Останні статті і огляди
Новини
SSD. Выбор накопителя, результаты тестов
-
almazmusic
Король клавиатуры
Востаннє редагувалось 05.03.2015 11:09 користувачем Vovchic_jrc, всього редагувалось 62 разів.
-
ck_ua
Member
Bjoern
По залізу M480 Pro потужніший, але від MSI там тільки назва. А SN770 - від виробника пам`яті, і контролер там свій. От і думайте
По залізу M480 Pro потужніший, але від MSI там тільки назва. А SN770 - від виробника пам`яті, і контролер там свій. От і думайте
-
Melofon
Member
ck_ua
Ну так и у Кингстона там только название как и у многих лепщиков наклеек, но кстати не всегда это означает худшее качество, всё зависит от того какое именно качество они заказывают у ОЕМ производителя. А так реальных ОЕМ не так и много, некоторые делают только память а другие и то и другое - тоесть платформу, и вот у таких большинство наклейщиков и заказывают.
Ну так и у Кингстона там только название как и у многих лепщиков наклеек, но кстати не всегда это означает худшее качество, всё зависит от того какое именно качество они заказывают у ОЕМ производителя. А так реальных ОЕМ не так и много, некоторые делают только память а другие и то и другое - тоесть платформу, и вот у таких большинство наклейщиков и заказывают.
-
ck_ua
Member
Melofon
Кінгстон хоч паяє сам. І пам`ять корпусує.
Кінгстон хоч паяє сам. І пам`ять корпусує.
-
Bjoern
Junior
Як гадаєте, ссд псе 3.0 буде працювати в роз'ємі для 5.0 (бо там є радіатор від МП ) розумію на ньому то може працювати ссд з 4.0 ,але ж як покаже себе 3.0 ,чи взагалі його буде там "видно""?
-
Crossbow
Member
Bjoern
все буде ок!
все буде ок!
-
Bjoern
Junior
дякую
-
ck_ua
Member
Працювати буде з найменшою підтримуваною швидкістю, тобто 3.0.Bjoern: ↑ 08.06.2024 15:24як покаже себе 3.0
-
Bomchik
Member
Хлопці, підкажіть. Якось так повелося, що я все життя користуюсь ссд на контролерах Phison. Це були GooDRAM с50\с10\сх300\сх400. Мене вони цілком влаштовують і ніколи не було з ними проблем. Зараз в процесі апгрейда на 1700 сокет. Задумався над тим, щоб прикупити м.2 ссд. Але ніде не можу знайти чіткої інформації що до контролера на PX500 Gen.2 та PX600. Знайшов один огляд тут на оверах на PX500 але першої генерації і там Silicon Motion SM2263XT. Можливо хтось з вас знаєте, що в цих ссд? Або є якісь інші варіанти на Phison.
-
ck_ua
Member
Що завгодно. Контролер не фіксований, як і в СХ400.Bomchik: ↑ 11.06.2024 12:59 що в цих ссд?
Який саме Фізон? Е12, Е18, Е19.Bomchik: ↑ 11.06.2024 12:59якісь інші варіанти на Phison.
-
Bomchik
Member
Я вже давно не слідкую за версіями контролерів. Просто з ними я не мав проблем і вибираю їх. Вже нема того натхнення зубрити показники і нюанси. Хочеться купити і користуватись.ck_ua: ↑ 11.06.2024 13:31Що завгодно. Контролер не фіксований, як і в СХ400.Bomchik: ↑ 11.06.2024 12:59 що в цих ссд?
Який саме Фізон? Е12, Е18, Е19.Bomchik: ↑ 11.06.2024 12:59якісь інші варіанти на Phison.
-
daesz
Member
Невелике рев'ю :
Довгий час підбирав м2 під файлопомийку, і з того всього що я переглянув в діапазоні до 5к (за 2тб) або контролери якісь дешманські ноунейми (по типу Maxiotech MAP1602A) чи древні phison'и (які в принципі не дуже то й хороші були судячи з того що читав), або флеш qlc, або драм на ддр3 ще й від виробника по типу Nanya (в ексерії 1гб ддр4 самсунг; в умовного 970 для прикладу тільки 512мб), або й взагалі драмлесс..
От для прикладу кс3к який в мене системний :
В любому випадку тепер можу рекомендувати до покупки і як власних цього м2.
Тепер, власне, потрібна порада щодо недорогої зовнішньої кишені для підключення м2 по тайп-сі, бо м2 маю 3шт, а слотів на МП тільки 2
Довгий час підбирав м2 під файлопомийку, і з того всього що я переглянув в діапазоні до 5к (за 2тб) або контролери якісь дешманські ноунейми (по типу Maxiotech MAP1602A) чи древні phison'и (які в принципі не дуже то й хороші були судячи з того що читав), або флеш qlc, або драм на ддр3 ще й від виробника по типу Nanya (в ексерії 1гб ддр4 самсунг; в умовного 970 для прикладу тільки 512мб), або й взагалі драмлесс..
