Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
Grava
Member

Повідомлення

Hiden
Звичайно підробка, відгуки дивіться.
daesz
Member

Повідомлення

Hiden: 18.06.2024 11:01 кто подскажет, это оригинал продают или подделка ?
https://www.aliexpress.com/item/1005006 ... ry_from%3A
Зображення
maroders2
Member

Повідомлення

Вітаю,
Хто розбирається в роботі купонів на Алі?
Умовно є стандартний купон SSIP04 (-160 з 1200) також планую купити купон в грі на 20 баксів. Ці купони одночасно можуть бути застосовані на одне замовлення?
Один купон Алі і один продавця додавались, а ось с двома купонами від Алі я ще не зіштовхувався
ilaixxx
Junior

Повідомлення

maroders2: 20.06.2024 09:10 Умовно є стандартний купон SSIP04 (-160 з 1200) також планую купити купон в грі на 20 баксів. Ці купони одночасно можуть бути застосовані на одне замовлення?
Можуть.
The_Rusik
Member

Повідомлення

спойлер
Screenshot_20240623-152852.png
Это из-за того, что 2 купона отменили? Или то, что у меня два аккаунта, заходил с одного смартфона, но там только зарядку заказал.
Сейчас предлагает с одним купоном за 56уе купить, но цена? Или есть лучше инвертор за эти деньги плюс минус?
ilaixxx
Junior

Повідомлення

The_Rusik: 23.06.2024 16:26
спойлер
Screenshot_20240623-152852.png
Это из-за того, что 2 купона отменили? Или то, что у меня два аккаунта, заходил с одного смартфона, но там только зарядку заказал.
Найімовірніше, за мультиаккаунт. Точно не через купони, їх можна поєднувати.
The_Rusik
Member

Повідомлення

ilaixxx
А можно ли исправить это?
Второй аккаунт чисто по другому номеру телефона зашел зарядку заказал, ещё едет.
Удалить тот акк или с основного зайди с другого устройства.
ilaixxx
Junior

Повідомлення

The_Rusik
Видалити другий аккаунт і чекати. Скільки? Не знаю. У кожного по-різному. Правда з активними замовленнями, ніби-то, не видаляють. Можна спробувати замовити щось інше і перевірити, чи відмінять. Є ймовірність, що проблема тільки з певними товарами.
Evergod
Member

Повідомлення

The_Rusik
Это у них автоматическая система блочит, имею дома 3 акаунта (на 3 разных людей, на разных устройствах) и неделю назад начало блочить большинство заказов у всех троих (хотя заказы без скидок и купонов проходили). Больше 10 раз писал им в поддержку, все ответы примерно одинаковые ( перелогиньтесь, попробуйте с другого устройства купить и тд). Неделька прошла и все нормально стало, но был по 1 заказу сделал без скидки, может это еще повлияло.
MobileLord
Member

Повідомлення

Evergod: 23.06.2024 17:58 The_Rusik
Это у них автоматическая система блочит, имею дома 3 акаунта (на 3 разных людей, на разных устройствах) и неделю назад начало блочить большинство заказов у всех троих (хотя заказы без скидок и купонов проходили). Больше 10 раз писал им в поддержку, все ответы примерно одинаковые ( перелогиньтесь, попробуйте с другого устройства купить и тд). Неделька прошла и все нормально стало, но был по 1 заказу сделал без скидки, может это еще повлияло.
Было такое, через месяц смог нормально заказывать. Во втором особо смысла нет, так как купонов хватает зачастую, исключение товары с большой скидкой которые можно 1 раз в сутки покупать.
Serglsv
Junior

Повідомлення

Доброго всім дня, допоможіть вирішити проблему при спробі оплатити товар вискакує наке повідомлення
"по соображениям безопасности вашего аккаунта сейчас мы не можем обработать запрос "
До цього все було добре і в якийсь момент почало вилазити
Scream69
Junior

Повідомлення

Доброго дня, брав задні ліхтарі на авто, товаришу прислали по якості оригінал... а мені ось якесь одоробло, відкрив спів, вибрав по своїй дурості повернення, Китаєць назвав сраку світу для відправки і ось ціна за відправку буде в баксів 50, можливо якось відмінити це? розумію що сам натупив.
Grava
Member

Повідомлення

LPxxxxxxxxxxxxxx це міст? Чи може хтось інший везти? Замовив 2 товара, обидва LP, але у додатку міста лише один. Обидва вже митницю пройшли

Відправлено через 31 хвилину 11 секунд:
upd: вже дізнався як визначити на що трек змінився.
pelia
Member

Повідомлення

LP це все що завгодно, це внутрішній китайський код. У мене взагалі за останні 2 місяці була 1 замовлення через НП, 2 через міст і все інше через УП, а це близько 20 замовлень. Нормальний трек можна взнати, якщо тикнути на напис під logistics info (або над LPx..x треком)
gekka33
Junior

Повідомлення

www.temu.com -что это за площадка такая? Стоит ли покупать там?
WalkMan
Member

Повідомлення

gekka33
це якийсь аналог аліка, але там нічого немає ((
SERGBILL
Member

Повідомлення

gekka33: 03.07.2024 08:24 www.temu.com -что это за площадка такая? Стоит ли покупать там?
шляпа, товар з Аліка тільки дорожче
gekka33
Junior

Повідомлення

Зрозуміло,дякую.
andri4ik
Junior

Повідомлення

Митниця відмовила в митному оформленні телефону, хоча на електронку направив всі підтверджуючі документи. Підскажіть, що тепер буде з відправленням і до чого мені готуватись?
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

andri4ik: 15.07.2024 13:44 Митниця відмовила в митному оформленні телефону, хоча на електронку направив всі підтверджуючі документи. Підскажіть, що тепер буде з відправленням і до чого мені готуватись?
Відкривайте спір. У мене митниця чомусь завернула 2 фонарики. Дало відкрити спір, хоча там ще захист був днів 40
Відповісти