Вбудована графіка Radeon 880M на 15% швидша за Radeon 780M у тесті 3DMark Time Spy

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kassatka
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Вбудована графіка Radeon 880M на 15% швидша за Radeon 780M у тесті 3DMark Time Spy

Купив ноут Full HD з Radeon 780M та RTX 4060, щоб користуватись під час вимкнення електроенергії, так у результаті всі ігри на low-налаштуваннях чудово йдуть в Full HD на 780M, при цьому споживають менше, ніж на RTX 4060 і заряду вистачає на довше. Таким чином RTX 4060 виявилася зовсім непотрібною й вона у мене тепер завжди вимкнута. Навіть найбільш вибаглива гра Total War Warhammer 3 і та на 780M дає чудових 24 FPS при необхідному мінімумі в 15. Diablo 4 дає близько 30 FPS, то я поставив лок на 15 FPS, що майже вдвічі економить заряд.
Дурню зробив, що витратив гроші на ноут з дискреткою, не знав що зараз інтеграшки настільки потужні, що їх практично на все може вистачити.
kalakawa
Member

Повідомлення

Пару тижнів як придбав стім дек, і вже зрозумів що на пк не гратиму ніколи більше, незважаючи на всі недоліки геймпада та переваги клавомиші з нормальною відеокартою.

Тим більше засмучуюсь, читаючи про плани амд ще принаймні два роки випускати перефарбовану rdna2 - чудову, але похилого віку. Адже, значить, steam deck 2 ще роки три мінімум не вийде. Іншими словами, cp77 та bg3 не пограю ще 3+ роки, незважаючи на те що в 3 метрах від ліжка стоїть пакарня для ультимативного гєймінгу.
спойлер
о Будда, яке ж убоге управління на геймпаді, навіть після ~60 годин гри від першої особи, навіть гіроскоп не спасає, хоча й значно згладжує ситуацію
Melofon
Member

Повідомлення

Интересно когда уже выйдут десктопные встройки с 40CU и чтобы память там могла работать хотябы 8000-10000МГц в двух канале, хотя и этой ПСП будет явно маловато для такой мощной встройки, но это уже может быть уровень какой нибудь 3060, память такой встройке выделять надо будет минимум 8ГБ а лучше все 16ГБ чтоб не фризило при включении ультра текстур, я даже своей Radeon Vega 7 могу хоть 16ГБ выделить но толку от этого мало и поэтому поставил 8ГБ, а вот уже 4ГБ мало иногда а 6ГБ нет варианта выбрать в биосе.
unique-neon
Member

Повідомлення

kalakawa: 18.07.2024 09:36зрозумів що на пк не гратиму ніколи більше
А що такого класного в грі на деці? Мобільність так впливає чи в чому річ?
kalakawa
Member

Повідомлення

unique-neon: 18.07.2024 10:05
kalakawa: 18.07.2024 09:36зрозумів що на пк не гратиму ніколи більше
А що такого класного в грі на деці? Мобільність так впливає чи в чому річ?
За пк сідати впадлу навіть в вихідні. А втома з'являється лише від думки про запуск гри. За останні дві неділі на приставці награв більше годин, ніж на пк за останні півроку(не враховуючи бенчмарки)

Інша справа грати в (напів)горизонтальному положенні на діванчику

І вже дуже хочу steam deck 2, щоб нарешті пограти в bg3 та cp2077, а не лише тестувати пк в них
Telcontar
Member

Повідомлення

kalakawa: 18.07.2024 10:14 І вже дуже хочу steam deck 2, щоб нарешті пограти в bg3 та cp2077, а не лише тестувати пк в них
Так BG3 наче непогано йде на Деці, це ж найпопулярніша гра на ній. :dontknow:
kalakawa
Member

Повідомлення

Telcontar: 18.07.2024 11:00
kalakawa: 18.07.2024 10:14 І вже дуже хочу steam deck 2, щоб нарешті пограти в bg3 та cp2077, а не лише тестувати пк в них
Так BG3 наче непогано йде на Деці, це ж найпопулярніша гра на ній. :dontknow:
Може бути, напевне не ті тести дивився. Хоча навіть інтуїтивно думається що мала б йти.
В будь-якому випадку, тільки но почав грати divinity original sin перший, до чого на пк руки так і не дійшли б ніколи. Такі ігри в 20фпс грабельні, та й створені наче для портативки
Melofon
Member

Повідомлення

kalakawa: 18.07.2024 10:14За пк сідати впадлу навіть в вихідні. А втома з'являється лише від думки про запуск гри. За останні дві неділі на приставці награв більше годин, ніж на пк за останні півроку
Лентяй 80-го лвл :lol: я представляю какой с тебя работник :gigi:
Геральт
Member

Повідомлення

kalakawa: 18.07.2024 11:12 та й створені наче для портативки
Там повно тексту дрібного. Якщо очей не шкода, то мабуть такі ігри "створені для портативки"
kalakawa
Member

Повідомлення

Melofon: 18.07.2024 11:37
kalakawa: 18.07.2024 10:14За пк сідати впадлу навіть в вихідні. А втома з'являється лише від думки про запуск гри. За останні дві неділі на приставці награв більше годин, ніж на пк за останні півроку
Лентяй 80-го лвл :lol: я представляю какой с тебя работник :gigi:
Як скажеш

Відправлено через 1 хвилину 22 секунди:
Геральт: 18.07.2024 11:47
kalakawa: 18.07.2024 11:12 та й створені наче для портативки
Там повно тексту дрібного. Якщо очей не шкода, то мабуть такі ігри "створені для портативки"
Тобі, як завжди, видніше. Не маючи жифорса ти досконально знаєш як й мильний длсс, точно так не маючи портативки точно знаєш який там текст
alextampa
Junior

Повідомлення

kalakawa: 18.07.2024 10:14
Інша справа грати в (напів)горизонтальному положенні на діванчику
Ну так для ноутів підставки давно є. Сам уже 10 років користуюсь. Лежачи, сидячи і т.д. Зручно і не треба приставку купувати для мобільності :rolleyes:
Геральт
Member

Повідомлення

kalakawa: 18.07.2024 11:51 Тобі, як завжди, видніше. Не маючи жифорса ти досконально знаєш як й мильний длсс, точно так не маючи портативки точно знаєш який там текст
Baldur's Gate 3 - UI scale / text size
Там 1280 x 800 при 7'. Що ж там знати?
Я ще й на місяці не був, але як завжди знаю, що там умови проживання такі собі.
kalakawa
Member

Повідомлення

Геральт: 18.07.2024 12:04Baldur's Gate 3 - UI scale / text size
Там 1280 x 800 при 7'. Що ж там знати?
Telcontar: 18.07.2024 11:00Так BG3 наче непогано йде на Деці, це ж найпопулярніша гра на ній.
:dontknow:
Буде видно походу. З дівініті проблем точно нема
Stray
Member

Повідомлення

Kassatka: 18.07.2024 09:24 Навіть найбільш вибаглива гра Total War Warhammer 3 і та на 780M дає чудових 24 FPS при необхідному мінімумі в 15. Diablo 4 дає близько 30 FPS, то я поставив лок на 15 FPS, що майже вдвічі економить заряд.
Дурню зробив, що витратив гроші на ноут з дискреткою, не знав що зараз інтеграшки настільки потужні, що їх практично на все може вистачити.
можна підти ще далі і грати взагалі без монітора, чисто на слух - буде ще більше економії ;)
Відповісти