Останні статті і огляди
Новини
Шутер Concord від Sony викликав мінімальний інтерес у гравців в Steam
-
waryag
Member
Пропоную обговорити Шутер Concord від Sony викликав мінімальний інтерес у гравців в Steam
На що вони розраховували, коли випустили абсолютно вторинний проект без оригінальних ідей, якісної сингл кампанії чи купи дорогих класних роликів?
Невже юбісофт недостатньо ясно показав "перспективи" такої стратегії?
На що вони розраховували, коли випустили абсолютно вторинний проект без оригінальних ідей, якісної сингл кампанії чи купи дорогих класних роликів?
Невже юбісофт недостатньо ясно показав "перспективи" такої стратегії?
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить Шутер Concord від Sony викликав мінімальний інтерес у гравців в Steam
Мабуть тому, що таких шутерів тьма, та й, вибачте за тему, яка тут оскому набила, я не бачу свого персонажа - білого мужчину.
Мабуть тому, що таких шутерів тьма, та й, вибачте за тему, яка тут оскому набила, я не бачу свого персонажа - білого мужчину.
-
kalakawa
Member
Чудова подія в світі відеоігор
Судячи по твітеру розробників, вони чудово проводять час в своїй грі. Власне, крім них там час ніхто й не проводить
Судячи по твітеру розробників, вони чудово проводять час в своїй грі. Власне, крім них там час ніхто й не проводить
-
StingerYar
HWBOT OC Team
Краще б думали більше ніколи не потурати sjw-гопоті та LGBTQ+корпоратам, згортатись і не ганьбитися на публіку.Після невдалого старту можна очікувати знижки та спроби привернути увагу запуском сезону з бонусами. Але також невдалий старт може підштовхнути Sony переглянути модель розповсюдження гри й перевести Concord на модель free-to-play.
А взагалі треба брати приклад з тих же корейців
- спойлер
-
kalakawa
Member
У медиків є клятва Гіпократа, а ти щойно придумав ігроробам клятву StingerYarStingerYar: ↑ 25.08.2024 09:56Краще б думали більше ніколи не потурати sjw-гопоті та LGBTQ+корпоратам, згортатись і не ганьбитися на публіку.
-
Huanantop
Member
700 геймеров восхитились овервотчем с сильными черными/зелеными/престарелыми женщинами без предистории, внешность которых рисовала миджорни по заказу sweetbabyinc
-
Alex646
Member
На титульній картинці третій.yariksom: ↑ 25.08.2024 09:50 я не бачу свого персонажа - білого мужчину.
-
yariksom
Member
Як на мене це зелений ксеноморф (не той, що з чужих) а просто інопланетний чувак в прямому значенні слова "ксеноморф".Alex646: ↑ 25.08.2024 10:14На титульній картинці третій.yariksom: ↑ 25.08.2024 09:50 я не бачу свого персонажа - білого мужчину.
-
Steelmax
Member
Только это желтый неформал-лесбиян, не путайте.Alex646: ↑ 25.08.2024 10:14На титульній картинці третій.yariksom: ↑ 25.08.2024 09:50 я не бачу свого персонажа - білого мужчину.
-
yariksom
Member
Корейці гіперболізують форми, мені більше стиль Відьмака подобається, там всі такі в формі, що одразу закохаєшся у всіх трьох частинах.StingerYar: ↑ 25.08.2024 09:56Краще б думали більше ніколи не потурати sjw-гопоті та LGBTQ+корпоратам, згортатись і не ганьбитися на публіку.Після невдалого старту можна очікувати знижки та спроби привернути увагу запуском сезону з бонусами. Але також невдалий старт може підштовхнути Sony переглянути модель розповсюдження гри й перевести Concord на модель free-to-play.
А взагалі треба брати приклад з тих же корейцівІ бляха ж! А коли раптово стріляє дійсно годна шпілка - вони її вбивають! (Helldivers 2)
- спойлер
- tfd.jpg
-
MetalistForever
Member
Да один Убейсофт за последние года 4-5 ,сколько подобного .ерьма на рынок выкинул . Это уже будущее которое стало настоящем !
-
Telcontar
Member
Цікаво, скільки протягнуть сервери?
-
waryag
Member
Проблема гри не в СЖВ/ЛГБТ.StingerYar: ↑ 25.08.2024 09:56 Краще б думали більше ніколи не потурати sjw-гопоті та LGBTQ+корпоратам, згортатись і не ганьбитися на публіку.
Прикладу корейців, які випустили ЩО?StingerYar: ↑ 25.08.2024 09:56 А взагалі треба брати приклад з тих же корейців
-
Prescott
Member
Если перестать делать однотипные игры коих на рынке 100500 - авось и интерес появится.
-
Vlaad13
Member
думаю что проблема в том что уже придумали всё что только можно было придумать - и придумать что то новое архи трудноPrescott: ↑ 25.08.2024 11:00 Если перестать делать однотипные игры коих на рынке 100500 - авось и интерес появится.
-
Prescott
Member
Vlaad13
Достаточно просто перестать делать ещё один фортнайт, апекс, *подставь нужное*
Достаточно просто перестать делать ещё один фортнайт, апекс, *подставь нужное*
-
oversteve
Member
візуально дуже схоже на бордерлендс, але борделендс людям зайшов, так що напевно справа не в сжв-лгбтStingerYar: ↑ 25.08.2024 09:56Краще б думали більше ніколи не потурати sjw-гопоті та LGBTQ+корпоратам, згортатись і не ганьбитися на публіку.Після невдалого старту можна очікувати знижки та спроби привернути увагу запуском сезону з бонусами. Але також невдалий старт може підштовхнути Sony переглянути модель розповсюдження гри й перевести Concord на модель free-to-play.
А взагалі треба брати приклад з тих же корейцівІ бляха ж! А коли раптово стріляє дійсно годна шпілка - вони її вбивають! (Helldivers 2)
- спойлер
- tfd.jpg
-
daesz
Member
Вони вже й всіх анскілами встигли обізвати бо у їхньої гри дуже високий скіл сілінг, до успіху компанія йде
-
OmiHal
Junior
Может у разрабов была другая цель, более глубокая. Возможно они ненавидят все эти ЛГБТ+ и СЖВ и таким способом пытаются намекнуть игрокам, что надо эту нечисть уничтожать в бою всеми доступными способами ибо другого объяснения я найти не могу
-
Raynor
Member
Судячи з того що бачив в трейлері гри, це копія овервотча в яку додали абсурдну кількість вок пропаганди яка вже всіх задовбала, дійсно, щож могло піти не так?