Останні статті і огляди
Новини
12vhpwr 3x8 pin/4070 ti super
-
Street
Member
1. Действительно ли этой карте (zotac trinity white oc) нужно 3 кабеля ? У меня 3го нет =\
2. С самой картой может случится что то плохое, если я только на двух кабелях попробую ее завести ?
2.1 Фурмарк на двух кабелях не стоит запускать ?
2. С самой картой может случится что то плохое, если я только на двух кабелях попробую ее завести ?
2.1 Фурмарк на двух кабелях не стоит запускать ?
-
daesz
Member
1. так
2. пк навіть не ввімкнеться з 2
2.1 дивитись 2.
2. пк навіть не ввімкнеться з 2
2.1 дивитись 2.
-
shad_1985
Member
1. я другої думки,
2. як карта дізнається що там 2 кабеля, а не 3?
3. 285 ват - 75 ват с pci-e слота = 210 ват на 2 кабеля якісного блока живлення, що зовсім нічого.
-
Евгений King
Member
З PCI-E карти давно не гребуть стільки, рахуйте все навантаження на роз'єм доп живлення.shad_1985: ↑ 16.08.2024 17:281. я другої думки,
3. 285 ват - 75 ват с pci-e слота = 210 ват на 2 кабеля якісного блока живлення, що зовсім нічого.
Також враховуйте, що карти в моменті можуть давати піки навантаження +100-150Вт від заявленого, це якісь мікросекунди, та все ж деякі старі БЖ на це реагують як на КЗ. Це одна з причин завищених рекомендацій по БЖ від виробників карт.
То ж я б рахував всі 400Вт, що не два шнурки 8pin вже не мало. Сподіваюсь це дійсно 2 окремі шнурки, а не дві колодки на одному?
-
Melki
Member
мистикаshad_1985: ↑ 16.08.2024 17:282. як карта дізнається що там 2 кабеля, а не 3?
Street
1. да
2. она может сгореть
2.1. однозначно нет
тут есть соседняя тема двухнедельной давности, и там тип 3090 запустил на одном проводе вместо двух - сгорела и карта и БП
-
daesz
Member
Називається захист від дурня. Якщо 3 конектори не підключені - ПК просто не стартане, а на led debug буде горіти vga.shad_1985: ↑ 16.08.2024 17:281. я другої думки,
-
shad_1985
Member
ну якось у людей на 2 шнурках працює і 3090, і 7900XTX, а там 400вт, так що 285 ват то таке собі. БП в підписі Seasonic X-750 80plus Gold 750W, якщо він і е, то нема чого хвилюватися.Евгений King: ↑ 16.08.2024 17:48То ж я б рахував всі 400Вт, що не два шнурки 8pin вже не мало. Сподіваюсь це дійсно 2 окремі шнурки, а не дві колодки на одному?
Відправлено через 34 секунди:
куди.. в перехідник?daesz: ↑ 16.08.2024 17:59Якщо 3 конектори не підключені
-
DuckRider
Member
А прочитай надпись на кабеле 12пвхр. Они разные бывают, будет смешно если он 250вт
-
Street
Member
2 отдельных кабеля.
На переходнике от карты нет никакой маркировки. Ноль.
-
Firebrand
Member
Евгений King
Ты несешь бред. Уже не первый раз от тебя слышу про какие то микросекундные пики,которые никто в глаза не видел и ни одна прога их не мониторила.
При включении компа,что видяха сразу будет выдавать 285вт!? Бред.
Единственное,что может быть ,это сработает защита, что не подключен кабель питания и все. Она просто не включится.
Хотя я помню тут на форуме,давно, кто то пробовал стартануть с -1 кабелем питания, комп запустился. Другое дело, как оно будет работать при полной нагрузке.
Даже всеми нелюбимые чифтеки, либо уйдут в защиту,либо не стартанут просто.
Понятное дело,что если БП на 400вт суммарно,то видяха 285вт,это ему много.
Ты несешь бред. Уже не первый раз от тебя слышу про какие то микросекундные пики,которые никто в глаза не видел и ни одна прога их не мониторила.
Единственное,что может быть ,это сработает защита, что не подключен кабель питания и все. Она просто не включится.
Хотя я помню тут на форуме,давно, кто то пробовал стартануть с -1 кабелем питания, комп запустился. Другое дело, как оно будет работать при полной нагрузке.
-
DuckRider
Member
Разве на этом сисе на одном кабеле не 2 коннектора?Street: ↑ 16.08.2024 18:08 2 отдельных кабеля.
-
Firebrand
Member
Так на двух 8х2 пин, у тебя комп стартует?Street: ↑ 16.08.2024 18:08 2 отдельных кабеля.
-
Street
Member
Есть 2 отдельных кабеля, на каждом по 2 коннектора.DuckRider: ↑ 16.08.2024 18:12Разве на этом сисе на одном кабеле не 2 коннектора?Street: ↑ 16.08.2024 18:08 2 отдельных кабеля.
