Останні статті і огляди
Новини
Вентиляторы + FAQ. Выбор, обсуждение
-
poulk
Advanced Member
Данная ветка посвящена обсуждению различных вопросов связанных с вентиляторами, и выбором вентиляторов.
Прежде чем задать свой вопрос, стоит ознакомиться с FAQ.
Также не забываем что размещения ссылок на товары в магазинах является рекламой, и удаляется незамедлительно.
Используйте ссылки исключительно на сайты производителей. Если у вас возникают с этим сложности, вы можете использовать каталог товаров hotline.ua
Похожие темы:
Схема расположения вентиляторов в корпусе: FAQ, обсуждение
Системы воздушного охлаждения (кулера) + FAQ. Выбор, обсуждение
СВО (вода) вопросы, проблемы и их решения, советы
Игнорирование правил конференции наказывается
Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем
Прежде чем задать свой вопрос, стоит ознакомиться с FAQ.
Также не забываем что размещения ссылок на товары в магазинах является рекламой, и удаляется незамедлительно.
Используйте ссылки исключительно на сайты производителей. Если у вас возникают с этим сложности, вы можете использовать каталог товаров hotline.ua
Похожие темы:
Схема расположения вентиляторов в корпусе: FAQ, обсуждение
Системы воздушного охлаждения (кулера) + FAQ. Выбор, обсуждение
СВО (вода) вопросы, проблемы и их решения, советы
Игнорирование правил конференции наказывается
Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем
Востаннє редагувалось 20.09.2016 08:51 користувачем alex_sul, всього редагувалось 7 разів.
-
Enombre de soberano
Member
Для мене це новина.oversteve: ↑ 04.06.2024 16:00спочатку почали робити чорні на кульках, потім випустили білі на гідродинаміці, зараз вже і нова ревізія чорних на гідродинаміці
Подивився, так і є...
-
oversteve
Member
Enombre de soberano
але я не знаю ч и то саме в підшипниках діло, в мене є р12 пвм рев2, він свистить, пару тижнів тому отримав р12 пвм рев4 по гарантії, то він не вібрує і навіть трохи тихіше працює мотор, ніж рев.2, але там стартова напруга вже біля 8в, а старий десь з 3в стартував, думаю, що в нових Мах те саме, що і рев4
але я не знаю ч и то саме в підшипниках діло, в мене є р12 пвм рев2, він свистить, пару тижнів тому отримав р12 пвм рев4 по гарантії, то він не вібрує і навіть трохи тихіше працює мотор, ніж рев.2, але там стартова напруга вже біля 8в, а старий десь з 3в стартував, думаю, що в нових Мах те саме, що і рев4
-
Enombre de soberano
Member
oversteve
Можливо ви маєте рацію.
Є в мене tl-b12w та tl-b12 extrem. Різниця між ними тільки у типу підшипників (у extrem кулька). Якщо їх розкрутити до 2150 об/хв, рівень шуму +/- однаковий, а ось характер шуму дещо відрізняється.
Можливо ви маєте рацію.
Є в мене tl-b12w та tl-b12 extrem. Різниця між ними тільки у типу підшипників (у extrem кулька). Якщо їх розкрутити до 2150 об/хв, рівень шуму +/- однаковий, а ось характер шуму дещо відрізняється.
-
Vinzy
Member
Посоветуйте модели реверсивных вентиляторов плиз. В плане именно модели. А то я только jonsbo видел
-
Hells Angels
Member
Tl-c12rw-sVinzy: ↑ 04.06.2024 16:22реверсивных
-
Enombre de soberano
Member
Vinzy
Thermalright TL-C12RW-S V2, TL-S12R (rw) на гідродинамічному підшипнику і досить дешеві
, TL-B12R-S (ці дорогі)
Thermalright TL-C12RW-S V2, TL-S12R (rw) на гідродинамічному підшипнику і досить дешеві
, TL-B12R-S (ці дорогі)
-
0kie
Member
Vinzy
https://m.olx.ua/d/obyavlenie/ventilyat ... RPtMD.html - читай описание. Там нормальные вертушки за дорого, но эффективно и красиво.
https://m.olx.ua/d/obyavlenie/ventilyat ... RPtMD.html - читай описание. Там нормальные вертушки за дорого, но эффективно и красиво.
