024 15:16
Те що немає швидкого переміщення і постійний трекінг по старих локаціях.
Плюс ще такий прикол буває, пройшов по локації немало, тоді кудись не туди звернув і тебе кинуло якщо не на початок то мінімум близько до початку і ти зясовуєш що знову єдина дорога тільки по старому маршруту, який ти щойно цілих пів години проходив.
Корочше бігаєш кругами по одному і тому.
Останні статті і огляди
Новини
Кто во что играет?
-
Барбарис
Member
-
waryag
Member
Начебто, фаст тревел відкривається пізніше по сюжету.mult: ↑ 02.09.2024 15:16А я граю star wars jedi fallen order.
Якраз відкрив можливість їздити наверх по канатах.
Не знаю на скільки це далеко вже по сюжету.
Почала задушувати гра.
Те що немає швидкого переміщення і постійний трекінг по старих локаціях.
Крива складності нелінійна, на останніх боссах бажано мати багато хілок.
-
maxn
Member
jedi fallen order як і jedi survivor
Норм игрули, и быстрое перемещение и короткие пути ( сокращалки которые открываются по ходу иследовании локации) надо юзать.
Если вы просто бегаете туда сюда то у меня для вас плохие новости
Норм игрули, и быстрое перемещение и короткие пути ( сокращалки которые открываются по ходу иследовании локации) надо юзать.
Если вы просто бегаете туда сюда то у меня для вас плохие новости
-
mult
Member
maxn
Короткі шляхи я відкриваю всі, і здібності теж, не в цьому проблема.
Я завжди прохожу ігри дуже уважно і досліджую все, а не біжу просто вперед.
Швидкі переміщення між точками збереження якщо вони є я ще не відкрив.
Проблема в тому що нові завдання відкриваються на старих пройдених картах.
І щоб добратись до нового завдання, часто треба знову проходити половину, якщо не більше раніше вже пройдених карт.
І це вже підкумарює
А так то ігруха норм, окрім лаунчара ЕА який мені і нафіг не здався.
Я аби хотів пограти через їх лаунчер, я гру купив у них а не в стімі.
Короткі шляхи я відкриваю всі, і здібності теж, не в цьому проблема.
Я завжди прохожу ігри дуже уважно і досліджую все, а не біжу просто вперед.
Швидкі переміщення між точками збереження якщо вони є я ще не відкрив.
Проблема в тому що нові завдання відкриваються на старих пройдених картах.
І щоб добратись до нового завдання, часто треба знову проходити половину, якщо не більше раніше вже пройдених карт.
І це вже підкумарює
А так то ігруха норм, окрім лаунчара ЕА який мені і нафіг не здався.
Я аби хотів пограти через їх лаунчер, я гру купив у них а не в стімі.
-
maxn
Member
mult
Если не ошибаюсь на карте выбираете просто нужную точку отдыха, нажимаете пробел ( потому что просто клик мышкой ставит там маркер) и персонаж к ней летит. Только я уже давненько играл, не помню это можно делать в точке отдыха, или из любого места. Если не ошибаюсь быстрые перемещения почти сразу доступны. Игру советую брать "бесплатно" в икс бокс гейм пасе.
Если не ошибаюсь на карте выбираете просто нужную точку отдыха, нажимаете пробел ( потому что просто клик мышкой ставит там маркер) и персонаж к ней летит. Только я уже давненько играл, не помню это можно делать в точке отдыха, или из любого места. Если не ошибаюсь быстрые перемещения почти сразу доступны. Игру советую брать "бесплатно" в икс бокс гейм пасе.
-
jumanji
Member
Мой бро пытается затащить меня в No Man's Sky что скажите? Сейчас по скидке за 460 грн
-
waryag
Member
Зависит от того, любите ли вы выживачи.jumanji: ↑ 03.09.2024 00:02Мой бро пытается затащить меня в No Man's Sky что скажите? Сейчас по скидке за 460 грн
По идее, в стиме можно попробовать через шеринг.
-
Lekrs
Member
Скукотаjumanji: ↑ 03.09.2024 00:02 Мой бро пытается затащить меня в No Man's Sky что скажите? Сейчас по скидке за 460 грн
-
Ainger
Member
Наконец-то выкроил время пройти Quantum Break. Все таки тайтл одной из моих любимейших студий.
Ну, как говорится "вижу руку мастера"
В очередной раз кайфанул, тандем из игры и сериала получился забавным. Честно говоря, ближе к концу уже потерял немного нить происходящего (как это часто бывает, когда затрагивается тема манипуляций со временем), но меня это даже не обломало. Очень красивая игра, актеры молодцы, боёвка очень эффектная, хоть и местами топорная. На некоторых сценах я прям залипал надолго, особенно на каких-нибудь тайм-глитчах (как поезд въезжает в здание, потом отматывается назад и снова, и снова, наскриншотился там знатно). Опять же, моё любимое занятие в играх от Ремеди, искать все эти записки, аудиозаписи и складывать пазл самостоятельно, тут додали. Видно прям эволюцию, от более приземленного Алана, до вот такого драйвового боевика, ну а дальше Control, там они оторвались по полной, с вертикальным геймплеем и умениями.
