Останні статті і огляди
Новини
ASUS представила ROG Mjolnir — портативне джерело безперебійного живлення для геймерів
-
Enombre de soberano
Member
Предлагаю обсудить ASUS представила ROG Mjolnir — портативне джерело безперебійного живлення для геймерів
Чую цену 1$ per Watt
Чую цену 1$ per Watt
-
_nevermind
Member
Это на цену так намекнули, стоить тоже будет как GeForce RTX 4080.он обеспечит до часа автономной работы игровой системы с видеокартой GeForce RTX 4080.
-
aaleksandrenko
Member
джерело безперебійного живлення для геймерів
забезпечить до години автономної роботи ігрової системи з відеокартою GeForce RTX 4080
Геймерам явно така автономність малокорисна
забезпечить до години автономної роботи ігрової системи з відеокартою GeForce RTX 4080
Геймерам явно така автономність малокорисна
-
Gelonyrum
Member
Одна порада вам, хлопаки, якщо будете думати "та нашо мені те брендове лайно, візьму собі дешмана якогось і горя знати не буду", я по такому принципу собі купив зарядку для ПК на 1228 ВатГодин, тримає 8 годин (в іграх 5-6) ПК, монітор, роутер, лампочку (щоб зір не садити), кайф нереальний, але є мінус, вона смердить, думав вивітриться, але вона так неймовірно тхне китайським дешевим пластиком, що аж очі виїдає, якщо не провітрювати приміщення то там нереально всидіти, приходиться використовувати з відкритими вікнами, я вже і духами запшикував (тхне так само, але тепер ще й аромат духів розносить всією квартирою), і на балкон на пів року ставив щоб там провітрювалось, але нічого з цього результату не дало, через 3 роки тхне ніби з заводу, хоч запаковуй в коробку і продавай як нове)
Так що краще переплатити якихось пару тисяч, але лютий дешман брати точно не раджу)
P.S. Netsodis NS1000 якщо раптом комусь захочеться болю та страждань)
Так що краще переплатити якихось пару тисяч, але лютий дешман брати точно не раджу)
-
n+gibat[]r
Member
Пфф, брали б щось з Bluetti або EcoFlow i горя не знали.Gelonyrum: ↑ 05.06.2024 19:08 Одна порада вам, хлопаки, якщо будете думати "та нашо мені те брендове лайно, візьму собі дешмана якогось і горя знати не буду", я по такому принципу собі купив зарядку для ПК на 1228 ВатГодин, тримає 8 годин (в іграх 5-6) ПК, монітор, роутер, лампочку (щоб зір не садити), кайф нереальний, але є мінус, вона смердить, думав вивітриться, але вона так неймовірно тхне китайським дешевим пластиком, що аж очі виїдає, якщо не провітрювати приміщення то там нереально всидіти, приходиться використовувати з відкритими вікнами, я вже і духами запшикував (тхне так само, але тепер ще й аромат духів розносить всією квартирою), і на балкон на пів року ставив щоб там провітрювалось, але нічого з цього результату не дало, через 3 роки тхне ніби з заводу, хоч запаковуй в коробку і продавай як нове)
-
Shineloot
Member
Используйте травы и специи, они не только изменяют вкус, но и придают отличного запаха вашим блюдам.Gelonyrum: ↑ 05.06.2024 19:08 Одна порада вам, хлопаки, якщо будете думати "та нашо мені те брендове лайно, візьму собі дешмана якогось і горя знати не буду", я по такому принципу собі купив зарядку для ПК на 1228 ВатГодин, тримає 8 годин (в іграх 5-6) ПК, монітор, роутер, лампочку (щоб зір не садити), кайф нереальний, але є мінус, вона смердить, думав вивітриться, але вона так неймовірно тхне китайським дешевим пластиком, що аж очі виїдає, якщо не провітрювати приміщення то там нереально всидіти, приходиться використовувати з відкритими вікнами, я вже і духами запшикував (тхне так само, але тепер ще й аромат духів розносить всією квартирою), і на балкон на пів року ставив щоб там провітрювалось, але нічого з цього результату не дало, через 3 роки тхне ніби з заводу, хоч запаковуй в коробку і продавай як нове)
-
Gelonyrum
Member
Так хто ж знав, тоді кекофлов на 15 тисяч дорожчим був за це)n+gibat[]r: ↑ 05.06.2024 19:56 Пфф, брали б щось з Bluetti або EcoFlow i горя не знали.
