Предлагаю обсудить Опубліковано системні вимоги Dragon Age: The Veilguard
я не вірю що це Dragon Age, Зрівняйте це з Origins.
Останні статті і огляди
Новини
Опубліковано системні вимоги Dragon Age: The Veilguard
-
_Slavko_
Member
-
Spiryt
Member
Не защищаю новую DA, но тоже самое говорили за БГ3 до релиза_Slavko_: ↑ 16.08.2024 10:38 Предлагаю обсудить Опубліковано системні вимоги Dragon Age: The Veilguard
-
Геральт
Member
Рушій древнючий як шерсть мамонта. Вимоги відповідні.
-
kalakawa
Member
Є різницяSpiryt: ↑ 16.08.2024 10:39Не защищаю новую DA, но тоже самое говорили за БГ3 до релиза_Slavko_: ↑ 16.08.2024 10:38 Предлагаю обсудить Опубліковано системні вимоги Dragon Age: The Veilguard
BG3 схожий на DOS
А новий DA схожий на останній Saints Row
Відчуваєш?
-
CrypteX
Member
Вот вроде после первого трейлера были и нормальные новости и комментарии разрабов наряду с не очень хорошими, но кто все-таки одобрил этот визуальный стиль, это цирк просто. Тут в итоге локации выглядят адекватнее персонажей) Прям не верится, что это фростбайт по-прежнему.
-
kalakawa
Member
Твітерні воїни ще не придумали як запихнути повісточку в кущі, озера та будинки, тому вони й виглядають нормальноCrypteX: ↑ 16.08.2024 12:04Тут в итоге локации выглядят адекватнее персонажей)
-
Enjthesilence
Member
через Морріган доведеться скачати в геймпасі, щей обруч матері надягла, кайф. цей трейлер кращий за інші, але все ще якось після першого провального, хоча дуже багато цікавих лорних моментів у трейлері, я так розумію то солас у своїй вовчій формі бадається з іншим ельфійським божеством, варрік також непогано виглядає. Арт-дизайн не зайшов по трейлерам, але сюжет цікавить, короче чекаю на гру, через старих персонажів та без ентузіазму
-
ZSX
Member
Как по мне здесь нет определенного визуального стиля. Где-то мир выглядит откровенным пластмассовым, где-то более естественным, то же самое и с персонажами... Они выглядят чужеродными на фоне пластмассового мира. Что ж, посмотрим что получится на релизе.CrypteX: ↑ 16.08.2024 12:04 Вот вроде после первого трейлера были и нормальные новости и комментарии разрабов наряду с не очень хорошими, но кто все-таки одобрил этот визуальный стиль, это цирк просто. Тут в итоге локации выглядят адекватнее персонажей) Прям не верится, что это фростбайт по-прежнему.
-
CrypteX
Member
Enjthesilence
Обруч це звісно крутий момент, та й поява Морріган - топ, але таке питання, чому ще не в хіджабі?)
Обруч це звісно крутий момент, та й поява Морріган - топ, але таке питання, чому ще не в хіджабі?)
- спойлер
-
Enjthesilence
Member
ну вона вже подорослішала щоб в такому вигляді щегеряти, тай тут явно відсилання на образ матері з її пір'ям на плечах, ну й звичайно ми ж розуміємо чому це так і це прикроCrypteX: ↑ 17.08.2024 21:22 Enjthesilence
- спойлер