- спойлер
- спойлер
От для прикладу кс3к який в мене системний :
- спойлер
В любому випадку тепер можу рекомендувати до покупки і як власних цього м2.
Тепер, власне, потрібна порада щодо недорогої зовнішньої кишені для підключення м2 по тайп-сі, бо м2 маю 3шт, а слотів на МП тільки 2
-
Crossbow
Member
шукайте ORICO , в металічному корпусі.daesz: ↑ 13.06.2024 16:10потрібна порада щодо недорогої зовнішньої кишені для підключення м2 по тайп-сі
-
daesz
Member
Трохи кусюча ціна за настільки простеньку приблуду, але не дуже й вихід є :с Ще бачу на кені є такий же, але на сотню дорожчий та юсб3.2, не думаю що є зміст переплачувати, тим більше що один із двох тайп сі на платі всерівно пустує постійно.Crossbow: ↑ 13.06.2024 16:25шукайте ORICO , в металічному корпусі.daesz: ↑ 13.06.2024 16:10потрібна порада щодо недорогої зовнішньої кишені для підключення м2 по тайп-сі
Дяк за пораду
-
MW124
Member
daesz
шукав 2тб, а взяв 1 тб?
шукав 2тб, а взяв 1 тб?
-
daesz
Member
Взяв 2тб, там ж на скріні видно
Оу, не видно, тільки зауважив
- спойлер
Відправлено через 13 хвилин 30 секунд:
В РХ500 справді SMI SM2263XT.Bomchik: ↑ 11.06.2024 12:59 Хлопці, підкажіть. Якось так повелося, що я все життя користуюсь ссд на контролерах Phison. Це були GooDRAM с50\с10\сх300\сх400. Мене вони цілком влаштовують і ніколи не було з ними проблем. Зараз в процесі апгрейда на 1700 сокет. Задумався над тим, щоб прикупити м.2 ссд. Але ніде не можу знайти чіткої інформації що до контролера на PX500 Gen.2 та PX600. Знайшов один огляд тут на оверах на PX500 але першої генерації і там Silicon Motion SM2263XT. Можливо хтось з вас знаєте, що в цих ссд? Або є якісь інші варіанти на Phison.
В 600/700 взагалі не зрозуміло що, жодного огляду не знайшов, навіть сам виробник на сайті не вказує..
-
Lorichic
Member
daesz
Я такой себе взял, https://vi.aliexpress.com/item/10050050 ... nav-review
два шнурка в комплекте, usb c - c и usb a-c, чип RTL9210B, корпус и крышка люминий, гигабайт выдаёт, или 8 гигабит, как кому нравится, поддерживает sata и NVMe диски, c samsung 970 evo plus между крышкой и диском аккурат помещалась термопрокладка 1.25мм, 10 градусов диск скидывал
два шнурка в комплекте, usb c - c и usb a-c, чип RTL9210B, корпус и крышка люминий, гигабайт выдаёт, или 8 гигабит, как кому нравится, поддерживает sata и NVMe диски, c samsung 970 evo plus между крышкой и диском аккурат помещалась термопрокладка 1.25мм, 10 градусов диск скидывал
-
daesz
Member
Це більше ніж в двічі дешевше за запропонований вище orico, дяк за порадуLorichic: ↑ 13.06.2024 22:53 daesz
Ще не впевнений який диск буде працювати в цій кишені - на 980про в мене більш цінна інформація + ігри, але слот в якому він стоїть на МП всерівно рсіе3.0 тому швидкість зчитування нижча, ексерію взяв суто під рендер+архів проектів старих+бібліотека музики+якісь анімешки/серіали які дивлюсь чисто зараз.
КС3к я дорожу менше за 980про - тому він системний + софт + на нього попадають ігри під одне проходження, які точно не затримаються на довго
-
fludimir
Member
китайский KC3000 2TB брал осенью у форумчанина ровно за $100, сейчас они сильно дороже стали?daesz: ↑ 13.06.2024 16:10в діапазоні до 5к (за 2тб)
-
daesz
Member
Їх масово підробляють, тому я навіть і не заглядав на них.fludimir: ↑ 14.06.2024 00:21китайский KC3000 2TB брал осенью у форумчанина ровно за $100, сейчас они сильно дороже стали?daesz: ↑ 13.06.2024 16:10в діапазоні до 5к (за 2тб)
-
fludimir
Member
daesz
ну значит мне повезло, тк по всем тестам ровно как здесь https://www.overclockers.ua/storage/kin ... -2048gb/2/
ну значит мне повезло, тк по всем тестам ровно как здесь https://www.overclockers.ua/storage/kin ... -2048gb/2/