Останні статті і огляди
Новини
Выбор наушников
-
akr
Member
VBerezovsky
теж дивися на либерти 4, вони зараз ще й з знижкою офіційні, але якісь відгуки протилежні на форумах і обзорах
теж дивися на либерти 4, вони зараз ще й з знижкою офіційні, але якісь відгуки протилежні на форумах і обзорах
-
JKrl
Member
Які є варіанти спортивного типу затичок з гарним звуком, щоб з дугою за ухо? в мене проблеми с з вухами, стандартні носити не можу, половина випадає, ті що плотно ввертаються - шкодять здоров'ю.
-
IrosLAV
Member
Написав листа Audeze, сказали звернутись до Porta Sound, ті порішають всі проблеми Порта сказала, що запчастини навушників Audeze бувають тіки до їх "фірмових" виробів, тобто хайфайних навушників за тисячі долларів, а дешеву хрінь типу Максвелів ремонтують лише заміною на інші. Так як гарантії немаю, відповідно ніякої заміни мені не світить) 400$ в сміттєвий бак.IrosLAV: ↑ 29.04.2024 11:40 Відгук про Audeze Maxwell. Звук кращий, ніж середньо-топовий геймерський за 150-200$. Мікрофон навпаки, в Razer Baracuda чи HyperX Cloud в рази кращий.
Доволі неприємною виявилась вага: вона відчувається і після робочого дня в них боліла шия (можливо звиклось би за декілька тижнів).
І найбільшою проблемою виявилась якість: за декілька тижнів користування перестав працювати правий динамік. Розібав, провірив електрону частину, дроти - все ок, прорблема саме в динаміку. Це сталось десь пів року тому, тоді не мав часу шукати новий динамік, відложив їх в далеку шухляду. Недавно вирішив відермонтувати їх, обдзвонив декілька великих сервісних центрів - динаміків таких ніде немає, але найбільше мене здивувало, що я не перший за них запитую, виявляється, прорблема доволі поширена (особливо враховуючи рідкість цих навушників в Україні). Так що порада: брати лише з гарантією. Якщо хтось підкаже, де можна поремонтувати чи замінити динамік - буду вдячний
Може порадите щось якісне за 300-600$, мікрофон не потрібний. Для відеомонтажки, ютубчика і ігор.
-
heidfeld
Member
смешные люди, берут маркетинговую херь, а потом жалуются что выбросили в мусорку 400$. это было очевидно для здоровых людей еще до покупки.IrosLAV: ↑ 17.05.2024 09:12 Написав листа Audeze, сказали звернутись до Porta Sound, ті порішають всі проблеми Порта сказала, що запчастини навушників Audeze бувають тіки до їх "фірмових" виробів, тобто хайфайних навушників за тисячі долларів, а дешеву хрінь типу Максвелів ремонтують лише заміною на інші. Так як гарантії немаю, відповідно ніякої заміни мені не світить) 400$ в сміттєвий бак.
Може порадите щось якісне за 300-600$, мікрофон не потрібний. Для відеомонтажки, ютубчика і ігор.
А если хочешь норм. ухи, вот тебе варик Audio-Technica ATH-R70x
-
IrosLAV
Member
heidfeld: ↑ 17.05.2024 09:45IrosLAV: ↑ 17.05.2024 09:12 Написав листа Audeze, сказали звернутись до Porta Sound, ті порішають всі проблеми Порта сказала, що запчастини навушників Audeze бувають тіки до їх "фірмових" виробів, тобто хайфайних навушників за тисячі долларів, а дешеву хрінь типу Максвелів ремонтують лише заміною на інші. Так як гарантії немаю, відповідно ніякої заміни мені не світить) 400$ в сміттєвий бак.
смешные люди, берут маркетинговую херь, а потом жалуются что выбросили в мусорку 400$. это было очевидно для здоровых людей еще до покупки.
