Останні статті і огляди
Новини
На Xbox Games Showcase можуть анонсувати Doom: The Dark Ages
-
Prescott
Member
Предлагаю обсудить На Xbox Games Showcase можуть анонсувати Doom: The Dark Ages
Мне лично етернал вообще не зашёл в отличии от дум 2016.
-
Alextret
Member
согласен,дум 16 как то подуместей будетPrescott: ↑ 26.05.2024 10:49 Предлагаю обсудить На Xbox Games Showcase можуть анонсувати Doom: The Dark Ages
-
D_Sarif41
Junior
Doom 2016 хорошо работал с картами 4gb, doom eternal уже требовал 8gb vram для 1080p, одна игра из немногих где пригодились 8gb rx 580. Следующий doom уже будет требовать карту с 12gb для 1080р скорее всего.
-
Phos4
Member
Етернал був непоганий, просто гра постійно душить малим запасом ресурсів плюс більшість ворогів потребують конкретної тактики, що в результаті вилилось в постійне жонглювання зброєю що не всім зайшло, а 2016 я 90% гри пройшов з двустволкою в руках.
-
Nehrk
Member
Ради средневекового дума я б и комп обновил
-
Enjthesilence
Member
Нову частину вульфенштейну краще би, чи квейк
-
Kashtan
Member
В етернал багато кольорів і веселок було, якось псувало враження, не можна уявити собі потрібну атмосферу, від слова геть. Стрибки та жонглювання теж зіпсували враження. Не грав, по ютюбу склав враження відразу додам. Навіть пробувати не виникло бажання.
2016 звісно атмосферніший.
Додам - це як диябло 2 та три порівняти. Чотири дуже погане враження, сподіваюсь його не буде в новій частині дум.
Додам - це як диябло 2 та три порівняти. Чотири дуже погане враження, сподіваюсь його не буде в новій частині дум.
-
_VM_
Member
Якщо буде у стилі останнього непорозуміння під назвою Дум Етернал - то купувати таке не має сенсу.
-
phobosse
Member
Небінарні доньки Бласковіца не залишили нащадків, то ж нової частини Вульфа не буде )Enjthesilence: ↑ 26.05.2024 13:42Нову частину вульфенштейну краще би, чи квейк
-
Sashr
Member
Я грав і не лише на ютуб і в мене такі ж самі враження. Якийсь ассасін крід з усім цим паркуром. Так і кинув не пройшовши до кінця.Kashtan: ↑ 26.05.2024 14:19 В етернал багато кольорів і веселок було, якось псувало враження, не можна уявити собі потрібну атмосферу, від слова геть. Стрибки та жонглювання теж зіпсували враження. Не грав, по ютюбу склав враження відразу додам. Навіть пробувати не виникло бажання.
-
Enjthesilence
Member
той кооп-спіноф жалюгідний шмат лайна, так. але 2 останніх сінгли - просто пушкаphobosse: ↑ 26.05.2024 21:10Небінарні доньки Бласковіца не залишили нащадків, то ж нової частини Вульфа не буде )Enjthesilence: ↑ 26.05.2024 13:42Нову частину вульфенштейну краще би, чи квейк
-
dead_rat
Member
Дум 2016 пройшов з задоволенням, але Етернал не зміг. Щось вони підняли швидкість гри, що жесть, то для школярів з реакцією мангуста. Ну і кольорові райдуги і Думі не сподобалися.
-
Denvys5
Member
Ну хоча б додайте "Дум 2016 фільтр" у нову гру, як було у етернал, бо очі ж болять від веселки звідусіль.
Дум 2016 і стилістично виконаний дуже добре, і геймплейно був дуже комфортний. У етернал оця нонстоп біготня за патронами спонукає економити деякі види зброї, і обмежувати себе у рубилові
Дум 2016 і стилістично виконаний дуже добре, і геймплейно був дуже комфортний. У етернал оця нонстоп біготня за патронами спонукає економити деякі види зброї, і обмежувати себе у рубилові
-
Afit
Member
Doom 2016 Був ближче до загадкової наукової фантастики. Мені сподобався сюжет. А ось в продовженні оці боги і веселки зовсім не порадували. Причому на перших демонстраціях гемплею цього і близько не було. Потім щось пішло не так. Але я пройшов продовження і 2 DLC на максимальній складності)) Одне з DLC так мізки виносило, що я волосся рвав на голові, бо тупо застрягав в груді противників Це вже був не Doom, а просто виклик собі, як гонка теж на максималках в Mafia
-
DuckRider
Member
Мне 16 показался безумно медленным, нужно этернал попробовать значитdead_rat: ↑ 27.05.2024 00:15 Дум 2016 пройшов з задоволенням, але Етернал не зміг. Щось вони підняли швидкість гри, що жесть, то для школярів з реакцією мангуста. Ну і кольорові райдуги і Думі не сподобалися.
-
Afit
Member
Одно из DLC покажется тебе адомDuckRider: ↑ 27.05.2024 02:38Мне 16 показался безумно медленным, нужно этернал попробовать значитdead_rat: ↑ 27.05.2024 00:15 Дум 2016 пройшов з задоволенням, але Етернал не зміг. Щось вони підняли швидкість гри, що жесть, то для школярів з реакцією мангуста. Ну і кольорові райдуги і Думі не сподобалися.
-
anyname
Member
Клонування , воскресіння , перепрошивка голови 2.0 .було б бажання , а засіб знайдуть.тим паче ще двох синів геїв ще не було .phobosse: ↑ 26.05.2024 21:10Небінарні доньки Бласковіца не залишили нащадків, то ж нової частини Вульфа не буде )Enjthesilence: ↑ 26.05.2024 13:42Нову частину вульфенштейну краще би, чи квейк
-
Grava
Member
Після проходження Turbo Overkill вирішив спробувати доповнення Eternal. Через кілька хвилин вийшов бо якось все повільно у порівнянні з Turbo OverkillDuckRider: ↑ 27.05.2024 02:38Мне 16 показался безумно медленным, нужно этернал попробовать значит
-
corban_jum
Member
плюс тісні арени з велики демонами+пллюс від чудового сайфая до не зрозуміло чогоPhos4: ↑ 26.05.2024 13:19 Етернал був непоганий, просто гра постійно душить малим запасом ресурсів плюс більшість ворогів потребують конкретної тактики, що в результаті вилилось в постійне жонглювання зброєю що не всім зайшло, а 2016 я 90% гри пройшов з двустволкою в руках.
Відправлено через 3 хвилини 52 секунди:
Душа просить Дум у стилі Серйозного Сема. Великі арени, без дефіциту патронів
-
fleagull
Member
Веселку можна вимикати. В налаштуваннях можна задавати інший колір для ресурсів, щоб вони не були такими кольоровими. Мені це теж спочатку не подобалося, але мушу визнати, що грати із кльоровими ресурсами зручніше і ефективніше, ніж якби вони були однотонні, оскільки геймплей дуже драйвовий і швидкий, через що ідентифікувати патрони які ти піднімаєш набагато швидше по кольорі, ніж картинці. Але взагальному Дум 2016 мені теж більше сподобався, оскільки там тебе не обмежують ресурсами і не заставляють постійно йти у ближній бій, щоб отримати ці ресурси.Kashtan: ↑ 26.05.2024 14:19 В етернал багато кольорів і веселок було, якось псувало враження, не можна уявити собі потрібну атмосферу, від слова геть. Стрибки та жонглювання теж зіпсували враження. Не грав, по ютюбу склав враження відразу додам. Навіть пробувати не виникло бажання.