Останні статті і огляди
Новини
Наступного тижня ASUS представить материнські плати AM5 з логікою AMD X870/X870E
-
Paladin_D
Member
Пропоную обговорити Наступного тижня ASUS представить материнські плати AM5 з логікою AMD X870/X870E
Не совсем понятно, зачем нужен х870, если есть х670 и единственное отличие, если я верно понял это саппорт юсб4
Не совсем понятно, зачем нужен х870, если есть х670 и единственное отличие, если я верно понял это саппорт юсб4
-
waryag
Member
Чтобы продавать более дорогие мамки. А х670 (а также а620, который лучше В840) с рынка постепенно уберут.Paladin_D: ↑ 18.08.2024 08:37Не совсем понятно, зачем нужен х870, если есть х670
-
Alligator
Member
У x670 Wi-Fi 6E здається, коли тут Wi-Fi 7. На Х8хх без проблем CPU Zen 6 має працювати, коли з попередниками можуть палки в колеса вставляти.Paladin_D: ↑ 18.08.2024 08:37 Пропоную обговорити Наступного тижня ASUS представить материнські плати AM5 з логікою AMD X870/X870E
-
Геральт
Member
Як не було сенсу в 70 так і нема. 50 цілком вистарчає
-
KYDRAM
Member
А можна не треба?
Бо Ісус з кожним разом все більш баговане шось за супер оверпрайс випускає
-
Ghody
Member
Я хочу pcie5 и usb4 чтобы материнка прожила до конца цикла жизни платформы. И амд вынуждает брать х870Геральт: ↑ 18.08.2024 09:19 Як не було сенсу в 70 так і нема. 50 цілком вистарчає
-
white_noise
Member
поясніть будь ласка чого ви хлопчину мінусите. Асус дійсно з топа і лідера все більше скочується у лайно. так, виглядає все круто і преміально і візуально і по характеристикам, але якість компонентів і якість сборки все гірше і гірше. в них вже давно інженерів перемогли маркетологи.KYDRAM: ↑ 18.08.2024 10:41 А можна не треба?
чи то тому що він Асус назвав Ісус і збудились віруни (хоча незрозуміло що б віруни робили на технічному форумі)? Так він міг банально промахнутися клавішею. І це незважаючи на те що назва ASUS в залежності від мови в різних странах може звучати в дуже різних діапазонах і Ісус то ще не самий гірший варіант.
-
shnok
Member
Не знаю, купил мать асус, все сразу завелось, рам работает на 6400 в ехпо без танцев с бубном, или вы думаете что гига, или мси лучше? не смешите инженера диванныеwhite_noise: ↑ 18.08.2024 11:56поясніть будь ласка чого ви хлопчину мінусите. Асус дійсно з топа і лідера все більше скочується у лайно. так, виглядає все круто і преміально і візуально і по характеристикам, але якість компонентів і якість сборки все гірше і гірше. в них вже давно інженерів перемогли маркетологи.KYDRAM: ↑ 18.08.2024 10:41 А можна не треба?
чи то тому що він Асус назвав Ісус і збудились віруни (хоча незрозуміло що б віруни робили на технічному форумі)? Так він міг банально промахнутися клавішею. І це незважаючи на те що назва ASUS в залежності від мови в різних странах може звучати в дуже різних діапазонах і Ісус то ще не самий гірший варіант.
-
Wonderboy
Member
Та невже... Просто є такий тип людей, які і у дорослому віці будуть писати "каляка-маляка" як у дитсадочку і вважати, що спотворювати слова - це круто.white_noise: ↑ 18.08.2024 11:56чи то тому що він Асус назвав Ісус і збудились віруни (хоча незрозуміло що б віруни робили на технічному форумі)? Так він міг банально промахнутися клавішею
-
Broller
Junior
Я так розумію власників b650/x670 ця подія обходить стороною?
-
AndP
Member
чего? Может кто-то захочет абгрейднуться.Broller: ↑ 18.08.2024 18:10 Я так розумію власників b650/x670 ця подія обходить стороною?
-
sensorium
Member
Тоже саме, полностью подтверждаю.shnok: ↑ 18.08.2024 14:49
Не знаю, купил мать асус, все сразу завелось, рам работает на 6400 в ехпо без танцев с бубном, или вы думаете что гига, или мси лучше? не смешите инженера диванные
А еще что мне нравится в материнках асус так это то, что у них наиболее мощные и холодные питальники проца. У меня на не дорогой асус таф при 250 вт жора проца температура VRM даже до 70 град не доходит (66-69 в зависимости от температуры в комнате). Может меня эксперты щас поправят и скажут тчо там стабилизация плохая или еще какие-то косяки в них есть, но я не сильно то и оверклокер, а вот следить чтобы железо не перегревалось это задача номер один даже для простых юзеров.
А еще попробовал парочку китайских радиаторов для ссд и родные которые шли с этой материнкой показали наилучшие результаты
До это были мамки от гиги - ну типа ок, но асус все равно как-то лучше при этой же цене (ну и если не читать гневные коменты в интернетах))
-
Voozy
Member
Фигасебе) Каждое поколение - обновляться?) Даже если денег куча - смысла мало. У меня x670e tuf (без вайфай) и там кроме Wi-Fi 7 - ничего нового. Если что карточку новую куплюBroller: ↑ 18.08.2024 18:10 Я так розумію власників b650/x670 ця подія обходить стороною?
