Нова пошта: все, що пов'язано з цією службою доставки

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Moderator
Moderator

Повідомлення

Все вопросы по НП - в этой теме

ПРАВИЛА конференции действуют в полной мере
klerik
Junior

Повідомлення

shnok
З їхніми тарифами все може бути). Коли через особистий кабінет пакування до 2кг коштує 10грн, а якщо на відділення нести і там створювати то може коштувати і 60грн. Так в чому різниця, що те що те пакують на відділенні, але одну я створю, а інше оператор.
shnok
Member

Повідомлення

klerik
цього я не можу коментувати, тому що я тут точно не компетентний, нажаль.
klerik
Junior

Повідомлення

shnok
Та це приклад їх розцінок. А простими словами, для тих хто шарить ціни одні, а для тих хто ні, то ціни інші, от і з цього виходить не поганий заробіток.
shnok
Member

Повідомлення

klerik
спойлер
в мене колись була цікава ситуація, продавав я телефон накладним платежем, лаконічно - заходжу на нп, кажу потрібно відправити з зворотною доставкою телефон ціна 4000грн, оператор дає мені чек, і я йду додому. Через декілька днів сидимо зі знайомим п'ємо пиво із смаженими реберцями в мене в кв. як приходить сповіщення на тел. що відправлення отримане, я здивувався чому немає повідомлення про кошти, як я заходжу в додаток і бачу, що оператор не встановив накладний платіж, а просто застрахував посилку на 4к грн)), звісно людина мовчки забрала тел. за 80 грн)), знайомий каже давай я зателефоную в нп, я навіть не хотів на це витарчати час, тому що в даній ситуації сам лопух. В решті решт, оператор каже що ми зрозуміли ситуацію і повідомимо вас через деякий час. Буквально через годину телефонують і кажуть що вам погоджено виплату в розмірі 4к, тільки потрібно прийти на найближче відділення з паспортом і написати заяву. Тобто фактично і юридично вони мені надали чек, в якому все описано, а те що я не звернув увагу на накладний платіж фактично - тільки моя проблема. Я коли писав заяву інший оператор показував мені відео, як я заходжу в відділення нп і кажу це. Тобто лояльність нп на висоті, вони мені з легкістю могли відмовити, і були б цілком праві.
klerik
Junior

Повідомлення

shnok
Вас спасло те що ви це сказали і нова пошта зафіксувала це на відео, а все решта вже не так важливо. Якщо є відеофіксація то вони спершу дивляться на відео і це дуже дрбре. Це не єдиний випадок такий.
fds2002
Junior

Повідомлення

тем более заплатит сотрудник
shnok
Member

Повідомлення

klerik
Забрал свой телефон, телефон был запечатан в пленку, а после пленки еще и наклейки фирменные. Тел. шел с инет магазина, к слову уже после того как я оплатил товар, я спросил оператора, что мол, так и так, слышал что не дают распечатывать. Он сказал, что это - заблуждение, и люди тупят сами, все расписано в правилах - читайте. так что как я и доказывал и описывал все это. Не знаю, кто вам там понарассказывал разных историй. НП не насколько дураки чтобы сами себе делать проблемы этими правилами. К слову за последние 3 месяца забрал с разных отделений 3 новых телефона запечатанных наложенным платежом и полностью их осмотрел, и включал до главного меню
7mindfields
Member

Повідомлення

shnok: 26.01.2024 17:42 klerik
Забрал свой телефон, телефон был запечатан в пленку, а после пленки еще и наклейки фирменные. Тел. шел с инет магазина, к слову уже после того как я оплатил товар, я спросил оператора, что мол, так и так, слышал что не дают распечатывать. Он сказал, что это - заблуждение, и люди тупят сами, все расписано в правилах - читайте. так что как я и доказывал и описывал все это. Не знаю, кто вам там понарассказывал разных историй. НП не насколько дураки чтобы сами себе делать проблемы этими правилами. К слову за последние 3 месяца забрал с разных отделений 3 новых телефона запечатанных наложенным платежом и полностью их осмотрел, и включал до главного меню
Це скоріше тобі трапився некомпетентний співробітник, який ще не попадав на відмову після огляду
shnok
Member

Повідомлення

7mindfields
Конечно, в разных городах )
7mindfields
Member

Повідомлення

shnok: 26.01.2024 18:54 7mindfields
Конечно, в разных городах )
Ти не повіришь, але так, це також можливо, на одному відділенні тебе вперше бачать і дозволяють нормально оглянути посилку, на іншому тебе бачать ледве не декілька разів кожного тижня, і як перелякані не дозволяють навіть налаштування скинути на телефоні після оновлених правил :laugh:
shnok
Member

Повідомлення

7mindfields
так повинно бути навпаки, а якщо тебе бачать і після не дають переглядати, то можлива проблема в покупцеві? :D
7mindfields
Member

Повідомлення

shnok: 27.01.2024 16:25 7mindfields
так повинно бути навпаки, а якщо тебе бачать і після не дають переглядати, то можлива проблема в покупцеві? :D
В мене за весь час всього декілька відмов було, коли явний скам, типу мдм профілю або просто франкенштейна після ремонту намагаються продати під виглядом майже нового, не думаю
TypStar
Member