Того і розписав людям, які планують щось таке брати, щоб краще брали брендове, економія того не варта)
-
momart
Junior
Мда... треба було не духами пшикати, а позбутися цього гівна... уяви скільки отрути ти через свої легені пропустивGelonyrum: ↑ 05.06.2024 19:08 Одна порада вам, хлопаки, якщо будете думати "та нашо мені те брендове лайно, візьму собі дешмана якогось і горя знати не буду", я по такому принципу собі купив зарядку для ПК на 1228 ВатГодин, тримає 8 годин (в іграх 5-6) ПК, монітор, роутер, лампочку (щоб зір не садити), кайф нереальний, але є мінус, вона смердить, думав вивітриться, але вона так неймовірно тхне китайським дешевим пластиком, що аж очі виїдає, якщо не провітрювати приміщення то там нереально всидіти, приходиться використовувати з відкритими вікнами, я вже і духами запшикував (тхне так само, але тепер ще й аромат духів розносить всією квартирою), і на балкон на пів року ставив щоб там провітрювалось, але нічого з цього результату не дало, через 3 роки тхне ніби з заводу, хоч запаковуй в коробку і продавай як нове)
-
Leedroid
Junior
О, актуалочка під'їхала
-
PCюк
Member
А что у них там тоже свет отключают?
-
Lekrs
Member
В наших реаліях таку штуку потрібно годинок на 6 щоб вистачало.
-
Igoretc
Member
БЖ з екранчиком! Ура, дочекалися
Ще залишилось пам'ять, ssd і мережевий кабель з екранами і тоді вже всьо
-
Telcontar
Member
Треба брати як мінімум Дельту 2 і придушити комп по жору - інакше ніяк.Lekrs: ↑ 05.06.2024 22:29 В наших реаліях таку штуку потрібно годинок на 6 щоб вистачало.
Відправлено через 29 секунд:
Це не БЖ, а зарядна станція.Igoretc: ↑ 05.06.2024 22:54 БЖ з екранчиком! Ура, дочекалися
-
Igoretc
Member
Telcontar
Дочитайте до кінця, чи ви як справжній сучасний користувач гаджетів тільки очима по заголовках
Дочитайте до кінця, чи ви як справжній сучасний користувач гаджетів тільки очима по заголовках
-
S
Member
LiFePO4 48Ah маловато, за эти деньги можно купить LiFePO4 24V/100Ah акум и китайский ИБП под внешний акумулятор.Gelonyrum: ↑ 05.06.2024 19:08 P.S. Netsodis NS1000 якщо раптом комусь захочеться болю та страждань)
Отправлено спустя 2 минуты 7 секунд:
Два акума по 200Ah и хватит, главный вопрос будет ли успевать заряжаться за 2-4 часа, потому что если нет придется докупать дополнительный блок питания и/или генератор.Lekrs: ↑ 05.06.2024 22:29В наших реаліях таку штуку потрібно годинок на 6 щоб вистачало.
-
Феофан Мухин
Member
Жду новости о начале строительства Асусом специальной геймерской электростанции.
И для строительства ведущих от неё специальных геймерских линий электропередач будут наняты гуру-аудиофилы, уж они то толк в проводах знают.
И для строительства ведущих от неё специальных геймерских линий электропередач будут наняты гуру-аудиофилы, уж они то толк в проводах знают.
-
Melofon
Member
Вы что первые версии не видели бп Асус Тор ? Они уже лет пять-шесть как с экранчиками выходят а вы только заметили ссд с экранчиками иметь не нужно ведь для них есть радиаторы с экранчиками.Igoretc: ↑ 05.06.2024 22:54 БЖ з екранчиком! Ура, дочекалися
-
Eyzzzu
Member
В чем проблема, если есть балкон?Gelonyrum: ↑ 05.06.2024 19:08 Одна порада вам, хлопаки, якщо будете думати "та нашо мені те брендове лайно, візьму собі дешмана якогось і горя знати не буду", я по такому принципу собі купив зарядку для ПК на 1228 ВатГодин, тримає 8 годин (в іграх 5-6) ПК, монітор, роутер, лампочку (щоб зір не садити), кайф нереальний, але є мінус, вона смердить, думав вивітриться, але вона так неймовірно тхне китайським дешевим пластиком, що аж очі виїдає, якщо не провітрювати приміщення то там нереально всидіти, приходиться використовувати з відкритими вікнами, я вже і духами запшикував (тхне так само, але тепер ще й аромат духів розносить всією квартирою), і на балкон на пів року ставив щоб там провітрювалось, але нічого з цього результату не дало, через 3 роки тхне ніби з заводу, хоч запаковуй в коробку і продавай як нове)
Переселяешь эту шайтан машину на балкон и подводишь провода питания.
-
Telcontar
Member
Igoretc
А, ви про черговий БЖ Тор? Вони вже кілька років їх випускають, це не новина
А, ви про черговий БЖ Тор? Вони вже кілька років їх випускають, це не новина
-
Drozd
Member
Купили на роботу дві пверстанції Зендуру та Чхотек, ниче не смерділо вже через 2 неділі.............