Ну, как говорится "вижу руку мастера"
В очередной раз кайфанул, тандем из игры и сериала получился забавным. Честно говоря, ближе к концу уже потерял немного нить происходящего (как это часто бывает, когда затрагивается тема манипуляций со временем), но меня это даже не обломало. Очень красивая игра, актеры молодцы, боёвка очень эффектная, хоть и местами топорная. На некоторых сценах я прям залипал надолго, особенно на каких-нибудь тайм-глитчах (как поезд въезжает в здание, потом отматывается назад и снова, и снова, наскриншотился там знатно). Опять же, моё любимое занятие в играх от Ремеди, искать все эти записки, аудиозаписи и складывать пазл самостоятельно, тут додали. Видно прям эволюцию, от более приземленного Алана, до вот такого драйвового боевика, ну а дальше Control, там они оторвались по полной, с вертикальным геймплеем и умениями.
-
st0k
Member
Вчора таки допройшов длс Елден Рінг. Трохи сумно, що гра закінчилась. Важко було траіти фінального боса на нг+3, але все таки він відлетів. Як на мене, Маленія та Фріда були набагато важче. Гарне длс по обʼєму контента за ті гроші, що я його купив. В цілому за контент всієї гри під 80 євро я отримав задоволення напротязі 755 годин вважаю гарною інвестицією
-
mult
Member
st0k
Я в елден рінг дійшов до разрушающийся фарум азула, перед цим дослідив всі сховані лркації включно з перемогою маленії (спроб до 10 пішло, але я був з помічником сльозою )
Ще перед цим переміг Мога.
Закінчив всі сюжетні гілки, там їх дофігіща більше десятка, не без допомоги ютуба звісно, бо там накручено таке що сам фіг здогадаєшся в багатьох
І от на фарум азулі трохи втомився проходити.
Залишилось трішечки і я стомився
Зараз поки вона в мене зависла в проходженні, проходжу субнаутіку щоб розслабитись.
Втомили бескінечні битви то боси то моби
Трохи задовгуватий цей елден рінг як на мене.
Зробили б його більш прямолінійним, менші локації і не треба було б робити так багато копіпасту по босам і мобам і гра вийшла б корочша і не задушувала б вона так сильно своєю затягнутістю.
Через те що тут квестові лінії побудовані дуже не логічно і багато не очевидних дій, знаю багато хто проходить елден рінг без квестів.
Я так пробував проходити, то мені просто бігати і битись, без сюжету і якихось цілей надоїдає вже на половині грі.
Я думаю гра не стала б казуальною аби в неї був чітки і красивий сюжет, щоб було цікаво спостерігати за його розвитком.
А не те що зараз, бігаїш по світу, персонажі мелють якісь незрозумілі речі, і виходить таке, де я, хто я, що відбувається.
Немає чіткої картинки.
Оця вся загадковість як на мене просто невміння студії в красиву історію.
Типу самі додумуйте, ось вам натяки
Дарк соул був не про сюжет, але там концепціяінша, він менший і лінійний.
Там це працювало.
А для відкритого величезного світу полюбому треба красиву історію, щоб тримати інтерес ігрока.
Ну це суто на мою думку так.
Багатьом пофіг на сюжет.
Для мене найважче у грі було завершити квест хьойти, там де по гробах треба стрибать в низ
Десяики спроб, я думав я його не пройду, це по важче любого боса то перескочив, то не доскочив, корочше жесть
Я в елден рінг дійшов до разрушающийся фарум азула, перед цим дослідив всі сховані лркації включно з перемогою маленії (спроб до 10 пішло, але я був з помічником сльозою )
Ще перед цим переміг Мога.
Закінчив всі сюжетні гілки, там їх дофігіща більше десятка, не без допомоги ютуба звісно, бо там накручено таке що сам фіг здогадаєшся в багатьох
І от на фарум азулі трохи втомився проходити.
Залишилось трішечки і я стомився
Зараз поки вона в мене зависла в проходженні, проходжу субнаутіку щоб розслабитись.
Втомили бескінечні битви то боси то моби
Трохи задовгуватий цей елден рінг як на мене.
Зробили б його більш прямолінійним, менші локації і не треба було б робити так багато копіпасту по босам і мобам і гра вийшла б корочша і не задушувала б вона так сильно своєю затягнутістю.
Через те що тут квестові лінії побудовані дуже не логічно і багато не очевидних дій, знаю багато хто проходить елден рінг без квестів.
Я так пробував проходити, то мені просто бігати і битись, без сюжету і якихось цілей надоїдає вже на половині грі.
Я думаю гра не стала б казуальною аби в неї був чітки і красивий сюжет, щоб було цікаво спостерігати за його розвитком.
А не те що зараз, бігаїш по світу, персонажі мелють якісь незрозумілі речі, і виходить таке, де я, хто я, що відбувається.
Немає чіткої картинки.
Оця вся загадковість як на мене просто невміння студії в красиву історію.