Повідомлення

Всіх вітаю підскажіть що робити в такій ситуації:
Замовив на американському Амазоні 05.02.24 навушники з доставкою через склад НП в США кур'єр доставив того ж дня і написав "Його передали безпосередньо в адміністратор або комусь на стійці реєстрації. Підписав: Ghji " 09.02 я почав писати в підтримку мені відповіли що чекайте розбираємось і ось сьогодні 19.02 написали "В результаті перевірки на складі у США було встановлено, що станом на сьогодні відправлення з трек-номером TBA976697083000 не надходило за адресою складу. Рекомендуємо звернутись до Продавця." питання в тому як писати Амазону і головне куди(біля замовлення є тільки можливість повернення)? Мені здається що посилку просто загубили або вкрали але тепер як знайти винних.
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
тут скріни
moonlight49
Member

Повідомлення

TypStar: 19.02.2024 21:23 "В результаті перевірки на складі у США було встановлено, що станом на сьогодні відправлення з трек-номером TBA976697083000 не надходило за адресою складу. Рекомендуємо звернутись до Продавця." питання в тому як писати Амазону і головне куди(біля замовлення є тільки можливість повернення)? Мені здається що посилку просто загубили або вкрали але тепер як знайти винних.
Це в вас машиний переклад?
Нова пошта скоріше за все втратила. Довести нереально, хіба що відео з камер лишилося в пункті прийому. Хоча й самі американці дуже вільно ставляться до посилок відносно дешевих - можуть лишити біля дверей чи віддати сусідові не особо розбираючись, або чуваку що просто мімо проходив та відповив YES I'm. Але сподіваюсь пункт прийому НП не такий що припускає двояке трактування адреси чи подібні ситуації...
TypStar
Member

Повідомлення

moonlight49: 20.02.2024 01:01
TypStar: 19.02.2024 21:23 "В результаті перевірки на складі у США було встановлено, що станом на сьогодні відправлення з трек-номером TBA976697083000 не надходило за адресою складу. Рекомендуємо звернутись до Продавця." питання в тому як писати Амазону і головне куди(біля замовлення є тільки можливість повернення)? Мені здається що посилку просто загубили або вкрали але тепер як знайти винних.
Це в вас машиний переклад?
Нова пошта скоріше за все втратила. Довести нереально, хіба що відео з камер лишилося в пункті прийому. Хоча й самі американці дуже вільно ставляться до посилок відносно дешевих - можуть лишити біля дверей чи віддати сусідові не особо розбираючись, або чуваку що просто мімо проходив та відповив YES I'm. Але сподіваюсь пункт прийому НП не такий що припускає двояке трактування адреси чи подібні ситуації...
дякую, вчора десь пів години розмовляв з саппортом Амазону, потім написали заповніть форму про втрату на емейлі з 7 пунктів я заповнив і сьогодні ранком приходить лист що всю суму повертають якщо чесно я в шоці :super: . Тобто недобросовісні покупці навіть ящо отримали посилку можуть отримати відшкодування в повному обсязі чи як :)
спойлер
Зображення
zmax
Member

Повідомлення

TypStar: 20.02.2024 08:01що всю суму повертають якщо чесно я в шоці :super:
вони просто за пару таких поверненнь внесуть адресу складу на чорного списку та й усе
TypStar
Member

Повідомлення

zmax: 20.02.2024 08:34
TypStar: 20.02.2024 08:01що всю суму повертають якщо чесно я в шоці :super:
вони просто за пару таких поверненнь внесуть адресу складу на чорного списку та й усе
ну це проблеми НП мені взагалі не сподобалося їхнє відношення вони 10 днів відповідали і в кінці посилки нема пишіть продавцю.
Steelmax
Member

Повідомлення

Ребята, подскажите решение такой проблемы. Родичка заказывает 32" ТВ по олх доставке, естественно по НП. На руках грудной пацан и отделение далеко, нести 10кг+ нет возможности в любом случае, было решено вызывать курьера. Вопросы заключаются в следующем: 1) будут ли уступки поднять курьеру на 3-й этаж без лифта?; 2) без проверки не комильфо, как порешать проверку товара даме в домашних условиях перед подписью (хотя бы битый/не битый экран, не говоря уже в розетку) - или такое запрещено? Спасибо.
Grimmjow
Member

Повідомлення

Steelmax: 20.05.2024 20:40 Ребята, подскажите решение такой проблемы. Родичка заказывает 32" ТВ по олх доставке, естественно по НП. На руках грудной пацан и отделение далеко, нести 10кг+ нет возможности в любом случае, было решено вызывать курьера. Вопросы заключаются в следующем: 1) будут ли уступки поднять курьеру на 3-й этаж без лифта?; 2) без проверки не комильфо, как порешать проверку товара даме в домашних условиях перед подписью (хотя бы битый/не битый экран, не говоря уже в розетку) - или такое запрещено? Спасибо.
никак.

ищи соседа, который воспитает малого…тоесть занесет посылку и проверит :beer:
Steelmax
Member

Повідомлення

Grimmjow
:rotate:
Почитал faq на сайте НП и, я так понял, доставка «До дверей» включена в курьерские услуги. Этот вопрос по идее отпадает.
Но с проверкой нюанс.
Відповісти