-
KYDRAM
Member
Подивіться огляд всіх материнко на б650, наприклад, у хардвер анбрксед. Потім розкажете шо там по температурам врм і взагалі стабільністю
У деяких моделей таф файфая платка тупо не працює в тих платах, будь де в іншому залізі в порядку. Сервіси кажуть можу поміняти, але результат буде тойже
Напруга на проц веревищена одразу з заводу. Криві налаштування кулерів через саме плату
Це те що перве в голову прийшло
І так, свідомо написав саме ісус, бо вмирає теж мучаючись
Ну а тим хто фапає на бренд, ще є риг від них же, сильно дорожче і НЕ краще несіть ваші коштики хом'ячки
У деяких моделей таф файфая платка тупо не працює в тих платах, будь де в іншому залізі в порядку. Сервіси кажуть можу поміняти, але результат буде тойже
Напруга на проц веревищена одразу з заводу. Криві налаштування кулерів через саме плату
Це те що перве в голову прийшло
І так, свідомо написав саме ісус, бо вмирає теж мучаючись
Ну а тим хто фапає на бренд, ще є риг від них же, сильно дорожче і НЕ краще несіть ваші коштики хом'ячки
-
Xeqtr
Junior
Найбільше здивувало в коментах те, що якісь проблемки з мамками Асус у тих, у кого їх НЕМАЄ, вони просто прочитали десь там... Глянули на Ютубі обзор та інше..
У людей, у яких материнка є, і відписались тут - все добре. В тому числі і у мене - Asus B650 Tuf, - абсолютно жодних проблем за півтора року користування, запустилось все з 1 разу і зразу ЕXPO виставилось ще на мега-старому біосі аля 1218 до обнови, плата не гріється, з напругою все ок, рідний радіатор під Samsung 980 PRO дуже добрий.
Якийсь парадокс..
У людей, у яких материнка є, і відписались тут - все добре. В тому числі і у мене - Asus B650 Tuf, - абсолютно жодних проблем за півтора року користування, запустилось все з 1 разу і зразу ЕXPO виставилось ще на мега-старому біосі аля 1218 до обнови, плата не гріється, з напругою все ок, рідний радіатор під Samsung 980 PRO дуже добрий.
Якийсь парадокс..
-
AndP
Member
Ничего удивительного. То что Асус поправились, это замечательно, но при выборе, если есть отрицательные отзывы, то как-бы логично посмотреть в другую сторону, при этом, не в худшую сторону.Xeqtr: ↑ 18.08.2024 22:40 Найбільше здивувало в коментах те, що якісь проблемки з мамками Асус у тих, у кого їх НЕМАЄ, вони просто прочитали десь там... Глянули на Ютубі обзор та інше..
-
byaka
Member
Парадокс у тому, що зараз люди тут пишуть, що у них все добре, а коли в інший раз їм з продукцією асус не пощастить, то вони бігатимуть по CЦ як ошпарені, а сервісні центри їм писатимуть відписки, що вже два місяці чекають деталей. Хоча мали відразу повернути гроші за брак.Xeqtr: ↑ 18.08.2024 22:40 Найбільше здивувало в коментах те, що якісь проблемки з мамками Асус у тих, у кого їх НЕМАЄ, вони просто прочитали десь там... Глянули на Ютубі обзор та інше..
Якийсь парадокс..
А знаєте звідки я знаю що у дошок асус є проблеми, я був власником кількох дошок асус минулих поколінь (якщо z790 вважати минулим поколінням) Про одну tuf z490 навіть є мій відгук тут на форумі.
-
alextampa
Junior
До війни займався продажем комп'ютерних комплектуючих і ноутбуків. По якості у Асуса ноути були одні з найгірших, гірше тільки Асери були. Рік назад взяв собі ноут Асус (випереджаючи питання - на момент термінової заміни ноута з потрібними характеристиками був тільки Асус, тому довелось його брати). Це жах... Один з роз'ємів USB почав глючити через місяць, через рік згорів процесор... І це враховуючі, що ноут не самий дешманський, 1300$. Тому по якості бренду Асус є великі питання, можу підтвердити вище сказане
-
Earanak
Member
Тут наверное еще важно отношение человека в целом к компу. У меня вот знакомый оказывается достаточно часто ловил зависания компа, синие экраны и вылеты софта и я так понял он был полностью уверен что это у всех так комп должен работать. Там был не Асус но не суть. Еще он это аргументировал тем что ведь у него недорогая сборка на AMD значит по идее она и не должна стабильно работать (лол) Так же и с видяхой чувак нагуглил что шум дросселей 'Coil Whine' это ниче страшного, это конечно так, но он то подумал что это так у всех видеокарт в принципе. Ну и конечно по итогу человек с таким отношением какую бы плату или видяху не выбрал будет говорить что с ней все норм было, даже если это не так
P.S. Дело было не в плате, TM5 тест оперативки без конфига выдал с десяток ошибок у него, так он и сидел думаю что все 'ок' )))
P.S. Дело было не в плате, TM5 тест оперативки без конфига выдал с десяток ошибок у него, так он и сидел думаю что все 'ок' )))
-
byaka
Member
Дуже вірно сказано, якось відвідав такого експерта, який мені казав в інтернеті, що його відеокарта асус не має шуму дроселів. І що ви думаєте, поки не тицьнув носом до останнього сперечався і казав, що в нього все нормально.Earanak: ↑ 19.08.2024 01:57 Тут наверное еще важно отношение человека в целом к компу. У меня вот знакомый оказывается достаточно часто ловил зависания компа, синие экраны и вылеты софта и я так понял он был полностью уверен что это у всех так комп должен работать. Там был не Асус но не суть. Еще он это аргументировал тем что ведь у него недорогая сборка на AMD значит по идее она и не должна стабильно работать (лол) Так же и с видяхой чувак нагуглил что шум дросселей 'Coil Whine' это ниче страшного, это конечно так, но он то подумал что это так у всех видеокарт в принципе. Ну и конечно по итогу человек с таким отношением какую бы плату или видяху не выбрал будет говорить что с ней все норм было, даже если это не так