А если хочешь норм. ухи, вот тебе варик Audio-Technica ATH-R70x
Сильно багато здоров'я маєш, називаючи хворимим всіх власників Audeze
-
VBerezovsky
Member
Якщо є якісь конкретні питання, то питайте, розкажу про свій досвід користуванняakr: ↑ 16.05.2024 21:28 VBerezovsky
-
heidfeld
Member
ты же сам пишешь что выбросил 400$ и что искателей их динамиков не ты один. так как же вас называть. если вам продают низкокачественную хрень втридорога, а вы еще и жопу рвете за эту шарагу.IrosLAV: ↑ 17.05.2024 09:59 Сильно багато здоров'я маєш, називаючи хворимим всіх власників Audeze [/off]
-
Radio Bay
Member
Це не цікаво, спитай на HeadFi.orgIrosLAV: ↑ 17.05.2024 09:12Так як гарантії немаю, відповідно ніякої заміни мені не світить) 400$ в сміттєвий бак.
Відправлено через 1 годину 29 хвилин 11 секунд:
Ще варіант, спитати у Ear in EarIrosLAV: ↑ 17.05.2024 09:12Написав листа Audeze, сказали звернутись до Porta Sound, ті порішають всі проблеми
-
heidfeld
Member
кому там крутые наушники?
- спойлер
-
Radio Bay
Member
А что мы должны делать после просмотра этого видео о наушниках, как оказалось, Final D8000 Pro?heidfeld: ↑ 22.05.2024 11:26кому там крутые наушники?
Печалька с наушниками Одизи состоит в том, что гарнтия, таки, полезная вещь.
Кстати, со вторички приходит уже тестированное, там обычно ничего не случается
-
Radio Bay
Member
Накладні? Довго стидіти зазвчай не комфорноDEVES: ↑ 22.05.2024 15:26Вот действительно крутые наушники
Відпрацювати сессію за пультом норм, для довгого знаходження треба брати понорозмірConsidered to be the "Industry Standard" for DJs, HD 25 can be found in DJ Booths around the world. Performs exceptionally well in loud environments
-
Podyrio
Member
Щодо Final Audio це ви загнули, доволі відома фірма в аудіофільских колах.DEVES: ↑ 22.05.2024 15:26а в видео какая-то неведомая дичь за оверпрайс
-
JKrl
Member
навіщо кому-то студійні вуха дома музику слухати та фільми дивитись. можна ще пусту гречку без солі їсти, круто, корисно і всі поважатимуть.heidfeld: ↑ 17.05.2024 09:45 А если хочешь норм. ухи, вот тебе варик Audio-Technica ATH-R70x
це як кататись по городу на машині зі спортивной чи офроад підвісом. цікаво спочатку, наступного дня вже ходять спину чухають.
всьому своє місце.
-
SERGBILL
Member
а чому ні?JKrl: ↑ 22.05.2024 18:56 навіщо кому-то студійні вуха дома музику слухати та фільми дивитись.
-
Radio Bay
Member
У 650-х Сенхах це цудово робити, у Баэрах народ теж не сумуэ, особливо 1770/1990JKrl: ↑ 22.05.2024 18:56навіщо кому-то студійні вуха дома музику слухати та фільми дивитись
-
lewerlin
Member
Питання виникає, поки самі не спробували.JKrl: ↑ 22.05.2024 18:56навіщо кому-то студійні вуха дома музику слухати та фільми дивитись.
Бачите, "посолити несолону гречку" не проблема(накрутити еквалайзер), а от спробуйте пересолену гречку до толку довести...JKrl: ↑ 22.05.2024 18:56можна ще пусту гречку без солі їсти
-
JKrl
Member
пробував, скучно.lewerlin: ↑ 22.05.2024 19:56Питання виникає, поки самі не спробували.JKrl: ↑ 22.05.2024 18:56навіщо кому-то студійні вуха дома музику слухати та фільми дивитись.
DT240 всім влаштовують, тільки амбушюри змінив.
музику слухаю зі спотіфая, якщо що.
-
Radio Bay
Member
1. Далеко не самые плохие наушники
2. Считаются студийыми
-
iisysQQ
Member
Товарищи, прошу помощи. Нужно поменять амбюшуры на JBL 350. Гуглю и не могу понять какие именно амбюшуры сюда надо( Кто в теме, от каких проводов станут амбюшуры на 350е?(