Останні статті і огляди
Новини
Чутки: 2K Games може працювати над ремейком BioShock
-
Samilo
Member
Пропоную обговорити Чутки: 2K Games може працювати над ремейком BioShock
Завдяки візуальному стилю гра графічно не старіє, як на мене.
Завдяки візуальному стилю гра графічно не старіє, як на мене.
-
Alligator
Member
2016:
2024:Оригінальна гра вийшла у 2007 році, очікуйте на неймовірне покращення графіки.
2032:Оригінальна гра вийшла у 2007 році, а у 2016 році вийшов ремастер з невеликими покращеннями графіки.
Оригінальна гра вийшла у 2007 році, а у 2024 році вийшов ремейк з невеликими покращеннями сюжету.
-
yariksom
Member
По мені так можна ще й у 2007 грати, тим більше думаю повноцінного ремейку не буде.
-
WorthyWizard
Member
Це ж було вже
-
Firebrand
Member
римейк, ремастер, римейк, ремастер.....мда....кризис идей,как оно есть.
-
illyha
Member
Вот это да, ремейк ремастера - что-то новенькое)))
Хотя логично - игра хорошая, компы сделали большой шаг вперёд по сравнению с 2007, ремастер был откровенно слаб.
Хотя логично - игра хорошая, компы сделали большой шаг вперёд по сравнению с 2007, ремастер был откровенно слаб.
-
Захар Беркут
Member
Гарна гра, ремейк їй не потрібен, краще б зробили більш глибинну РПГ складову з сеттінгом та великим світом у новій частині.
БШ одна з небагатьох ігор з емоцією, душею - де видно як люди пропрацьовували деталі, дрібнички, цілісність, історію.
БШ одна з небагатьох ігор з емоцією, душею - де видно як люди пропрацьовували деталі, дрібнички, цілісність, історію.
-
Сidonix
Member
Та блін, я ж тільки недавно пройшов ремастери обох перших частин, тепер знову проходити
-
yariksom
Member
Якщо буде саме римейк то це вже фактично нова гра, тому буде цікаво, хоча думаю буде щось подібне до ремастера ремастера.Сidonix: ↑ 08.07.2024 12:40 Та блін, я ж тільки недавно пройшов ремастери обох перших частин, тепер знову проходити
-
kairo
Member
Хай зроблять ремастер другої частини, я її в свій час пропустив. А так, добре, що роблять рімейк, серія шикарна.
-
Kullerok
Member
Прошел в прошлом месяце все части в который раз. Игре ремек не нужен. Пусть выпустят лучьше Инфинити которую они обещали.
-
Mykolay3ack
HWBOT OC Team
Недавно пройшов трилогію, на доповнення мене вже не вистачило. Якось не має наснаги
-
Ainger
Member
Тоже вот в прошлом году перепрошел всю трилогию, и мысли не было, что ей нужен ремастер/ремейк, кайфанул в очередной раз.
-
Samilo
Member
kairo
Є ремастер і 1 і 2
Є ремастер і 1 і 2
-
kairo
Member
Пропустив. Правда дуже багато скарг на вильоти ремастеру другої частини.
-
Dremjke
Member
Перу частину проходив за царя Гороха і навіть тоді вона здавалася дуже душною, але по-своєму цікавою в нестандартному сетінгу.
Другу пропустив, 0 цікавості.
Infinite пройшов, сподобалася, на друге проходження те тягне.
Навіщо ці чергові ремастери-ремейки робити... Ігрова індустрія катиться на дно.
-
kalakawa
Member
Одна з найкращих серій ігор. І такою залишиться без всяких ремейків, які можуть хіба тільки зіпсувати враження про неї
-
taras_cs
Member
Я не грав, але знаю, що найкраще в BioShock Infinite це DLC Burial at SeaMykolay3ack: ↑ 08.07.2024 13:25 Недавно пройшов трилогію, на доповнення мене вже не вистачило. Якось не має наснаги
Відправлено через 4 хвилини 27 секунд:Burial at Sea демонструє нам не лише передісторію подій BioShock 1/2, а й показує події BioShock Infinite під геть іншим кутом, змушуючи по-іншому подивитися на деяких ключових персонажів основної гри. І так, ви майже зустрінете самі себе.
https://mezha.media/reviews/bioshock-infinite/
Відправлено через 7 хвилин 49 секунд:
В далекому 2013:
-
Lekrs
Member
Для нового поколінняDremjke: ↑ 08.07.2024 16:45 Перу частину проходив за царя Гороха і навіть тоді вона здавалася дуже душною, але по-своєму цікавою в нестандартному сетінгу.
-
ender
Member
нет кризиса идей.Firebrand: ↑ 08.07.2024 12:20 римейк, ремастер, римейк, ремастер.....мда....кризис идей,как оно есть.
есть кризис менеджмента.
На все проблемы у менеджмента одно решение - влить больше бабла в маркетинг.
А вот идей навалом - на индюшатину достаточно посмотреть и на регулярно выстреливающие то тут, то там проекты от которых никто ничего не ждал.
но вот те от кого ждут.. делают ставку на маркетинг, отсюда и "кризис идей"