Я розумію чому цей гнів міг виникнути, бо більшість компаній страждають відвертою дурньою з DEI, але цей персонаж абсолютно не проблема. От якби він на інвалідній коляскі катав по полю бою з автоматом в руках, оце було б тоді дибілізм, а так він сидить десь ззовні і керує дронами, це логічно.Ijachok: ↑ 27.08.2024 12:57Якщо копнути далі, то можна згадати і Гефеста. Частина істориків пов'язують символізм його кульгавості із тим, що у Бронзовий вік, виготовлення тої самої бронзи було дуже токсичним. Тому ковалі були дуже поважними людьми, але водночас, часто із помітними порушеннями.lostsoulforever: ↑ 27.08.2024 11:40 А хіба не старий шаблон про персонажа технаря/інженера який в інвалідній колясці? Це ж вже сто разів було в іграх і фільмах раніше, тіпа сам не може воювати тому використовує техніку. Згадайте того ж Аватара. Чому тільки зараз припекло.
Водночас, у менш давні, але бородаті часи бували герої ігор, які пересувались на колісному кріслі і не опирались не на окремо бігаючі механізми
https://youtu.be/T00Kbls4gyg?feature=shared&t=107Припускаю, тому що вже розігнались на ЛГБТ і жінках, а далі - по інерції. Все що не схоже на білого чоловіка чи його "трофейну" дівчину може попасти під удар. А про те, чому ці люди так люблять повторювати саме слово "повєсточка", а не українське "порядочок денний" чи хоч "аджендочка" - казати не буду, тільки залишу цей натякЧому тільки зараз припекло.
Але все одно, для мене це очікувано, та від того не менш дивно, що наші "не сексисти, але..." і "не расисти, але...", і т.д., агряться в тому числі і на людей з інвалідністю. При тому що у нас їх кількість росте шаленими темпами. Насамперед, це про ветеранів, хоч і не тільки. А суспільство і його окремі представники, як і в совку, продовжують бачити роль людей з інвалідністю тільки вдома чи в медичних закладах. Але не у грі, де уже є цілий вагон таких "високо-технологічних" гаджетів, як F-NATT, Kawan Hive Launcher, Kóna
Я думаю форсована інклюзивність уже трохи точку кипіння пройшла у деяких людей тепер вони агряться навіть на те що нормальне.