Комп не пробовал запускать. Ссыкотно
-
Евгений King
Member
Завжди цікаво читати подібні коменти. Пане, ну будь ласка, не вважайте когось ідіотом заздалегідь, у нас діє презумпція невиновності, ДОВЕДІТЬ що я не правий не словами, а фактами.Firebrand: ↑ 16.08.2024 18:11 Евгений King
Бо мої факти кажуть таке:
3090 4070tiS Відносно сабжу теми, от якраз в огляді видно, середнє споживання карти - 292Вт, пік навантаження в огляді 350Вт. І це те що наміряли люди поки тестили. Ніхто, вам не гарантує, що карта в якомусь сценарії не дасть пік у 400Вт, бо це реально. Особливо якщо силіконова лотерея програна і чип хоче більше золота напруги.
PS: у мене була з перших партій 3070 asus strix котра просто в КЗ клала новий платиновий блок 750Вт, тому, як то кажуть, я цю шляпу нових карт на своїй шкурі спробував, під кляту 3070 прийшлось тоді брати 1кВт платини сісоніка
Востаннє редагувалось 16.08.2024 18:27 користувачем Евгений King, всього редагувалось 2 разів.
-
Firebrand
Member
Street
Так запусти с одного 8х2 пин и 8х1 пин,делов то.
Отправлено спустя 3 минуты 20 секунд:
Евгений King
Евгений King
Какое? Что на пике 3090 берет примерно 360вт, а некоторые экземпляры 400+ и что,их нельзя запитать от схемы 8х2 пин +8х1пин?.Бо мої факти кажуть таке:
-
Евгений King
Member
Пане, ви мені тикали що я про якісь піки навантаження казав.Firebrand: ↑ 16.08.2024 18:28 Street
Евгений KingКакое? Что на пике 3090 берет примерно 360вт, а некоторые экземпляры 400+ и что,их нельзя запитать от схемы 8х2 пин +8х1пин?.Бо мої факти кажуть таке:
Я привів вам факти, де ваші контраргументи поділись, що Ви тут клоунаду тепер влаштовуєте?
По 3090 не те ви дивитесь, нижче піки дивіться, під 600Вт на графіку
-
Firebrand
Member
Евгений King
Надо было нормальный БП брать.
Отправлено спустя 1 минуту 39 секунд:
Евгений King
у меня на чифе а90 750 висела ,на второй системе ртх3080, в тестах брала около 400вт, подключена была по схеме 8х2пин +8х1 пин. Никаких проблем.під кляту 3070 прийшлось тоді брати 1кВт платини сісоніка
Евгений King
Чего тебе так смешно? ты мне ссылку на сайт даешь, а я тебе привожу в пример свои,личные тесты. Ты сам тестировал 3080/90, да/нет?.По 3090 не те ви дивитесь, нижче піки дивіться
-
Евгений King
Member
Як мені подобаються люди, котрі читають подану інформацію по діагоналі, мають власну непорушну думку і окрім неї нічого більше.Firebrand: ↑ 16.08.2024 18:33 Евгений Kingу меня на чифе а90 750 висела ,на второй системе ртх3080, в тестах брала около 400вт, подключена была по схеме 8х2пин +8х1 пин. Никаких проблем.під кляту 3070 прийшлось тоді брати 1кВт платини сісоніка
Евгений KingЧего тебе так смешно? ты мне ссылку на сайт даешь, а я тебе привожу в пример свои,личные тесты. Ты сам тестировал 3080/90, да/нет?.По 3090 не те ви дивитесь, нижче піки дивіться
Нічого пане, експлуатуйте техніку як Вам заманеться, як то кажуть кожен самозадовільняється як хоче. От тільки попрошу утриматись від таких порад іншим людям, бо вони можуть бути фатальними.
У мене були майже всі карти RTX 2000-3000, та нажаль у мене немає обладнання, аби реєструвати мілісекундні піки навантаження.
-
daesz
Member
А в першому пості є хоч одне слово про перехідник?shad_1985: ↑ 16.08.2024 18:02 куди.. в перехідник?
Хоча справедливості ради - я навітьнезнаю чи карти 4070ті/ті-с існують з традиційними конекторами на нашому ринку, в Китаї наче бачив манлі на 2х8.
Тим не менше - у випадку перехідника я б тим більше не кидав з 2 шнурків, бо що гарантує що карта не буде тягнути по одному із них більше навантаження ніж по іншому?
Востаннє редагувалось 16.08.2024 18:49 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
-
Firebrand
Member
Евгений King
Отправлено спустя 2 минуты 25 секунд:
Если блок не вытянет, значит он может быть просто бракован. Почему? Я уже привел в пример как у меня на чифе 750, все ок .
Да,очень жаль, как мы до этого жили,страшно подумать даже..нажаль у мене немає обладнання, аби реєструвати мілісекундні піки навантаження
Отправлено спустя 2 минуты 25 секунд:
В чем фатализм? Подключение карты на 8х2пин +8х1 пин, когда макс потребление 285вт, а блок на 750?.бо вони можуть бути фатальними.
Если блок не вытянет, значит он может быть просто бракован. Почему? Я уже привел в пример как у меня на чифе 750, все ок .