Пропоную обговорити Оголошено учасників українського павільйону Gamescom 2024
А як туди можна потрапити для чоловіків віком від 25 до 60?
Останні статті і огляди
Новини
Оголошено учасників українського павільйону Gamescom 2024
-
Alligator
Member
-
Scoffer
Member
Alligator
Влаштуватись народним депутатом і оформити відрядження.
Влаштуватись народним депутатом і оформити відрядження.
-
avuremybe
Member
Та ладно, відрядження з будь-якої іншої компанії теж нормально дозволяє їздити.
-
Alligator
Member
Відрядження по питання відвідування Gamescom?avuremybe: ↑ 16.08.2024 13:49Та ладно, відрядження з будь-якої іншої компанії теж нормально дозволяє їздити.
-
avuremybe
Member
Там не вказується, на яку конкретно виставку ти їдеш (принаймні у нас так)Alligator: ↑ 16.08.2024 14:46Відрядження по питання відвідування Gamescom?avuremybe: ↑ 16.08.2024 13:49Та ладно, відрядження з будь-якої іншої компанії теж нормально дозволяє їздити.
-
Firebrand
Member
avuremybe
когда на улице пакуют даже тех,кому нету 25, поездка заграницу, вернее попытка поездки,выглядит весьма рискованной. Знаю случай, парень работал в сильпо имел бронь,но на остановке подошли к нему и его бронь никого не интересовала, парень уже в учебке. Так что, видимо, бронь брони-рознь
когда на улице пакуют даже тех,кому нету 25, поездка заграницу, вернее попытка поездки,выглядит весьма рискованной. Знаю случай, парень работал в сильпо имел бронь,но на остановке подошли к нему и его бронь никого не интересовала, парень уже в учебке. Так что, видимо, бронь брони-рознь
-
LiquidStorm
Member
Якщо бронь була реальна, єдиний варіант - чувака пресанули і він сам підписав контракт
-
Firebrand
Member
LiquidStorm
Да да, у нас же так оно обычно и происходит, хорошее оправдание. Нквд где заплакало в сторонке .
Да да, у нас же так оно обычно и происходит, хорошее оправдание. Нквд где заплакало в сторонке .
-
Alligator
Member
Якщо язик у дупі то ніяка бронь не допоможе. Тут дійсно згоден.Firebrand: ↑ 16.08.2024 17:59 avuremybe