Типу самі додумуйте, ось вам натяки
Дарк соул був не про сюжет, але там концепціяінша, він менший і лінійний.
Там це працювало.
А для відкритого величезного світу полюбому треба красиву історію, щоб тримати інтерес ігрока.
Ну це суто на мою думку так.
Багатьом пофіг на сюжет.
Для мене найважче у грі було завершити квест хьойти, там де по гробах треба стрибать в низ
Десяики спроб, я думав я його не пройду, це по важче любого боса то перескочив, то не доскочив, корочше жесть
-
jumanji
Member
Побегал пол часа, даже нет желанья разбираться что и как слишком много времени на эти трудности , я так понял отсос времени здесь работать будет на 200%Lekrs: ↑ 03.09.2024 09:45Скукотаjumanji: ↑ 03.09.2024 00:02 Мой бро пытается затащить меня в No Man's Sky что скажите? Сейчас по скидке за 460 грн
-
man1242
Member
Скилово наныл, уже вышел тест билда киберпанка в котором есть код фср 3.1 ну повод ещё раз будет пробежать через катану
-
Shandor1982
Member
Metro Exodus - купив давно по акції на стімі. Але на 750ti пройшов тільки перші дві частини. Зараз залізо дозволяє на максималках гратись. Приємна графіка, українська озвучка, і головне картинка: всраті москалі в ушанках в своєму задристаному пост апокаліптичному світі гризуть один одному глотки.
Life is strange - стара, але атмосферна гра. Хтось скаже, що це для підлітків, але я тільки з цього періоду починаю виходити
Life is strange - стара, але атмосферна гра. Хтось скаже, що це для підлітків, але я тільки з цього періоду починаю виходити
-
Prescott
Member
Ничего подобного, отличная серия, а именно 1-2 часть + ДЛЦ к первой.Shandor1982: ↑ 04.09.2024 06:03Life is strange - стара, але атмосферна гра. Хтось скаже, що це для підлітків, але я тільки з цього періоду починаю виходити
-
Sleepyden
Member
Недавно виграв в розіграші в тг 10 баксів на стім і думаю на що витратити. Є пару варіантів, що можете порадити взяти?
No man's sky
Lethal company(друзі з якими можна пограти є)
Sea of thieves(треба трохи покинути)
Helldivers 2(треба багато покинути)
Чи просто накупити дешевих ігор зі списку бажаного
No man's sky
-
man1242
Member
Если самому поиграть то щас терминатор резистенс на скидках за 100грн думаю будет получше чем игри из списка, хелдайверов онли в коопе с друзями. Сам щас прохожу дополнение киберпанка фантом либерти, рекомендую к ознакомлениюSleepyden: ↑ 04.09.2024 14:32 Недавно виграв в розіграші в тг 10 баксів на стім і думаю на що витратити. Є пару варіантів, що можете порадити взяти?
No man's sky
-
Sleepyden
Member
man1242
Так то пограти самому, єдине що леталі компані друг може купити. Тоді може термінатора візьму може леталку, якщо друг купить, і пару ігор з списку бажаного
Так то пограти самому, єдине що леталі компані друг може купити. Тоді може термінатора візьму може леталку, якщо друг купить, і пару ігор з списку бажаного
-
Praim1345
Junior
Приветствую!
Хочу поделиться своей подборкой.
Из самых любимых:
Mafia II Classic, Turok 2008, Assassin's Creed 2007, Assassin's Creed II, Assassin's Creed: Brotherhood, Assassin's Creed: Unity, Assassin's Creed: Black Flag, Assassin's Creed: Rogue, Dead Space: Trilogy, Crysis: Trilogy, Batman Arkham Series, Need for Speed: Most Wanted 2005, Race Driver: Grid, GRID 2, The Incredible Hulk, The Lord of the Rings: Conquest, Pirates of the Caribbean: At World's End, Kung Fu Panda — The Game, Shrek the Third, X-Men Origins: Wolverine, Transformers: The Game, Transformers: Revenge of the Fallen, Ghostbusters: The Video Game, The Simpsons: Hit & Run, The Witcher 3: Wild Hunt, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto V, Red Dead Redemption 2 .
Хочу поделиться своей подборкой.
Из самых любимых:
Mafia II Classic, Turok 2008, Assassin's Creed 2007, Assassin's Creed II, Assassin's Creed: Brotherhood, Assassin's Creed: Unity, Assassin's Creed: Black Flag, Assassin's Creed: Rogue, Dead Space: Trilogy, Crysis: Trilogy, Batman Arkham Series, Need for Speed: Most Wanted 2005, Race Driver: Grid, GRID 2, The Incredible Hulk, The Lord of the Rings: Conquest, Pirates of the Caribbean: At World's End, Kung Fu Panda — The Game, Shrek the Third, X-Men Origins: Wolverine, Transformers: The Game, Transformers: Revenge of the Fallen, Ghostbusters: The Video Game, The Simpsons: Hit & Run, The Witcher 3: Wild Hunt, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto V, Red Dead Redemption 2 .
-
MSiAventador
Member