-
Radio Bay
Member
Enombre de soberano: ↑ 04.06.2024 15:52Ставите одну точку над другой в биос, чтоб с 1000 прыгало сразу на 1300
Костыль можно придумать конечно, но, если вентиль барахлит в диапазоне, то скорее всего это диапазон может плавать или расширяться. Не айс
-
oversteve
Member
цей діапазон не плаває і не розширяється, люди роками юзали і він залишався там, де є і у всіх моделей в одному і тому самому місціRadio Bay: ↑ 04.06.2024 18:58Enombre de soberano: ↑ 04.06.2024 15:52Ставите одну точку над другой в биос, чтоб с 1000 прыгало сразу на 1300Костыль можно придумать конечно, но, если вентиль барахлит в диапазоне, то скорее всего это диапазон может плавать или расширяться. Не айс
-
Radio Bay
Member
Ну, тоді чудово, що є реальний досвідoversteve: ↑ 04.06.2024 19:32цей діапазон не плаває і не розширяється, люди роками юзали і він залишався там, де є і у всіх моделей в одному і тому самому місці
-
man1242
Member
Потрібна порада з вибором кулерів для обдуву ГПУ, набір або окремо без ргб та у бюджет до 1200грн
-
Enombre de soberano
Member
man1242
Який корпус? Яка конкретно 7900xtx?
Який корпус? Яка конкретно 7900xtx?
-
Frees
Member
Вітаю. Arctic заявляє споживання в 0.35 A(в реальності 0.4А на макс обертах) на кулер P14 MAX. В мене материнська плата видає до 1А на 4pin fan конектор. Чи можна 2шт Arctic P14 MAX (З обмеженням обертів десь до 2000rpm) повісити на 1 роз'єм материнської плати через розгалуджувач не боячись спалити його?
-
Grava
Member
ПК по кімнаті літати буде? нічого воно не спалить.Frees: ↑ 19.06.2024 07:42обмеженням обертів десь до 2000rpm
-
allekss
Member
Frees
Считаю что два вентилятора будет нормально. Сам купил хаб для вентиляторов с питанием сата и теперь на счёт количества подключаемых вентиляторов не парюсь.
Считаю что два вентилятора будет нормально. Сам купил хаб для вентиляторов с питанием сата и теперь на счёт количества подключаемых вентиляторов не парюсь.
-
Frees
Member
Це теоретичний максимум при 30дБ Звичайний Р14 при тих же 30дБ вже 1700 обертів. В реальності оберти будуть значно менші. В мене стоїть SilverStone AP182 в корпусі SilverStone TJ08-E, що ви знаєте про шум?Grava: ↑ 19.06.2024 08:02ПК по кімнаті літати буде? нічого воно не спалить.Frees: ↑ 19.06.2024 07:42обмеженням обертів десь до 2000rpm
-
man1242
Member
акваріум, rx сапфір пульсman1242: ↑ 19.06.2024 00:14 Потрібна порада з вибором кулерів для обдуву ГПУ, набір або окремо без ргб та у бюджет до 1200грн
-
Enombre de soberano
Member
? Потрібно знати куди їх ставити, або чи є цьому сенс. Потрібно знати, куди можливо ставити вентиляториman1242: ↑ 19.06.2024 19:49акваріум
-
man1242
Member
Під відеокарту три місця для 120 для нагнітання повітря
-
Enombre de soberano
Member
Таке враження, що Ви соромитесь свого корпуса. Так чи інак беріть 3 Arctic P12 PWMman1242: ↑ 19.06.2024 20:19Під відеокарту три місця для 120 для нагнітання повітря